- 15 Nisan 2017
- 13.387
- 15.846
- 298
Guess me? Oyunu var mesela bizde de, defalarca oynuyoruz birlikte,onu gelistirici bir oyun en azından.Matkap seti almıştım el kasları gelişsin diye yüzüne bakmıyor.İhtiyacini biliyorum onlara yöneliyorum ama onun ilgisi farklı.Buyuyunce belki bu konuda degisr biraz,bugün süpürgeye açık kapı bıraktım belki alırım hevesi geçince başkasına hediye ederim olmazsaAma vazgeçmezse alın o oyuncağı siz yine de. Biz aman faydalı olsun şu bu diyoruz anne olarak ama çocuk olmadık şeylere heves edebiliyor. Bende gravitrak başlangıć set aldım işte kurar oynar keyifli eğitici vs diye ama 1 kez kurduk az oynadı kaldırdım ilerde vericem belki yasına uygun değildi. Kendisi de istememişti zaten kafama gore almistim sonra veririm diyerek.
Bir ara hala da tabi,kutu oyunu aldım hep,birlikte oturup oynadık,hala arada oynuyoruz ama anneme aldırdıgı uzayan ısıklı star wars kilıcı ile o çeşit cesit kutu oyunlarından fazla oynuyor bu ara. Cok istemişti almamıştım evde benzeri var diye ama anneme aldırmis 1 aydır elinden düsürmüyor. Bana kalsa almazdim 2 gun oynar birakir diye.