Çocuk için doğru zaman ne zaman

2 seneyi doldurduktan sonra bı daha düşünün, eşinize konuyu açın isterseniz. Yaşlarınizda büyük değil bence beklemenize sıkıntı yok amaa tabi siz yinede önlem amaçlı bir jinekologa görünün herhangi bir sıkıntı var mı, tedavi olmanız gereken bir konu varsa en azından erkenden öğrenmiş olursunuz. Zaten bir sorun yoksa da gönlünüzün istediği zaman olur inşallah

14 aylık evliyim ve 6-7 yıl sevgililik dönemimiz oldu ve o süre içerisinde hep derdik ki 1 yıl çocuk yapmayalım,gezelim,tozalım. Neyse evlendik birkaç ay geçti bana,bize bi çocuk istemi geldi aniden. Sadece 3-4 ay sürdü gezip tozma fikri,4 ay sonunda korunmayı bıraktık ve bugüne bakıyorum 1 sene olmak üzere ki hala çocuğum olmadı… yani insan kendisini en mükemmel en sağlıklı sanıyor olmalı ki planlarına çocuğu eklemesin… öyle korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi yapmicam deyip durdum millete ve gerçekten de yapamıyorum çocuk. Tahliller testler pcos lar bilmem ne.
Yani demem o ki hemen de olmuyor bazen. Karar vermesi ne kadar uzunsa,çocuğu yapması da o kadar uzun… istisnalar dışında.
Belki de tek seferde hamile kalırsın bilemem ama inşaAllah varsa niyetin bir karara varın.. hakkınızda hayırlısı olsun
Yaptığım sayısız gebelik testleri var,aradığım belirtiler,burada açtığım topicler… meğer dünden razıymışım. Gel gör ki olmuyor.
Korunmayı bıraktıktan sonraki ilk reglin geldiğinde aaa niye olmadı ki ya dediğinde aslında dünden razı olduğunu anlıyorsun

Kim ne derse desin, 20’li yaşlarda genetik yıpranman, yumurta kaliten, sperm de öyle diğer yaşlara göre daha iyi oluyor. Çocuğun sağlığı için en uygun yaşlar bu. Anne baba gençken , enerjik ve daha sabırlı oluyorlar

Bence su an cok erken. Esiniz de cok hevesli degil. Zaten 1.5 sene de erken. 3-4. Seneden sonra dusunursunuz

Bebeğe karar verdiğinizde hemen olacağının garantisi yok belki korunmadan yapsanız dahi uzun bir süre olmayabilir de cogumuz hemen olabileceğini düşünür erteleriz lakin hayat öyle değil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…