Pembe renk,ben öyle düşündüm.Onu imal edenler de nedense tek renk yapmışlar.Süpürge neden kız çocuklarına hitap ediyormuş? Böylr yapıp yapıp sonra kocam çorabını koltuğa çıkarıyor diye ağlıyorsunuz.
Renklerin cinsiyeti mi var?Pembe renk,ben öyle düşündüm.Onu imal edenler de nedense tek renk yapmışlar.
Merhabalar,ben çalışan ve 5 yaşında oglu ile yaşayan boşanma yolunda bir kadınım.Oglum dönem dönem huy değişiyor ve bu ara beni aşırı yoruyor.İnatci,sinirli, dediğim dedik bir çocuk olsu.Son örnek üzerinden gideyim : Kız çocuklarına hitap eden bir oyuncak süpürge var,bebekliginde tutturmustu almıştım oynamayip kırmıştı şimdi aynısından gördü yine istiyor fiyatı da 200 TL.Kesinlikle oynamayacak çoğu oyuncaklar gibi iki bakıp kenara koyacak biliyorum ve daha da önemlisi onun gelişimine hiçbir katkısı olmayacak bir oyuncak.Araba aldım kredi ödüyorum,nafakamiz çok düşük anaokulu olarak da tam zamanlı devlet destekli bir anaokuluna kayıt ettirdim.Gerekli olan ihtiyaçlarını almak istiyorum şu enflasyonist ortamda.Tamam paramız yok değil alırım ama gereksiz ve kullanılmayacak bir oyuncağa 200 vermek..Konuşuyorum anlatıyorum asla ikna olmuyor,onu almaya odaklanmış sadece.
Bu sadece bir örnekti.İmkan olsa dahi her dediğini yapmak doğru mu ?
Sizler böyle bir krizle nasıl baş ediyorsunuz?
Merhabalar,ben çalışan ve 5 yaşında oglu ile yaşayan boşanma yolunda bir kadınım.Oglum dönem dönem huy değişiyor ve bu ara beni aşırı yoruyor.İnatci,sinirli, dediğim dedik bir çocuk olsu.Son örnek üzerinden gideyim : Kız çocuklarına hitap eden bir oyuncak süpürge var,bebekliginde tutturmustu almıştım oynamayip kırmıştı şimdi aynısından gördü yine istiyor fiyatı da 200 TL.Kesinlikle oynamayacak çoğu oyuncaklar gibi iki bakıp kenara koyacak biliyorum ve daha da önemlisi onun gelişimine hiçbir katkısı olmayacak bir oyuncak.Araba aldım kredi ödüyorum,nafakamiz çok düşük anaokulu olarak da tam zamanlı devlet destekli bir anaokuluna kayıt ettirdim.Gerekli olan ihtiyaçlarını almak istiyorum şu enflasyonist ortamda.Tamam paramız yok değil alırım ama gereksiz ve kullanılmayacak bir oyuncağa 200 vermek..Konuşuyorum anlatıyorum asla ikna olmuyor,onu almaya odaklanmış sadece.
Benim büyük oğlumda inatçı. Kendimi acındırarak vazgeçiriyorumMerhabalar,ben çalışan ve 5 yaşında oglu ile yaşayan boşanma yolunda bir kadınım.Oglum dönem dönem huy değişiyor ve bu ara beni aşırı yoruyor.İnatci,sinirli, dediğim dedik bir çocuk olsu.Son örnek üzerinden gideyim : Kız çocuklarına hitap eden bir oyuncak süpürge var,bebekliginde tutturmustu almıştım oynamayip kırmıştı şimdi aynısından gördü yine istiyor fiyatı da 200 TL.Kesinlikle oynamayacak çoğu oyuncaklar gibi iki bakıp kenara koyacak biliyorum ve daha da önemlisi onun gelişimine hiçbir katkısı olmayacak bir oyuncak.Araba aldım kredi ödüyorum,nafakamiz çok düşük anaokulu olarak da tam zamanlı devlet destekli bir anaokuluna kayıt ettirdim.Gerekli olan ihtiyaçlarını almak istiyorum şu enflasyonist ortamda.Tamam paramız yok değil alırım ama gereksiz ve kullanılmayacak bir oyuncağa 200 vermek..Konuşuyorum anlatıyorum asla ikna olmuyor,onu almaya odaklanmış sadece.
Allah kolaylık versin.Merhabalar,ben çalışan ve 5 yaşında oglu ile yaşayan boşanma yolunda bir kadınım.Oglum dönem dönem huy değişiyor ve bu ara beni aşırı yoruyor.İnatci,sinirli, dediğim dedik bir çocuk olsu.Son örnek üzerinden gideyim : Kız çocuklarına hitap eden bir oyuncak süpürge var,bebekliginde tutturmustu almıştım oynamayip kırmıştı şimdi aynısından gördü yine istiyor fiyatı da 200 TL.Kesinlikle oynamayacak çoğu oyuncaklar gibi iki bakıp kenara koyacak biliyorum ve daha da önemlisi onun gelişimine hiçbir katkısı olmayacak bir oyuncak.Araba aldım kredi ödüyorum,nafakamiz çok düşük anaokulu olarak da tam zamanlı devlet destekli bir anaokuluna kayıt ettirdim.Gerekli olan ihtiyaçlarını almak istiyorum şu enflasyonist ortamda.Tamam paramız yok değil alırım ama gereksiz ve kullanılmayacak bir oyuncağa 200 vermek..Konuşuyorum anlatıyorum asla ikna olmuyor,onu almaya odaklanmış sadece.
200 tl bana çok masum geldi ben bir ev parası gömmüşümdür oyuncaklara,en basitinden daha dün 4200 lego aldım,aslında şu yorumlara sinirleniyorum çok oyuncak almayın şımarır,her istediği olmasın önüne geçemezsiniz vs. çocuk bu tabiki oyuncak isteyecek zekası ve becerisi bu şekilde gelişecek ama o kadar pahalıki bu ülkede oyuncak almayı bile lüks zannediyoruz şımartmak olarak görüyoruz,eski eşim ilgilterede doğmuş büyümüş ve bütün arkadaşlarının oyun odası olduğundan bahsetmişti hatta bir arkadaşı evlerinin bahçesine tren almıştı kızları binsin diye hayran kalmıştım,bize gelince şımarıklık onlara gelince ihtiyaç,geçen lego seti sordum 20000 yani bu nasıl birşeydir analamak imkansız,çocukların dünyası bizimkinden farklı oyuncakta olmazsa olmaz ihtiyaçları bence alın,acaba çok merak ediyorum çok ucuz olsaydı oyuncak fiyatları hala alma diyeceklermiydi şımarır diyeceklermiydi bu da muamma.Merhabalar,ben çalışan ve 5 yaşında oglu ile yaşayan boşanma yolunda bir kadınım.Oglum dönem dönem huy değişiyor ve bu ara beni aşırı yoruyor.İnatci,sinirli, dediğim dedik bir çocuk olsu.Son örnek üzerinden gideyim : Kız çocuklarına hitap eden bir oyuncak süpürge var,bebekliginde tutturmustu almıştım oynamayip kırmıştı şimdi aynısından gördü yine istiyor fiyatı da 200 TL.Kesinlikle oynamayacak çoğu oyuncaklar gibi iki bakıp kenara koyacak biliyorum ve daha da önemlisi onun gelişimine hiçbir katkısı olmayacak bir oyuncak.Araba aldım kredi ödüyorum,nafakamiz çok düşük anaokulu olarak da tam zamanlı devlet destekli bir anaokuluna kayıt ettirdim.Gerekli olan ihtiyaçlarını almak istiyorum şu enflasyonist ortamda.Tamam paramız yok değil alırım ama gereksiz ve kullanılmayacak bir oyuncağa 200 vermek..Konuşuyorum anlatıyorum asla ikna olmuyor,onu almaya odaklanmış sadece.
Oğlunun totosunu yiyebilir miyim?anne sana tuzlu kahve yaptım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?