Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çocuk için ettiği laf,evlilikte ikinci seçimimdemi yanlış
- Konu Sahibi zeynep-65
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence siz olayın ciddiyetini kavrayamamışsınız.sinirlendiğim içinde aikenin istediği gibi birini alırsın güzel çocuk bakmayı bilir dedimk
"Ağzının üstüne çakacaksın bir tane" diyen bir adamın çocuğunuza ve size çok rahat şiddet uygulayacağını anlamadınız mı,üstelik ilk eşinizden de şiddet yüzünden boşanmışsınız.
Adama göre birini eğitmenin yolu şiddetten geçiyor ve bunu çok rahat ifade ediyor.bile bile ateşe atmayın kendinizi de yavrunuzu da.
işin var gücün var ilki kötü bitmişken temkinli davranman lazım. ne işin var minibüs şoförüyle onların kırk tane oynaşı oluyor bırak allasen. aileside bir yaraya merhem olmayacaksa ne zorun var. at at at hayatından Allahın krosunu. sonrada eşim evladımı dövdü diye teselli arama. kötü anne şimdilik değilsin ama evlenirsen evet kötü annesin
Aklıma "Çiçek Abbas" geldi ha ...işin var gücün var ilki kötü bitmişken temkinli davranman lazım. ne işin var minibüs şoförüyle onların kırk tane oynaşı oluyor bırak allasen. aileside bir yaraya merhem olmayacaksa ne zorun var. at at at hayatından Allahın krosunu. sonrada eşim evladımı dövdü diye teselli arama. kötü anne şimdilik değilsin ama evlenirsen evet kötü annesin
Ilk eşinden şiddet yüzünden boşanmışsın zaten e bu tiyniyetsiz adam da küçücük bebeğin ağzına çarpmaktan bahsediyor. Çocuk kendi çocuğu da değil üstelik. Köprüyü geçene kadar şirin görünmeye çalışır genelde insanlar çocuğu seviyor numarası çeker fakat adam nasıl gıcık olduysa çocuğuna ağzına çarp tavsiyesi vermiş bide. Sen hala ne yapman gerektiğini mi soruyorsun bide? Çok açık değil mi gerçekten yapman gereken. Silkelenip kendine gelmen lazım acilen bence
bozulmakta haklısın sunu unutma bı ınsanın fıkrı neyse zıkrıde odur sen el kaldırmaya bılırsın ama sozlunun el kaldıracagı sozlerınden çok bellı ıyı dusun...Valla okadar bozuldumki ben değil kndi çocuğum başka çocyk bile olsa elim kalkmaz
Sakın evlenme yoksa o çocuğa şiddet uygular öyle bir hataya düşme yazık bebeğineMerhaba arkadaşlar gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var ben bir evlilik yaptım ve boşandım.(şiddet yüzünden) ilk evliliğimden bir çocuğum var 2.5 yaşında.
bugün işyerimdeydi çocuğum biraz erken izin aldım ve gezmeye götürdüm onu.çıkışta sözlümle denk geldik kendisi minibüs şoförü.alışveriş merkezinden çıktım ve minibüsüne bindim çocuğumla.çocuk yeni yeni konuşmayı öğreniyor ve minibüste birtürlü susmak bilmedi biraz konuştu biraz bağırdı kulağına sessiz olmasını söylediysemde dinlemedi.neyse son durağa geldik işte sözlümle konuştuk biraz sonra arabadan indik ve ellerim doluydu çocuğu kucağıma alamadım yürüttüm elimi tutmak istemedi başka yerlere gitti falan bunuda sözlüm görmüş neyse eve geldik aradım onu bana dediği laf sen çocuk bakmayı bilmiyosun ne biçim bakıyosun seni dinlemiyo iki tane çarpacaksın ağzına sözünü dinleteceksin gibi laflar söyledi minibüste herkes sana bakıyodu dedi ben bozuldum.ben vuramam ufacık çocuğa dedim konuyu değiştirmeye çalıştım ama yine çocuk bakmayı bilmiyosun sen dedi bnde sinirlendim(o daha hiç evlenmediği içinde açıkcası ailesi bni pek istemiyor)sinirlendiğim içinde aikenin istediği gibi birini alırsın güzel çocuk bakmayı bilir dedim
çok canımı sıktı ayrılmak istiyorum zaten ailesi bni hiç istemiyor oda ailesinin sözünden pek çıkmayan biri.aile içi konuşmalarıda hoş değil birbirleriyle çok acayip konuşuyolar sizce ne yapayım lütfen yardım çok moralim bozuldu iyi anne değilmiyim şimdi ben :-(
Ç
çocuğum herzamn kendi hayatımdn önde gelir o lafı duyduğum anda zaten içimden sevgiye dair ne varsa koptu gittiişin var gücün var ilki kötü bitmişken temkinli davranman lazım. ne işin var minibüs şoförüyle onların kırk tane oynaşı oluyor bırak allasen. aileside bir yaraya merhem olmayacaksa ne zorun var. at at at hayatından Allahın krosunu. sonrada eşim evladımı dövdü diye teselli arama. kötü anne şimdilik değilsin ama evlenirsen evet kötü annesin
Evet bnde sizin gibi düşünüyordum artık kesinlikle evlenmem diye düşünüyordum ama baba evimdeyim ve bazı şeyler bekar kız zamanı gibi olmuyor yalnızda hayat gecmiyorfikrimki ben çoçukla 2. evlilige çok sıcak bakan biri degilim ... en azından belli bir döneme kadar 2. evliligin çoçukla daha zor olacagını düşünenlerdenim ....tarif ettigin tipten bir cacık olmaz düşünmeni tavsiye ederim
Evet sanırım acele ettim gerçi ilk evliliğim biteli çok oldu bebekti ayrıldığımda çocuğum yeni doğmuştu.Sorgulamak yargılamak değil yanlış anlama lütfen ama zaten kötü gitmiş bir evlilikten sonra neden bu kadar acele ettin evlenmek için? O adamdan uzak durmalısın
sanırım bir boşluğa düştüm ve teniden evlnmk istedim
ama hata ettiğimi görebiliyorum
Biraz sabret zamana birak evliligi kaçıs görme cok daha vicdanlisi iyisi cikacaktir karsina ama sakin acele etme bende ikinci evlilgimi yaptim bana bunu diyecek adami minibusuyle yakarim kiyma yavruna sabrer Allah a birakEvet bnde sizin gibi düşünüyordum artık kesinlikle evlenmem diye düşünüyordum ama baba evimdeyim ve bazı şeyler bekar kız zamanı gibi olmuyor yalnızda hayat gecmiyor
Koca merakı değil canım.Of Allahim ya nedir bu koca merakı anlamıyorum. 2.5 yasinda beben var ne zaman bosandin ? Acik bi sakinles biraz cocugunu buyut kendini bilsin vs. Zaman ilerledikce kendine uygun birini bulursun bune acele.
nasıl böyle yorumlar yapıyosunuz hiç anlamış değilim.
inşallah böyle bşy başına gelmez ne diyim