Ben giriş gelişme sonuç şeklinde hazırlıyorum, giriş kısmına medyada çıkmış haberleri ekledim, gelişme kısmına devletin alması gereken önlemler, yapılması gerekenler, sonuç kısmına da dilek ve temennilerimi yazacağım, illa ki çok veri toplamanıza da gerek yok, zaten medyada yer alan haberlerden haberdarlardır zira bizim gibi girişimde bulunup bizden çok daha teferruatlı rapor hazırlayıp meclise, çocuk hakları komisyonuna sunan dernekler, sivil toplum örgütleri var, hepsinin çalışmalarına göz attım, yurtdışına çıkıp orda da incelemeler yapan dernekler olmuş, maalesef ki hazırlayıp sundukları raporlar gündeme alınmamış, okunmamasından korktuğum için okunmayacak bir sürü veri yerine yapılması gerekenler, dilek ve temennilerimize yönelik dosyalar hazırlarsak daha yararlı olacağını düşünüyorum.
Hatta araştırmalarım sırasında ABD Dışişleri Bakanlığı Mevzuat modeli ve global inceleme dosyasını buldum çocuk pronografisi üzerine, Afganistan'dan tutunda İsrail, Ürdün, Zimbabwe'ye kadar birçok ülkede suçun tanınıp tanınmadığı, suçun tanımı ve cezai karşılığı üzerine araştırma ve bizim ülkemizinde dahil olduğu istatistiklere ulaştım, modellemeler var ama henüz ortada somut gelişmeler yok.
Bana teslim edersiniz Med, TBMM, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı BM Çocuk Hakları Komisyonu ve Chp Çocuk komisyonuna yollarız, aklınızda başka merciiler varsa onları da yazın lütfen
Dosyalar baya kabarık olacak müdürüm.
4 ayrı kişide toplansın ,herkes bir çıktı alıp bu kurumlara göndersin.
Sen TBMM ye yolla misal,ben aile ve sosyal politikalar bakanlığına,med çocuk hakları komisyonuna ....gibi olsun bence.
Olur, bana uyar, nasıl derseniz öyle yapalım, aslında düşününce de mantıklı, 4 ayrı yerden aynı dosyalar gidince dikkate alınma yüzdemizde artar, o zaman ben direkt TBMM'ye gönderirim
Veya dosyaları toparlayınca bir imza kampanyası yapsak burda,onudamı yollasak:26:
Burda imza toparlama işine ne diyosun?
Onu bende düşündüm, hani dilekçe yazalım diyorduk ya, dilekçeyi hazırlayıp imza kampanyası sitesine koysak, o dilekçeyi herkes imzalasa ve kampanya bitiminde hem dosyalar hem imzalar aynı anda gitse
Olur, ama dilekçe gibi yazacağız ya, onu yek bir kuruma hitap gibi hazırlamayalım, genel olsun, 4 ayrı yere yollarken sıkıntı olmaz hiç olmazsa.
O zaman ilk aşamada dosyalar 4 kişide toplansın.
4 ümüz de inceleyelim,genel bir dilekçe yazalım.
Dediğin gibi imza kampanyası sitesine koyalım,2 -3 hafta imza toplayıp o evrakla beraber herkes bir kuruma göndersin.
Süper, tamamdır
Şimdi 2 gönüllü ye ihtiyacımız var
Sen,ben+ 2 kişi
2-3 hafta sonra mı yollanacak doğru anladım dimi? Ben şehirdışında olucam yüksek ihtimal ama yine de ilgilenirim..
Yalnız dilekçe yazmayı hiç beceremem, bilginize
Döver gibi dilekçe yazarım, ters teper
ahaha,benim yazacağım dilekçeyi sen düşün
okuyan adam eşekten düşmüşe döner.
Dilekçeleri mune yazsın bence
Bence de bende çok beceriksizim o konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?