- 17 Temmuz 2022
- 813
- 25
- 28
- 24
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Çocuk ne olursa olsun çocuktur şahsen çocuğumun dövülmesini istemiyorum bunu istemiyorum ve döversen tek yatarsın dedim nişanlıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda soru mu hayır dediğim şeyi iki dk sonra tekrar tekrar yapan bir bebeğim var dovsem bu sefer arsızlaşacak ve daha beter hal alacakÇocuk ne olursa olsun çocuktur şahsen çocuğumun dövülmesini istemiyorum bunu istemiyorum ve döversen tek yatarsın dedim nişanlıma
Oy yerim senii kizdin mi senÇocuk ne olursa olsun çocuktur şahsen çocuğumun dövülmesini istemiyorum bunu istemiyorum ve döversen tek yatarsın dedim nişanlıma
Ne olursa olsun çocuk dövülmez onlar melektir masumlar çocuklar daima sevilmeli onların bir gülüm semesi herşeye değerÇocuk ne olursa olsun çocuktur şahsen çocuğumun dövülmesini istemiyorum bunu istemiyorum ve döversen tek yatarsın dedim nişanlıma
Ben böyle bir konuşmaya ihtiyaç hissedeceğim adamla görüşmem!Çocuk ne olursa olsun çocuktur şahsen çocuğumun dövülmesini istemiyorum bunu istemiyorum ve döversen tek yatarsın dedim nişanlıma