- 4 Ekim 2012
- 16.360
- 31.971
- 798
- Konu Sahibi Bitter Ziyagil
Şimdi başlarda değilsiniz, bir çocuk annesisiniz.Ahh başlarda ben teşvik etmeye çalıştım ama şimdi içimden zerre gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi başlarda değilsiniz, bir çocuk annesisiniz.Ahh başlarda ben teşvik etmeye çalıştım ama şimdi içimden zerre gelmiyor
Anlattım... başta böyle değildim ve eşim bana bir anda kendinde de problem olduğunu söyledi test yaptırdı ve çocuğunuz olmayabilir dediler biz de düzeltiriz diye düşündük, korktuk... ve yaptırdık...Gerçekten şu forumdaki çoğu insanın çocuk doğurmak için çocuk doğurmasını anlamadım, anlayamıyorum. Hastalığınızı yenmeden neden çocuk sahibi oldunuz? Çocuğu kendiniz için doğurmuşsunuz nasılsa iyi bir aile hayatı olup olmayacağını düşünmek için geç artık, o yüzden neyi düşündüğünüzü anlamadım. Uzatmadan boşanın
Anlattım... başta böyle değildim ve eşim bana bir anda kendinde de problem olduğunu söyledi test yaptırdı ve çocuğunuz olmayabilir dediler biz de düzeltiriz diye düşündük, korktuk... ve yaptırdık...
E tamam benim dediğime geliyor işte doğurmuş olmak için doğurmuşsunuz. İyi bir aile hayatı verebilir miyiz diye sorgulamamışsınız. Oturmuş yolunda giden bir evlilikte maddi manevi hazır hisseder çocuk sahibi olursunuz olması gereken budur. Sizin yaşadığınız şeyin adı zaten evlilik değil.
Oturmuş yolunda giden evlilikler hiç bozulmuyor sanki... kötü başlayıp zamanla oturanlar da var. Böyle peşin hükümlü olup zaten dert anlatmak için konu açanları daha da dertlendirmeyelim bence, yol gösterici olalımE tamam benim dediğime geliyor işte doğurmuş olmak için doğurmuşsunuz. İyi bir aile hayatı verebilir miyiz diye sorgulamamışsınız. Oturmuş yolunda giden bir evlilikte maddi manevi hazır hisseder çocuk sahibi olursunuz olması gereken budur. Sizin yaşadığınız şeyin adı zaten evlilik değil.
Annemle konuşmalı mıyım sizce... yani napayım eşimle konuşmaya çok çabaladım o sorun görmüyor. Ya da bugün bir kez daha karşıma alıp konuşayım mı..Oturmuş yolunda giden evlilikler hiç bozulmuyor sanki... kötü başlayıp zamanla oturanlar da var. Böyle peşin hükümlü olup zaten dert anlatmak için konu açanları daha da dertlendirmeyelim bence, yol gösterici olalım
Yok annene açma bence. derhal buradaki vajinismus başlığını ara. Bir bak bakalım egzersizleri bul, oku konuşulanları. Tam olarak ne istiyorsun? Duygusal anlamda mutlu olmak mı?Annemle konuşmalı mıyım sizce... yani napayım eşimle konuşmaya çok çabaladım o sorun görmüyor. Ya da bugün bir kez daha karşıma alıp konuşayım mı..
Çocuğu annenize falan bırakıp bir kaç günlüğüne Başbaşa tatile gidin derimBir kere aramızda bir kavga kopmuştu, aile terapisine gittik ama inanmıyor pek böyle şeylere, etki etmiyor ona yani, hı hı tamam üç gün iyi...
Oturmuş yolunda giden evlilikler hiç bozulmuyor sanki... kötü başlayıp zamanla oturanlar da var. Böyle peşin hükümlü olup zaten dert anlatmak için konu açanları daha da dertlendirmeyelim bence, yol gösterici olalım
Her konuda tatmin olmak, aile olabilmek, bizim evlendiklten sonra ortaya çıkan kaynana problemimiz de var... eşim çok bağlı değil bağımlı... altta da yatan bir çok sorun var. Ben evlendim ertesi gün balayına küs gittik eşimle mesela.Yok annene açma bence. Ne istiyorsun tam olarak? Duygusal anlamda tatmin olmak mı? Bence derhal buradaki vajinismus başlığını ara
Evet harika bir yol cidden. Bu yolu herkes biliyor zaten buraya sormak gerekli mi yani... çok oturdu evliliğimiz deyip çocuk yapıp boşanan yok mu? Plan program bir ömür sürmeyebilirOturmuş yolunda giden evliliğin bozulmasıyla yolunda gitmeyen oturmamış zaten bozuk bir evlilik aynı şey mi? Verdiğiniz örnek hem benim anlattığımla hem konuyla alakasız. Kötü başlayıp zamanla oturan evlilik gördüm evet ama artık iki tarafta yaşını almış aradan uzun yıllar geçmiş oluyor. Benim yaptığım şeye peşin yükümlülük diyorsanız siz bilirsiniz ben mantık ve planlı hareket etmek diyorum. Tekrar okumanızı öneririm, yol göstermişim zaten yaşadığınız şey evlilik değil, uzatmadan boşanın yazıyor.
Yani bu süreçte çok problem de yaşadık, eşim ve ailesi evlendikten sonra çok değişti. Herşeyi yapıp aaa biz seni düşündük modundalar. Eşim annesine sormadan dışarıya yemeğe çıkmaz. Herhalde hepsi beni uzaklaştırdı...
Bütün bunlar evliliten soğuttuğu gibi cinsellikten de soğutuyor.haftada 3 gün tavır yapıyordu bana mesela, sonra ben uzaklaşıyordum... bunlar da devamını getirdi diye düşünüyorum kendi yaptığım muhasebemde...butun bunlarin cinsel iliskiyle ne alakasi var Allah askina?
Niye tedavi olmadiniz ya da olmuyorsunuz?
Sevismeden evlilik mi yurur?
Görümcen ya da eltin var mı? Varsa onların evliliklerinde de anneye bağımlılık var mı? Bunları bir düşün. Bulabilirsen internette mutlu evlilikle ilgili makaleler, bilimsel yazılar var . Araştır, at eşine bir okusun düşünsün. Ama diğer konuyu çözersen yüzde elli başarı sağlarsın. Komik olacak ama önce adamı eve bağla evlilik güzel bir şey, daha güzel olaun diye düşünmesini sağla. Hemen kaynana olayına dalma ters teper. Çok derse ihtiyacı var senin eşinin. Yaşlar kaç?Her konuda tatmin olmak, aile olabilmek, bizim evlendiklten sonra ortaya çıkan kaynana problemimiz de var... eşim çok bağlı değil bağımlı... altta da yatan bir çok sorun var. Ben evlendim ertesi gün balayına küs gittik eşimle mesela.
Evet harika bir yol cidden. Bu yolu herkes biliyor zaten buraya sormak gerekli mi yani... çok oturdu evliliğimiz deyip çocuk yapıp boşanan yok mu? Plan program bir ömür sürmeyebilir
Çok sevdiğim biri vardı, ayrıldık, sonra uzun bir süre ben kimseye ilgi duyamadım. İşe başladım, yaşım ilerledi, baktım çevremde herkes evlendi e ben de eninde sonunda bu yola gireceğim bizi tanıştırdılar, hiç sevmedim diyemem tabi ki ama aşk olmasa da olur dedim severek anlaşarak evliliği yürütürüz dedim. Olmadı. Bunları da aferin ne iyi yapmışım diye anlatmıyorum. Kimse beni örnek almasın. 30 yaşındayım ya 30. Ne acele etmişim saf gibi...Kendinizi kendi ellerinizle resmen bir kaosa sürüklemişsiniz.
Merak ettiğim sizi mantık evliliği yapmaya sürükleyen neydi ve mantık evliliğinden beklentiniz, anladığınız neydi? Ki şimdi bu beklentilere girdiniz?
Burdan mantık evliliği yapayım mı diyen arkadaşlara iyi bir örnek bu konu.