İşletme mezunuyken ve işimi bulmuşken eşimin aldatmasıyla boşanma aşamasına gelirseniz.çocuklarınız küçükse ve aileniz yoksa akrabalarınızda eleştiriyorsa boşanıp dul kademesine terfi etmenizi.Çocuklara işe girip bakıcı mı tutardınız,yada kendinizmi bakardınız daha fazla travma yaşamamaları için?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk büyütmek mi kariyer mi?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2018
- 25.487
- 109.795
- 598
- 14 Ağustos 2018
- 19.639
- 2
- 73.788
- 598
Daha fazla travma yaşamamaları için o ortam kaçarak uzaklaşır, aldatan kocası donuna kadar alarak boşar, bir güzel ayaklarımın üzerinde gururumla durur çocuklarıma çalışır bakarım. Akrabalar b*k yiyebilir.İşletme mezunuyken ve işimi bulmuşken eşimin aldatmasıyla boşanma aşamasına gelirseniz.çocuklarınız küçükse ve aileniz yoksa akrabalarınızda eleştiriyorsa boşanıp dul kademesine terfi etmenizi.Çocuklara işe girip bakıcı mı tutardınız,yada kendinizmi bakardınız daha fazla travma yaşamamaları için?
Aldatan kocayla işim olmaz.
- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Sağlıklı anneler sağlıklı çocuklar yetiştirir diye düşünüyorum. Eşiniz sizi aldatmışken sürekli yeniden aldatır mı diye düşüneceksiniz ve sağlıklı bir birey olmayacaksınız. Sağlıklı bir ilişkiniz olmayacak. Çocuklara yansıyacak.
Ayrıca çocukta yaparım kariyerde diyen birisiyim. Çok yorucu ama oluyor mu oluyor. Birisi olunca diğeri olmuyor diye düşünmemek lazım.
Ayrıca çocukta yaparım kariyerde diyen birisiyim. Çok yorucu ama oluyor mu oluyor. Birisi olunca diğeri olmuyor diye düşünmemek lazım.
Düşmeye gör çelme takan hep yakınındakiler oluyor hepGeciminizi saglamak icin calismak derim. Normalde cocuklariniza kendiniz bakin imkan varsa derim, ama su anda sizin icin maddi bagimsizlik cok önemli. Allah akrabalariniza akil fikir versin. Yardim edecek yerlerinde yük oluyorlar.
Çok tatlısınız tüm duygu ve düşünceme ortak olmuşsunuzDaha fazla travma yaşamamaları için o ortam kaçarak uzaklaşır, aldatan kocası donuna kadar alarak boşar, bir güzel ayaklarımın üzerinde gururumla durur çocuklarıma çalışır bakarım. Akrabalar b*k yiyebilir.
Aldatan kocayla işim olmaz.
- 2 Şubat 2022
- 544
- 1.968
- 33
Kendiniz bakmanız için boşanmamanız mı gerekiyor? Sabit bir geliriniz yoksa gelecek kira vs. gibi bence bakıcı tutmak daha mantıklı. Çocuklar o ortamdaki huzursuzluğu farkedecektir, boşanırsanız daha huzurlu bir ortamda büyüyebilirler. Akrabaların lafıyla da çöp atmaya bile gidilmez, kimseye hayırları olmaz anca konuşmayı bilirler duymayın.
Boşandım hiç affım olmadı.hayatındaki kızla evlendi bileAkrabalar dul demesin diye aldatılmaya devam mi edeceksiniz ?
- 2 Şubat 2022
- 544
- 1.968
- 33
İyi yapmışsınız da bu erkeklerin hızına da yetişilmiyor. Yuva yıkanın yuvası olmaz 2 güne onu da aldatır.Boşandım hiç affım olmadı.hayatındaki kızla evlendi bile
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Akrabalar dul demesin diye aldatılmaya devam mi edeceksiniz
Hem size de iyi gelecektir
Bulduğunuz iş ne üzerine
çalışmak diyprum o zamanBoşandım hiç affım olmadı.hayatındaki kızla evlendi bile
Bulduğunuz iş ne üzerine
İnşallah ilahi adalet gerçekleşsin istiyorum gerçektenİyi yapmışsınız da bu erkeklerin hızına da yetişilmiyor. Yuva yıkanın yuvası olmaz 2 güne onu da aldatır.
Henüz karar veremedimAkrabalar dul demesin diye aldatılmaya devam mi edeceksiniz
çalışmak diyprum o zaman
Bulduğunuz iş ne üzerine
BoşandımKendiniz bakmanız için boşanmamanız mı gerekiyor? Sabit bir geliriniz yoksa gelecek kira vs. gibi bence bakıcı tutmak daha mantıklı. Çocuklar o ortamdaki huzursuzluğu farkedecektir, boşanırsanız daha huzurlu bir ortamda büyüyebilirler. Akrabaların lafıyla da çöp atmaya bile gidilmez, kimseye hayırları olmaz anca konuşmayı bilirler duymayın.
Doğru diyorsunuz,çocuklar huzursuz olmasın kavga görmesin psikolojilerini düşünüp boşandım kurtuldum şükürbir kez aldatan her zaman yaparmış bunun en net örneğiydi eski kocamSağlıklı anneler sağlıklı çocuklar yetiştirir diye düşünüyorum. Eşiniz sizi aldatmışken sürekli yeniden aldatır mı diye düşüneceksiniz ve sağlıklı bir birey olmayacaksınız. Sağlıklı bir ilişkiniz olmayacak. Çocuklara yansıyacak.
Henüz işe girmedim,çocukları emanet edip güvenemedim hiçAkrabalar dul demesin diye aldatılmaya devam mi edeceksiniz
çalışmak diyprum o zaman
Bulduğunuz iş ne üzerine
- 2 Kasım 2021
- 253
- 805
- 53
- 37
- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 63
- 30
Kariyer yaparken çocuk büyüttünüz mü nasıl idare ediyorsunuzSağlıklı anneler sağlıklı çocuklar yetiştirir diye düşünüyorum. Eşiniz sizi aldatmışken sürekli yeniden aldatır mı diye düşüneceksiniz ve sağlıklı bir birey olmayacaksınız. Sağlıklı bir ilişkiniz olmayacak. Çocuklara yansıyacak.
- 2 Şubat 2022
- 544
- 1.968
- 33