Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meslek liselerinde bu bölümden mezzun olanlar için sadece ygs 5 puan türü fakat düz lise anadolu lisesi gibi liselerden mezun olursan tm3 puan türününde gerektigini duymuştum.benimde düşündügüm bölümler arasında
Tesekkürler canım..Bu konuyu bir çok kişiye sordum.Net bilen yok.Kendi dershane hocalarıma da sormuştum.Benım ıcın arastıracaklardı.Herhalde dediğin gibidir.Ben de bu bölümü düsünüyorum.Anadolu lisesi mezunuyum.Tm-3 sıralamam daha iyi olduğu ıcın canım sıkılıyordu biraz..nyse grs.cnm :)
Cocuk gelişimi eşitağırlık diye biliyorum ben. Ilköğretim 9yıl zorunlu olduğunda yani anaokul da okunması zorunlu olduğunda baya eleman almışlardı. Yine o tarz birsey olursa devlette çok kolay is bulabilir. Bölümu kazanmak isteyenlerin once bu bölümde çalışanlarla konuşması daha sağlıklı olur.
çocuk gelişimi lisans bölümüyle ilgili bilgisi olan var mı? sağlık bilimleri fakülteleri veya sağlık yüksekokullarına bağlandı bu bölüm.Öğretmen olunabiliyor mu formasyonla sadece sağlık sektöründe mi acaba?önü açık dermisiniz.