• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk dövülür mü?

Çocuk ne olursa olsun çocuktur şahsen çocuğumun dövülmesini istemiyorum bunu istemiyorum ve döversen tek yatarsın dedim nişanlıma
Buda soru mu hayır dediğim şeyi iki dk sonra tekrar tekrar yapan bir bebeğim var dovsem bu sefer arsızlaşacak ve daha beter hal alacak

Çocuk ne olursa olsun çocuktur şahsen çocuğumun dövülmesini istemiyorum bunu istemiyorum ve döversen tek yatarsın dedim nişanlıma
Oy yerim senii kizdin mi sen
Rest mi cektin sen

Ne biçim korkmustur var ya

Başlık oldukça ilginç olmuş. Bilmem sence dövülür mü ? Biz evet desek düşüncen mi değişecek ? Bu muhabbet nişanlın ile niye aranızda geçti?

Konu buraya nerden geldi nişanlinizla? Niçin böyle bir cümle kurma gereği duydunuz? Çocuk tabiki dövülmez bunu sormanız bile saçma olmuş. Eğer nişanlınızın şiddet eğilimi varsa bunu size de yapar. İki kere düşünün derim

Ne olursa olsun çocuk dövülmez onlar melektir masumlar çocuklar daima sevilmeli onların bir gülüm semesi herşeye değer

3 çocuğum var dövmüyorum çocuk dövülmez sabırlı olmak gerekir hata da yapar yaramazlıkta döversen içine kapanık olur özgüvensiz olur çekingen olur ilerde travmaları olur bu soruyu niye sordun bilmiyorum ama çocukları dövmeyin

Back