- 15 Haziran 2020
- 25
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Bitter Ziyagil
Merhabalar, aranızda yeniyim, çünkü çıkmazdayım, derdimi kimseye anlatamıyorum. 5.5 senelik evliyim... 2.5 yaşında bir kızım var. Mesleğim var, baktığınızda sorunum yok. Ama sorunum büyük, öncelikle vajinismusum. Eşimin sperm değerleri nedeniyle hiç çocuğumuz olmama ihtimali sonucu tüp bebek yaptırdım. Bu süreçte bu sorunu yenmeye çok çalıştım ama eşimin ilk günlerdeki olur geçerleri boş vermişliğe varınca tek başıma bişey yapamadım.şimdi ise hiç aramızda sorun olmuyor bile çünkü konuşmuyoruz, ve arada sırada yüzeysel birlikteliklerimiz var. Ama benim asıl asıl problemim şu. Ben mantık evliliği yaptım, aşkla evlenmedim ve eşime karşı cinsel birşey de hissetmiyıorum. Evliliğimzde çok büyük şiddet aldatma gibi sorunlar yok ama biz aynı evi paylaşan anne ve baba gibiyiz. Zevklerimiz ayrı, paylaşımlarımız az... konuşmaya çok çalıştım olmadı. Ayrılmak istiyorum bir yanım da kızına haksızlık işte diyor, ayrılmak istiyorum sebebim ne diyebilirim... yani nolur bana bişeyler deyiverin, düşüncelerim arasında boğuluyorum...