- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 31
- Konu Sahibi smollgirl20
Buara canimi sıkan bir mesele var..sizlerin tecrübelerini okumak cok iyi geliyor..4 yasinda kizim var..esimin ailesuyle aram iyi degil ben pek gitmiyorum kizima cok duskunler 2 haftada bir esim goturuyor birlikte oturup geliyorlar..aynu sehirdeyiz ama ben pek.gitmiyorum..gorumcemin kizi da benimkiyl3 ayni yas ve kizi bennim kizima asiri düşkün ..pesine aglar birlikte uyumak ister...buyuklerin aras iyi olmayincada kallma isi olmuyor aslada olsun istemem...son zamanda dillerinde hep bu laf var.."az daha buyuyun birlikte uyucaksiniz birbirinizin odalarinda kalcaksiniz v.s
Ama kendi kizlarina hic demiyorlar sen gider kalirsin buyunce diye...hep bennim kiz icin hira büyüsun bizde kalicak istedigi kadar falan diyor gorumcem..benim dusuncelerim.duygularim hice sayiliyor...oyle bir izlenim veriyorlarki cocugu dogurdun ama.bizim kanimizdan bizim soyadimizdan o sen sadece dogurdun izlenimi aliyorum...kizimi simdiden cezbettiler..kaynanam her aksam arar tek.lafi bize gel.bizfe cok oyuncak var kuzenin de burda gel burda yemek ye...allahim cocuk buyudukce hep onlari ister diye korkuyorum..
Benim gorusmek istememe sebeplerim var gitnek istemedimj anliyor bana kiziyor kizim ya da sen gelme.biz babamla gideriz diyor...ortada birseyler oldunu seziyor sanki ve oraya gidince yaptiklarindan bahsetmiyor susuyor eve gelince...ya gercekten cok ama cok sinir bozucu ve üzücü seyler...yollamasam.olmuyor esimin basinin etin yiyorlar özledik diye yollayincada benden kopacak saniyorum...hele ki kalma işi asla istemiyorum...ben zaten 1 saat oturmaya tahammulum yok kizim ici kalmam mumkun degil cunku kotu gunler gecirdik sarsildim unutamiyorum ve asla sevemiyorum hicbirini.....simdi 2. Cocuk fikrine bazen sicak baktigim oluyor..ama sonra korkuyorum sanki ona da ayni seyleri yapacaklar 2sini de elimden alicaklar diye korkuyorum ve bu sulaleye cocuk dogurmak bile bazen mantiksiz geliyor....oyle bir sahipleniyorlarki ve anneyi dısliyorlar...ilkel toplumlar gibi....asla konusarak çözemem bu durumu , daha once farkli sebeplerden konusarak ćözemedik hicbirseyi bende careyi uzaklasmakta buldum..hos ona da pek firsat vermiyorlarda.....ama ilerisi icin beni kotu gunler bekliyor sanirim ..korkuyorum![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Mesela kaynanam kizim oraya gidince benim ogrettigim dogrulari hice saydirip boyle yap diye ogretiyor hep sahit oliyorum daha dünki örnek mesela; dün oradaydi kizim uzun sure gormemislerdi....eve geldiginde wc ye goturdum atletinin uc kısmini ic camasirinin içine sokarim hep beli falan acilmiyor daha bir rahat ediyor sanki oyle kendi de alisto 2 senedir hep oyle yapardi wc den kalktiktan temizlendikten sonra....dun bi geldi..hayir anne atlet iće cekilmez babaannem oyle ögretti bana artik boyle yapicaz dedi.geldigin de de beli acikti üsümüs..kadin oyle yapmis yollamiş..gercejten basit gorenebilir ama inanin cok sinir bozucu oluyor..daha cok ornek var suan aklima gelmiyor sinirden...ne yapicami bilemiyorum...gorumcem sanki meydan okuyor madem sen gelmiyorsun kizin gelir gibisinden tavirlar resumer cekip sosyal.medtalara koymalar kizim da içlerinde...ben evden beri gorunce vok tuhaf oluyorum büyüt besle eziyetlerin olsun sonra gitsin diye düsünuyorum...kizima dogum gunu partisi bu sene yapmak istemedim gezdirelim hediye alalim bu sene sakin olsun dedim esimde tmm dedi..sora gorumcem bunu duymus aradi beni biz benim evimde hiraya parti yapicaz haberin olsun madem.sen yapmiyosun biz yapariz gelirsen gel dedi ..teli kapatip cok agladim..sirf orda parti yapilmasin diye hersene parti yapiyorum.evimde tehdit gibi virsey yasiyorum.sanki
..siz neler dusunurdunuz haksizmiyim![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ama kendi kizlarina hic demiyorlar sen gider kalirsin buyunce diye...hep bennim kiz icin hira büyüsun bizde kalicak istedigi kadar falan diyor gorumcem..benim dusuncelerim.duygularim hice sayiliyor...oyle bir izlenim veriyorlarki cocugu dogurdun ama.bizim kanimizdan bizim soyadimizdan o sen sadece dogurdun izlenimi aliyorum...kizimi simdiden cezbettiler..kaynanam her aksam arar tek.lafi bize gel.bizfe cok oyuncak var kuzenin de burda gel burda yemek ye...allahim cocuk buyudukce hep onlari ister diye korkuyorum..
Benim gorusmek istememe sebeplerim var gitnek istemedimj anliyor bana kiziyor kizim ya da sen gelme.biz babamla gideriz diyor...ortada birseyler oldunu seziyor sanki ve oraya gidince yaptiklarindan bahsetmiyor susuyor eve gelince...ya gercekten cok ama cok sinir bozucu ve üzücü seyler...yollamasam.olmuyor esimin basinin etin yiyorlar özledik diye yollayincada benden kopacak saniyorum...hele ki kalma işi asla istemiyorum...ben zaten 1 saat oturmaya tahammulum yok kizim ici kalmam mumkun degil cunku kotu gunler gecirdik sarsildim unutamiyorum ve asla sevemiyorum hicbirini.....simdi 2. Cocuk fikrine bazen sicak baktigim oluyor..ama sonra korkuyorum sanki ona da ayni seyleri yapacaklar 2sini de elimden alicaklar diye korkuyorum ve bu sulaleye cocuk dogurmak bile bazen mantiksiz geliyor....oyle bir sahipleniyorlarki ve anneyi dısliyorlar...ilkel toplumlar gibi....asla konusarak çözemem bu durumu , daha once farkli sebeplerden konusarak ćözemedik hicbirseyi bende careyi uzaklasmakta buldum..hos ona da pek firsat vermiyorlarda.....ama ilerisi icin beni kotu gunler bekliyor sanirim ..korkuyorum
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Mesela kaynanam kizim oraya gidince benim ogrettigim dogrulari hice saydirip boyle yap diye ogretiyor hep sahit oliyorum daha dünki örnek mesela; dün oradaydi kizim uzun sure gormemislerdi....eve geldiginde wc ye goturdum atletinin uc kısmini ic camasirinin içine sokarim hep beli falan acilmiyor daha bir rahat ediyor sanki oyle kendi de alisto 2 senedir hep oyle yapardi wc den kalktiktan temizlendikten sonra....dun bi geldi..hayir anne atlet iće cekilmez babaannem oyle ögretti bana artik boyle yapicaz dedi.geldigin de de beli acikti üsümüs..kadin oyle yapmis yollamiş..gercejten basit gorenebilir ama inanin cok sinir bozucu oluyor..daha cok ornek var suan aklima gelmiyor sinirden...ne yapicami bilemiyorum...gorumcem sanki meydan okuyor madem sen gelmiyorsun kizin gelir gibisinden tavirlar resumer cekip sosyal.medtalara koymalar kizim da içlerinde...ben evden beri gorunce vok tuhaf oluyorum büyüt besle eziyetlerin olsun sonra gitsin diye düsünuyorum...kizima dogum gunu partisi bu sene yapmak istemedim gezdirelim hediye alalim bu sene sakin olsun dedim esimde tmm dedi..sora gorumcem bunu duymus aradi beni biz benim evimde hiraya parti yapicaz haberin olsun madem.sen yapmiyosun biz yapariz gelirsen gel dedi ..teli kapatip cok agladim..sirf orda parti yapilmasin diye hersene parti yapiyorum.evimde tehdit gibi virsey yasiyorum.sanki
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)