- Konu Sahibi Laktozsuzsut
-
Teşekkür ederim. İlgili birim el üzerinden damar yolu açılacak hafif uyutulacak, işlemden sonra uyanacak hiçbirşey hatırlamayacak ve hissetmeyecek diyor. Sedasyon nedir bilmiyorum açıkçasıGeçmiş olsun.
Endoskopiyi Sedasyonla yaptırın
Teşekkür ederim. İlgili birim el üzerinden damar yolu açılacak hafif uyutulacak, işlemden sonra uyanacak giçbirşey hatırlamayacak ve hissetmeyecek diyor. Sedasyon nedir bilmiyorum açıkçası
Sağolun 8 yaşında oğlum. 1 yaşındaki bebeklere bile yapılıyormuş be işleM. Çok detay bilmiyorum belki birşeyler öğrenebilirim diye konu açtım açıkçasıBenim annemde yaptırdı, sonrasında bogaz agrısı olmustu ve nahostu cıktıgı nda. Ama cocuk bu komutları alabilecek mi korkmaz mı mesela hatırlamasa bile o an bunlara uymak ister mı, sormak lazım. Gecmıs olsun kac yasındaydı
Sağolun 8 yaşında oğlum. 1 yaşındaki bebeklere bile yapılıyormuş be işleM. Çok detay bilmiyorum belki birşeyler öğrenebilirim diye konu açtım açıkçası
Bu işlem daha çok diş tedavilerinde,sünnetlerde kullanılıyor.
Güvenilir bir yöntem korkmayın :)
Çok teşekkür ederim. Büyükehirdeyiz ama ailelerimizden uzaktayız ‘korkma bişey olmaz’ diyip moral verecek birilerine okadar ihtiyacım var ki mesajınız ilaç gibi geldi
merhaba, bir önceki konumda çocuğumun ishal, kusma anında çok sıvı kaybettiğini ve tansiyon düşmesinden sebep baygınlık geçirdiğini yazmıştım. 3 ay içinde ikinci atak yaşanınca doktorumuz araştırmaya karar verdi. Kanda çok hafif çölyak, dışkı testinde ise midede helico bakter pylori mikrobu çıktı. Doktorumuz Bizi bu sonuçlarla birlikte üniversite hastanesine yönlendirdi. Bugün çocuk gastro doktoruyla yaptığımız görüşmede kesin tanı için endoskopi yapılması gerektiği bilgisini aldık. Şimdi sorun şu ki endoskopi işleminden çok korkuyorum. Öncesinde ve sonrasında ne yaşayacağız hiçbir fikrim yok.
Bu işlemi çocuğuna yaptıran varsa lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
Iyı aksamlar.. oglumda reflulu oldugu cın 4 senedır bu konu hakkında cok sey okudum ve cok anne tanıdım dogru doktor bu konuda cok az ve yetersız endoskopı raporları cıkabılıyor eger ıstanbuldaysanız yada gıdebılırsenız fugen cullu cokugras ısımlı profodor coooook coook ıyı doktormus yogun randevu oluyormus ama deger o doktora facede alerjı ıle yasam platformu gurubu var ve colyak hakkında d2neyımlı cok anne var takıp edıp fugen doktor hakkındada aratma yaparak gurupta bılhı edınebılırsınızmerhaba, bir önceki konumda çocuğumun ishal, kusma anında çok sıvı kaybettiğini ve tansiyon düşmesinden sebep baygınlık geçirdiğini yazmıştım. 3 ay içinde ikinci atak yaşanınca doktorumuz araştırmaya karar verdi. Kanda çok hafif çölyak, dışkı testinde ise midede helico bakter pylori mikrobu çıktı. Doktorumuz Bizi bu sonuçlarla birlikte üniversite hastanesine yönlendirdi. Bugün çocuk gastro doktoruyla yaptığımız görüşmede kesin tanı için endoskopi yapılması gerektiği bilgisini aldık. Şimdi sorun şu ki endoskopi işleminden çok korkuyorum. Öncesinde ve sonrasında ne yaşayacağız hiçbir fikrim yok.
Bu işlemi çocuğuna yaptıran varsa lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?