• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk için ettiği laf,evlilikte ikinci seçimimdemi yanlış

Adam ne güzel kişiliğini belli etmiş.
Şimdi sana iki tane çarpacaksın diyen adam ilerde o lafını uygulamaya geçirir.
Bekar biri ile evlilik yapmış birinin evlenmesi bana doğru gelmiyor.
Çünkü bekar olan diğeri kadar olgunlaşmış olmuyor ve anlaşmazlıklar çok fazla oluyor bu nedenle.

Söylediği yapacağının teminatıdır arkadaşım,yinede sen bilirsin..ayrıca bi zorunlulugun sıkıntın yoksa yavrunun biraz daha büyümesini beklesen olmazmi Evlilik için?

daha şimdiden çocuğun için böyle diyorsa ilerde neler yapar
yol yakınken ayrıl zaten kötü bir deneyim yaşamışsın çocuğuna yazık etme hakkında hayırlısı olsun

Kendi canı değil tabi kendi canı olsa sen sesini yükseltsen kızar. " O çocuk,bırak yaşasın çocukluğunu "diye
Sakın evlenme evlenirsen çocuğu yerden yere çarpar heleki kendi çocuğu olsun evde bile istemez.Ben böyle düşünüyorum o senin canın.Onu düşün önce

Canım benim oğlum bir yaşındaydı gezmeden dönerken ağlama krizine girdi susturamadık eşim kendini parçaladı çocuğa bişey mi oldu diye arabayı durdurdu bakkala gittiler yolda oyun oynaya oynaya zor geldik gerçek baba bunu yapar o adam uvey baba tamam ama içinde merhamet yok sakın evlenme bebeğin çok kucuk acele etme biraz buyut evlenirsin çocuğu olan seni anlayacak biriyle

Ben senin yerinde olsam gerçekten evlenmem çalışıyormuşsunda evliliğin çokta iyi birşey olmadığını da gordun yaşadın ona göre karar ver severek evlendiğin eşin seni dovduyse uvey baba o çocuğa ne yapmaz

Canım benim oğlum bir yaşındaydı gezmeden dönerken ağlama krizine girdi susturamadık eşim kendini parçaladı çocuğa bişey mi oldu diye arabayı durdurdu bakkala gittiler yolda oyun oynaya oynaya zor geldik gerçek baba bunu yapar o adam uvey baba tamam ama içinde merhamet yok sakın evlenme bebeğin çok kucuk acele etme biraz buyut evlenirsin çocuğu olan seni anlayacak biriyle
Aynen canım benim oğlumda 2,5 yaşında.Misafirliğe gittik pasta istedi ama nasıl utandım kızdım hayır sus diye.Eve gelene kadar eşim bana söylendi o çocuk aklı erince eğitirsin,niye kızıyosun vs.Kendi canları çünkü inşallah konu sahibide anlar

Merhaba arkadaşlar gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var ben bir evlilik yaptım ve boşandım.(şiddet yüzünden) ilk evliliğimden bir çocuğum var 2.5 yaşında.
bugün işyerimdeydi çocuğum biraz erken izin aldım ve gezmeye götürdüm onu.çıkışta sözlümle denk geldik kendisi minibüs şoförü.alışveriş merkezinden çıktım ve minibüsüne bindim çocuğumla.çocuk yeni yeni konuşmayı öğreniyor ve minibüste birtürlü susmak bilmedi biraz konuştu biraz bağırdı kulağına sessiz olmasını söylediysemde dinlemedi.neyse son durağa geldik işte sözlümle konuştuk biraz sonra arabadan indik ve ellerim doluydu çocuğu kucağıma alamadım yürüttüm elimi tutmak istemedi başka yerlere gitti falan bunuda sözlüm görmüş neyse eve geldik aradım onu bana dediği laf sen çocuk bakmayı bilmiyosun ne biçim bakıyosun seni dinlemiyo iki tane çarpacaksın ağzına sözünü dinleteceksin gibi laflar söyledi minibüste herkes sana bakıyodu dedi ben bozuldum.ben vuramam ufacık çocuğa dedim konuyu değiştirmeye çalıştım ama yine çocuk bakmayı bilmiyosun sen dedi bnde sinirlendim(o daha hiç evlenmediği içinde açıkcası ailesi bni pek istemiyor)sinirlendiğim içinde aikenin istediği gibi birini alırsın güzel çocuk bakmayı bilir dedim
çok canımı sıktı ayrılmak istiyorum zaten ailesi bni hiç istemiyor oda ailesinin sözünden pek çıkmayan biri.aile içi konuşmalarıda hoş değil birbirleriyle çok acayip konuşuyolar sizce ne yapayım lütfen yardım çok moralim bozuldu iyi anne değilmiyim şimdi ben :-(

Bence de ayril canim, simdiden bunu diyen adam, sonra neler yapar çocuguna, sana Allah korusun...

Merhaba arkadaşlar gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var ben bir evlilik yaptım ve boşandım.(şiddet yüzünden) ilk evliliğimden bir çocuğum var 2.5 yaşında.
bugün işyerimdeydi çocuğum biraz erken izin aldım ve gezmeye götürdüm onu.çıkışta sözlümle denk geldik kendisi minibüs şoförü.alışveriş merkezinden çıktım ve minibüsüne bindim çocuğumla.çocuk yeni yeni konuşmayı öğreniyor ve minibüste birtürlü susmak bilmedi biraz konuştu biraz bağırdı kulağına sessiz olmasını söylediysemde dinlemedi.neyse son durağa geldik işte sözlümle konuştuk biraz sonra arabadan indik ve ellerim doluydu çocuğu kucağıma alamadım yürüttüm elimi tutmak istemedi başka yerlere gitti falan bunuda sözlüm görmüş neyse eve geldik aradım onu bana dediği laf sen çocuk bakmayı bilmiyosun ne biçim bakıyosun seni dinlemiyo iki tane çarpacaksın ağzına sözünü dinleteceksin gibi laflar söyledi minibüste herkes sana bakıyodu dedi ben bozuldum.ben vuramam ufacık çocuğa dedim konuyu değiştirmeye çalıştım ama yine çocuk bakmayı bilmiyosun sen dedi bnde sinirlendim(o daha hiç evlenmediği içinde açıkcası ailesi bni pek istemiyor)sinirlendiğim içinde aikenin istediği gibi birini alırsın güzel çocuk bakmayı bilir dedim
çok canımı sıktı ayrılmak istiyorum zaten ailesi bni hiç istemiyor oda ailesinin sözünden pek çıkmayan biri.aile içi konuşmalarıda hoş değil birbirleriyle çok acayip konuşuyolar sizce ne yapayım lütfen yardım çok moralim bozuldu iyi anne değilmiyim şimdi ben :-(

ne alakası var 2,5 yaşındaki çocuğu dövcekmişsin bak bak
ileri yavrunun dövülmesini istiyorsan evlen bu adamla sakın bırakma

2 yaşında ki bir çocuğun çok konuşması kadar doğal ne olabilir ki???
doğal olmayan o geri kafalı adamın kızınıza karşı sizi kışkırtması
eğer kızınıza vurursanız o halde anneliğiniz sorgularım
ADEM GÜNEŞ lütfen vaktiniz oldukça dinleyin yada okuyun netten aratınca çıkıyor zaten o adam bebeğinize belki katlanmayacak bir tip belki kabullenemeyecek sanki anlattıklarınızdan
Ben konuşsa hiç susmasa diye bekliyorum neymiş susacakmış akılsız adam

büyük konuşmayayım ama
ben olsam o anda gerekeni söyler
bir daha görüşmezdim herhalde
ileride çocuğuna vurmayacağı dövmeyeceği ne malum
güvenemezdim artık açıkçası

bu adamı hayatından çıkar. asla ve asla kımsenın evladına laf söylemesıne izin verme. ne biçim insanlar var ya şaka gibi:(:(:(

Bu adamla evlenme lütfen, şimdiden kendini belli etmiş

Sözlünüz olacak o adam elinizden poşetleri almadı ve laf mı konuşuyor birde?
Hah birde çocuğun ağzına çarpacakmış öyle çocuk eğitecekmiş.
Kendi eğitim şeklini koymuş işte ortaya.
Bırak arkadaşım bundan ne bir hayat arkadaşı olur nede bir baba.

Bütün olumsuzlukları sayıp,sonra da şimdi ne yapmalıyım denilmesine şaşıyorum ben.Yahu sen ilk eşinden şiddet yüzünden ayrılmadın mı?Adam sana iki tane çarpardım ağzına çocuğun diyor,sen hala ne yapayım diyorsun.Evlenip,senin yerine onun mu çarpmasını bekliyorsun çocuğa.Aile seni istemiyor.Adam ailenin sözünden çıkmıyor.Gerçekten hala ne düşünüyorsun.

ilk esiniz size siddet uygulamis belliki bu ikincisinin niyetide kucucuk bebeginize siddet uygulamak daha dun bir bugun iki ayni evde bile yasamadan bukadar tahammulsuzse cocugunuza karsi yarin evlenince neler olur bilemiyorum bence bu ikinciside iyi bir es olamaz size

Artik onceliginiz kendiniz degil cocugunuz..
Onun gelecegi icin bu evliligi yapmamalisiniz..

Back
X