• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk dövülür mü?

Çocuk ne olursa olsun çocuktur şahsen çocuğumun dövülmesini istemiyorum bunu istemiyorum ve döversen tek yatarsın dedim nişanlıma
Bence adamın bu kadar üstüne gitmeyin maazallah size de el kaldırabilir. Gerçi amaan ayrı yatarsınız olur biter 🥳🥳

Çocuk ne olursa olsun çocuktur şahsen çocuğumun dövülmesini istemiyorum bunu istemiyorum ve döversen tek yatarsın dedim nişanlıma
Abisinin çocuğu sebepsizce ağlıyormuş sebepsizce ağlamasın diye Tokat atmış oda bana anlattı bende yukardakini söyledim bozuldu

Çocuk dövme potansiyelli adamla nişanlı olma o zaman? Tek yatmakla tehdit etmek yerine hiç evlenmeyip böyle bir adamla üremeyebilirsin?

Nerden biliyor sebepsizce ağladığını? Belki çocuk bi sebepten ötürü ağlıyor, mal babası anlamıyor? Belki çocuk kendini güvende hissetmek için, oda ona sıcak veya soğuk geldiği için, burnu tıkalı olduğu için, pişik olduğu için, giysisinin çıtçıtı bi yerini acıttığı için ağlıyor?

Çocuk dövmek nedir? Size verilmiş bir emanettir çocuk. Eğitim için belli ceza ve metotları olabilir ama dayak asla taviz vermeyeceğim bir durum. Güvenmiyorsanız çocuk yapmayın. Herkesin fıtratı ebeveyn olmaya müsait olmayabilir

Nerden biliyor sebepsizce ağladığını? Belki çocuk bi sebepten ötürü ağlıyor, mal babası anlamıyor? Belki çocuk kendini güvende hissetmek için, oda ona sıcak veya soğuk geldiği için, burnu tıkalı olduğu için, pişik olduğu için, giysisinin çıtçıtı bi yerini acıttığı için ağlıyor?
Ne kadar güzel bir yorum yapmışsınız. Çocuk asla sebepsiz yere ağlamaz. Bir kere bu tür alengirli şeyleri düşünmeyecek kadar saf ve temizdir

Back