Çocuk, Boşanma, Aşk

Tamam olur

Ben 30 o 36...

Ve tabi adamı eve bağlayıp olayı çözmem için içimdeki ateşi yakmam gerek, onu nasıl yapacağımm ((
Boşanarak ahaha karşında cahil bir insan olduğunu unutmayarak. Onun bilinçsiz olduğunu aklından çıkarmayarak. İyiyi güzeli bilmiyor ama öğrenecek deyip sabır göstermen lazım. Ortada çocuk olmasa neyse. zaman geçtikçe yapmadıklarından dolayı pişmanlık yaşamanı istemem. Keşke çocuğum için daha çok emek verseydim deyip üzülme yani

siz zaten yanlışı en başta yapmışsınız.adı mantık evliği olan ama bana göre en mantıksız eylemlerden biri.duygusal anlamda bir şey hissetmediğin birine cinsel olarakta bişey hissetmezsin onu istemezsin zaten.bir diğer konu gerçekten hem vajinismus olup hemde tüp bebek nasıl yaptırdınız o korkularınız olmadan.bende tüp bebek yaptırdığım için diyorum bütün işlemler alttan yapılıyor.her kontrol vajinal ultrsaon ile yapılıyor.vajinismus olmadıkları halde o muayeneleri yaptıramayan bir sürü kadın vardı hastanede.yani boşanmak için bir sebepe ihtiyacınız yok bence sevmemek yeterli.

Problem o ben tüp bebekte ilkinde çok zorlandım bayıltın beni diye inledim ama sonrakilerde rahattım. Ve bebek sonrası biz hiç denemedik bile. Eşim de yaklaşmıyor. Neden demiyor... İstemiyor...

Problem o ben tüp bebekte ilkinde çok zorlandım bayıltın beni diye inledim ama sonrakilerde rahattım. Ve bebek sonrası biz hiç denemedik bile. Eşim de yaklaşmıyor. Neden demiyor... İstemiyor...
siz yaklaşın siz deneyin.yani tabi bunu bir zorunluluk gibi görerek değilde eğer istiyorsanız gerçekten siz yaklaşmaya çalışın.belki oda nasıl olsa olmayacak kafasında olduğu için denemiyordur.sizinde istediğinizi görünce belki oda farklı yaklaşacaktır.

Ahhh bazen yaklaşınca bana diyorun ki iste işte iste... ama yok çok aşırı soğudum hem cinsel hem kalben... bu akşam açık açık konuşacağım...

Ahhh bazen yaklaşınca bana diyorun ki iste işte iste... ama yok çok aşırı soğudum hem cinsel hem kalben... bu akşam açık açık konuşacağım...
bencede konuşun.o ne düşünüyor acaba yada o ne hissediyor.ona göre bir yol çizersiniz artık.hakkınızda hayırlısı olsun

hadi sevmeden evlendin anladım da sevmediğin adamdan çocuk yaparsan tabiki sadece anne ve baba olursunuz. ne olacaktı ki? sevgi başta yoksa sonradan olması çoook zor ihtimal. vajinismusu bilmem de zaten istemediğin insanla olamaması da çok normal. terapi alın diycem ama sevgi yoksa psikolog napacak sizi aşık mı edecek birbirinize. bence durumu irdeleyin. çocuk durumdan etkileniyor mu? etkileniyorsa boşanın. etkilenmiyorsa boşanırsanız etkilenir mi ona bakın. iki türlü de etkilenmeyecekse boşanın. şiddet vs varsa zaten boşanın. şiddet yok idare edebilirim çocuk etkilenir derseniz biraz sabredin, büyüsün. ondan sonra sağ salim kafayla tekrar düşünürsünüz. ama bir ömür ben sevmedğim insanla geçiremezdim herhalde.

Bosanma sadece aldatma ve siddet durumlarinda kullanilan bir hak degil.
Evliligi surdurecek hic bir sey yokken ortada hepinize hayati zehir etmenin anlami da yok.
Ust uste hatalar yapmissiniz.. simdi saglikli karar alma zamani.
Önce kendinizi toparlayin, varsa imkaniniz yardim alin.
O kadar karamsar olacak bir sey yok ortada.
Ilk bosanan ebeveyn siz olmayacaksınız.
Cocugu kendinize bahane etmeyin.

Ne deseniz haklısınız şu an evet... bu yüzden bocalıyorum ama işte elalemi de biliyorsunuz. Ortada bişey yoktular, gül gibilerdiler, işte çocuğu dolduruşa bile getirebilecek kişiler var çevremde...

Tek amacım doğru kararı alabilmek şu an, tek isteğim bu...

Tek amacım doğru kararı alabilmek şu an, tek isteğim bu...
Size kimse bunun garantisini veremez.
Bugun cocugum icin diye düşündüğünüz dogru karar yarin sizi dahasi cocugunuzu mutsuz edebilir.
Ama su an her seyi yarim yaşıyorsunuz.
Evliliginiz evlilik degil.
Bagliliginiz baglilik degil.
Akliniz bosanmakta, belki yasayamadiklarinizda.
Çocuğunuz 20 li yaslarina geldiginde, sizce su durumunuzu canim annem, benim icin nelere katlanmış diye mi degerlendirecek?

Mutlu anne mutlu çocuk değil midir... işte ne iyi ne kötü bilemiyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…