• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Çocuk giyiminde hangi markaları tercih ediyor sunuz?

Çocuk giyiminde hangi markaları tercih ediyor sunuz?

• LCW

OY: 16 53,3%
  • Bücürük

OY: 1 3,3%
  • United Color of Benetton Kids

• Zeyland

OY: 0 0,0%
  • Panço

• Armani Kids

• Gap Kids

• Zara Kids

• Civil

OY: 2 6,7%
  • Cemre Çocuk

• Diğer

OY: 7 23,3%

• Ankete Katılan
    30

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
ve sebebi

ve sebebi

CADU :

valla benım kızçeye kıyafet yetiştiremiyorum ama genelde lcw alıyorum
bazen pazardan alıyorum

bazen kendim örüyorum ama ayakkabıda genelde sağlam kalite bişiyler alıyorum nike kinetix felan

greyder

:5::5::5::5:

listede yoklar ama kızımın giysilerinin çok büyük bölümünü H&M ve C&A dan alıyorum, özellikle H&M den aldıklarım çok kaliteli, 1 yıldır giydikleri bile yeni gibi duruyor, modeller çok güzel, modern, sevimli şeyler bulabiliyorum. ayrıca fiyatları diğer çocuk markalarına oranla epey uygun.
bunların dışında netten de çok alışveriş yapıyorum, gambino ve deno kids den pijamlar, taytlar alıyorum.
lcw çok tercih ettiğim bir marka değil, kalıpları kızıma uymuyor genelde, ama hediye gelen giysilerimizin çoğu da lcw

Aslında bir çok marka tercih ediyorum. Başta zarar, coton ve aziz bebe.Çok kaliteli hemen yıpranmıyor uzun süre kullanabiliyorum. Nadiren LCWda alıyorum ama bir iki yıkamada hemen yıpranıyorlar.
Terciğimi diğerden kullandım zarar kidsi sonradan farkettim.

Son düzenleme:
Ben ve ailem pazardan alırız bir çok kıyafetimiz.Birde eski çalıştığım yerde hanımcığım marka ürünler kılık kıyafetler hediye etmişti.Kızım arada bir LCW ister malesef giyimde en iyi marka şu an.Bunun dışında eşim senelerdir Adana'nın en iyi mağazası Napoli den giyinir.Aldığı kılık kıyafet senelerce kaliteli kalabiliyor.13 yıldır giydiği gömleği var artık yakası aşındı.Bunun kaliteli kalması biraz kullandığın deterjana biraz kumaş kalitesine de bakıyor.Ben evimde mecbur kalmadıkça kullanmıyorum.Çünkü temizliği kullandığın deterjan değil su yapıyor.Beyazlarımı yıkarken mutlaka 1 yemek kaşığı şeker ve tuz eklerim.Bembeyazlar hala.
Yumuşatıcımı asla kullanmadığım şeydir.Normalde kullanırsamda Roxy kullanırım ondanda çok memnunum.Gıda ve genel alışverişimide Bim mağazalarından yaparım.Marka merakım yüksek fiyat kaliteli ürün düşüncem genelde olmaz.
kk kızlarıda kullanırmış roxy tavsiye ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/346266-dalan-roxy-toz-deterjani-nerden-aldiniz.html

bi çok marka var, markalarına çok da dikkat etmiyorum açıkçası...benim için %100 pamuklu ve türk malı olması yeterli....

Turkiye de pazarlar ve LCW.
Buradaysa H&M, OLD NAVY, ZARA, CARTER, JOE, GAP vs. Marka benim icin onemli degil. Tarzi, pamuklu olmasi, renklerine ve birde fiyatinin uygunluguna bakarak secerim.
Ozellikle yuzde yuz pamuk olmasina cok dikkat ederim.

Son düzenleme:
Marka diil kumasın kalitesi pamuklu olması daha önemli kıyafete cok para harcamak bana ters benimlemi yasıycak yahu

Seker kissss

Back