Çocuk hastalıkları

moramber

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
3
0
1
28
Merhabalar
2 yaşında bi kızım var 10 aydır sık tekrarlayan ve şiddetini artıran bi hastalık var bi çok defa acil de dahil polikliniğe de götürdüm immünoloji bölümüne de hiç bişey yok deniyor.
İlk 3 4 gün hafif öksürük halsizlik göz altlarında kızarma başlıyor sonra ishal öksürük şiddetleniyor kusma başlıyor beraberinde de ateş bi iki gün böyle oluyor sonra gece öksürüğü artıyor uykusunda öksürürken kusmaya başlıyor uykuda tıkanıyor bu süreçte gün içerisinde de aynı sorunu yaşıyor bu süreçte halsizlik iştahsızlık yanında zaten geliyor şiddetli geniz akıntısı başlıyor bu süreç gitgide şiddeti artıyor hırıltılı nefes alma tıkanma bi aya yakın sürüyor öksürük ise hiç kesilmiyor tam toparlandık diyoruz tekrardan aynı sürece giriyoruz. Şuan yine başladı ve yeni atlatmıştık bu durumu yaşayan yada yardımcı olabilecek biri var mı inanın çok memnun olurum.

Benzer seyleri yasiyoruz gozleri kasinir burnu durmaz gece oskurukleri olur gittigim doktor bu cocuk alerjik cocuk dedi ve surup.yazdi evdeki tum alerjenleri kaldir pelus oyuncak hali yatagini her gun temizle silkeler 60 derecde yika nevresimleri ve alez kullan evi havalandir alerjik cocuklar bu sekilde oluo neye alerjisi var bilmek lazim

Alerji testleri yapıldı immünoloji bölümüne de götürdüm temiz hiç birşeye alerjisi yok görünüyor ve 8 ay önce gözünde bişey çıktı onun içinde götürdüm kaç kez ilaç tedavisi oldu oda geçmedi

Bu arada çocuğunuzun alerji durumu ne

Bu arada çocuğunuzun alerji durumu ne
Alwrji testi yaptirmadim ama muhtemelen akar ve akasya agaci cunku gozleri kizarirdi akasya agacindan gecince ilac donem donem kullandim suruptu her zaman kullanilmiyor sizin bi cocuk hekimiyle gorusmeniz lazim onlar gozaltindan bile anlayabilir alwrjik mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…