Çocuk Hakları ve Sorunları...

Dosyalar baya kabarık olacak müdürüm.
4 ayrı kişide toplansın ,herkes bir çıktı alıp bu kurumlara göndersin.
Sen TBMM ye yolla misal,ben aile ve sosyal politikalar bakanlığına,med çocuk hakları komisyonuna ....gibi olsun bence.

Olur, bana uyar, nasıl derseniz öyle yapalım, aslında düşününce de mantıklı, 4 ayrı yerden aynı dosyalar gidince dikkate alınma yüzdemizde artar, o zaman ben direkt TBMM'ye gönderirim

Veya dosyaları toparlayınca bir imza kampanyası yapsak burda,onudamı yollasak:26:

Onu bende düşündüm, hani dilekçe yazalım diyorduk ya, dilekçeyi hazırlayıp imza kampanyası sitesine koysak, o dilekçeyi herkes imzalasa ve kampanya bitiminde hem dosyalar hem imzalar aynı anda gitse

Onu bende düşündüm, hani dilekçe yazalım diyorduk ya, dilekçeyi hazırlayıp imza kampanyası sitesine koysak, o dilekçeyi herkes imzalasa ve kampanya bitiminde hem dosyalar hem imzalar aynı anda gitse

Olur, ama dilekçe gibi yazacağız ya, onu yek bir kuruma hitap gibi hazırlamayalım, genel olsun, 4 ayrı yere yollarken sıkıntı olmaz hiç olmazsa.

O zaman ilk aşamada dosyalar 4 kişide toplansın.
4 ümüz de inceleyelim,genel bir dilekçe yazalım.
Dediğin gibi imza kampanyası sitesine koyalım,2 -3 hafta imza toplayıp o evrakla beraber herkes bir kuruma göndersin.

Şimdi 2 gönüllü ye ihtiyacımız var
Sen,ben+ 2 kişi

2-3 hafta sonra mı yollanacak doğru anladım dimi? Ben şehirdışında olucam yüksek ihtimal ama yine de ilgilenirim..
Yalnız dilekçe yazmayı hiç beceremem, bilginize
Döver gibi dilekçe yazarım, ters teper

2-3 hafta sonra mı yollanacak doğru anladım dimi? Ben şehirdışında olucam yüksek ihtimal ama yine de ilgilenirim..
Yalnız dilekçe yazmayı hiç beceremem, bilginize
Döver gibi dilekçe yazarım, ters teper

ahaha,benim yazacağım dilekçeyi sen düşün
okuyan adam eşekten düşmüşe döner.

Bu saat oldu ,yeni girdim internete.
Kimsede ses yok.
Heerkeş bitirdimi dosyalarını kızlar.
Bitirdi iseniz Mune ye ve bana yollayabilirsiniz.
e-mail imi atıyorum herkeşe.
Başka gönüllü arkadaşımız varsa onlarada yollayabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…