• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk için ettiği laf,evlilikte ikinci seçimimdemi yanlış

Asla evlenme bu adamla.
Benim esim de derdi yaramaz cocuk gorunce tokatla bak bir daha yapiyor mu diye. Dayakla terbiye olmaz der cok kziardim.
Ama kendi cocugu olunca fiske vuramiyor tabii.
Sozlunun oz cocugu olmadigi icin cocugun yaramazliklari agir gelir.
Mumkunse cocuklari seven veya cocugu olan biriyle evlen.
Bu adamla olmaz.
Bu adama sen cocugunu asla emanet edemessin. Sag bulursan sükret. Hemen ayril piskopatmidir nedir sanki kendi cocukken kuzu gibiydide bide akil veriyor

Böyle bir adamla nasıl ilişkiye başladın anlamadım ben. Küçücük çocuğun var, boşanman eski değil demek ki. Yaşadıklarını bu kadar çabuk unutmak hata olur. Hepsini hatırla ki aynı hatayı yapma...

2.5 yaşındaki çocuğun konuşmalarının sevecenliği için bakar insan bakarsa, rahatsız olduğu için bakıyorsa da vicdansızlığındandır.
Ayrıca baksa ne olur ahlaksız bir durum mu var ?

Daha sözlüyken sadece dolmuşta konuşmasına bu kadar laf söyleyen adam , aynı evin içinde ufacık bir hareketinde atar tokatı.

Sakın evlenmeyin. Ayrıca ailesi de istemiyormuş .

Yine yeniden yakarsınız kendinizi , ikna edemesin sizi.

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli.

ilk evliliğiniz şiddet yüzünden bitmiş.
sözlünüz 2,5 yaşındaki çocuğunuzun ağzına vurup terbiye etmekten bahsediyor.
sizin bunu duyduğunuz anda ilk düşünmeniz gereken "bu nasıl bir adam" olmalı!!!!... asla kendi anneliğinizi sorgulamak değil!!

sizin küçük bir çocuğunuz olduğu için ekstra temkinli olmanız gerekiyor ilişkinizde.

üstelik ailesi sizi onaylamıyor. 1-0 mağlup başlıyorsunuz maalesef...

çok çok iyi düşünün...
hakkınızda hayırlısı olsun...

kendi anneliğini neden sorguluyorsun?
"bu adam o adam değil!" de ve yoluna devam et
istisnaları olsa da, elin gülü ele kokmaz derler
çok acımasızca olsa da, eskiler genelde doğruları dillendiriyor:KK43:

eşim oğluma şiddet uygulamaktan bahsetse, onu çekemem ben yahu
o adam kim oluyormuş!!
vicdansız herif!

öncelik cocugun olmalı tabki seninde mutlu olmaya hakkın var .ama böyle düsünen bir adam ilerde neler yapar biz cocugumuza kıyamazken böyle düsünceler bile güveni yok eder.hiç bişey cocugundan önemli degil.

Back
X