Çocuk esirgeme kurumu (0-6 yaş)

Teşekkür ederim şimdilik kıyafet zıbın vs alıp görevlilere verdim. :) 0-6 yaş olduğu için ancam boyama kitabı alabilirim :)
Neden yanlizca boyama olsun? Bir suru güzel hikaye kitabi var, cocuk klasikleri falan, ornegin Pamuk Prenses ve Yedi Cuceler . çok uzun degil 15-20 sayfa, büyük ve full resimli. Kendileri o yasta okuyamayacağı icin siz okuyun onlara, siz yokken de resimlerine bakarlar.

Bakin bu linke, bunlardan bahsediyorum.

http://www.dr.com.tr/kategori/kitap/cocuk-ve-genclik/okul-oncesi-6-ay-5-yas/grupno=00885

Çocuk esirgeme kurumu kesinlikle çok kötü bir fikir. Huzurevlerini tercih edebilirsin. Zaten huzurevine elini kolunu sallayarak girerken esirgeme kurumunda lobiden ileri gecemiyorsun. Ki iyi ki de öyle.
Gerçekçi olmakta yarar var. Kalbinin kırıklığı ve vicdan azabıyla iki kere gitsen araya finaller girecek, sonra memlekete gitme vakti, dönüşte belki bir işe gireceksin. Sosyal hayat karmasasinda aklına gelmicek bile. Ama onlar gözleri kapıda seni bekleyecekler...bu senaryolar çokça defa yaşandığı için bir yasak var.
Çocuklarla çok yakın olmak istersen losevde gönüllü palyaço falan olabilirsin. Lösemili çocuklar vakfında. Tegvde gönüllü abla olup onların zihinlerini açacak etkinliklere de katılabilirsin

Çocuk esirgeme kurumu kesinlikle çok kötü bir fikir. Huzurevlerini tercih edebilirsin. Zaten huzurevine elini kolunu sallayarak girerken esirgeme kurumunda lobiden ileri gecemiyorsun. Ki iyi ki de öyle.
Gerçekçi olmakta yarar var. Kalbinin kırıklığı ve vicdan azabıyla iki kere gitsen araya finaller girecek, sonra memlekete gitme vakti, dönüşte belki bir işe gireceksin. Sosyal hayat karmasasinda aklına gelmicek bile. Ama onlar gözleri kapıda seni bekleyecekler...bu senaryolar çokça defa yaşandığı için bir yasak var.
Çocuklarla çok yakın olmak istersen losevde gönüllü palyaço falan olabilirsin. Lösemili çocuklar vakfında. Tegvde gönüllü abla olup onların zihinlerini açacak etkinliklere de katılabilirsin
Ben gidip bişeyler bıraktım canım ortalık durulduktan sonra antalyaya şirkete gidip çalışacağım artık orada bişeyler ypaarım inşallah

Evet çok vicdan azabı çekiyorum antidepresanlar uyku ilaçları vs ancak kafamı toplayabiliyorum umarım bi an önce geçer canım çocuk esirgeme kurumuna gitme sebebim benim bebeğim gibi küçük miniklere yardım etmek onların gülümsemesini sağlamak. Gerçekten canlıda olmasa evlat acısı çok çok acı allah kimseye yaşatmasın

Toplum Destekli Polislerle irtibat kurabilirsiniz onlar muhtarlarla sonra apartman yöneticileriyle toplantı yaparlar az çok biliyorlardır durumu olmayan insanları

X