- 15 Haziran 2020
- 25
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Bitter Ziyagil
-
Yani hiç mi beğenmedin evlenirken? Yakışıklı falan diye düşünmüyor muydun? Amacım zaten anne olmaktı, şimdi alırım çocuğumu giderim dersen bilemem. Ama azıcık duygu kırıntısı varsa, azıcık oluru varsa peşine düşmelisin kızın için. Terapiste gitmeni öneririm. Önce yalnız git, sonrasına bakarsın. Ayrıca ömür boyu cinsellik yaşamayacak mısın? şimdi boşversen bile bu sorunu çözmen gerekecek. Bu sitede vajinismus başlığı var tavsiye ederim. Eşsiz yapılacak egzersizler önermişler çok faydalıAma benim asıl asıl problemim şu. Ben mantık evliliği yaptım, aşkla evlenmedim ve eşime karşı cinsel birşey de hissetmiyıorum.
Senden önce ilişkileri olmadıysa eksikliğini yaşamıyordur belkisanki eşimin de mantık gibi, aman işte evliyiz huzurumuz var ailemiz var tamam modunda...
Yok olmamış dediği o...Senden önce ilişkileri olmadıysa eksikliğini yaşamıyordur belki
Bir kere aramızda bir kavga kopmuştu, aile terapisine gittik ama inanmıyor pek böyle şeylere, etki etmiyor ona yani, hı hı tamam üç gün iyi...Çift terapisi diyorum olmazsa boşanırsınız böyle duygusuz şekilde yaşanmaz çünkü
O zaman oldurun işte. hiç pasta yememiş birinin canı çekmez , bu da öyle bir durum. Erkekler duygusal ve cinsel anlamda her şeyi kadınlardan öğrenirler.Yok olmamış dediği o...
Ahh başlarda ben teşvik etmeye çalıştım ama şimdi içimden zerre gelmiyorO zaman oldurun işte. hiç pasta yememiş birinin canı çekmez , bu da öyle bir durum. Erkekler duygusal ve cinsel anlamda her şeyi kadınlardan öğrenirler.
Haklısınız ama şükür kızım var şimdi... keşke demek istemiyorum o yüzden...vajinismusu yenmeden cocuk sahibi olmak evliligin temeline bomba birakmak gibi geliyor bana
elbette keske demeyin ama bastan keske once vajiniamusu yenip oyle cocuk dusunseydiniz belki aranizdaki bag kuvvetlenirdi. Cunku cinsellik evliligin temelini olusturuyor bi yerdeHaklısınız ama şükür kızım var şimdi... keşke demek istemiyorum o yüzden...
Evet kesinlikle... ve ben hem isteksizliğimi hem de bunu bu kadar evli olup hiç yaşamamış olmamı kötü hissediyorumelbette keske demeyin ama bastan keske once vajiniamusu yenip oyle cocuk dusunseydiniz belki aranizdaki bag kuvvetlenirdi. Cunku cinsellik evliligin temelini olusturuyor bi yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?