Gelip paralı olanı almamızı istiyor bir de..yazın tatil diye arada aldım ama halen istiyor..tablete saat koymak falan krize giriyor..ben haftasonuna kurs spor resim bakayim..gözleri de bundan bozuldu ..1,25 gözlük verdi doktor.Benim oglum da oynuyor brawl stars. Hafta ici 1 saat, hafta sonu 2 saat hak veriyorum. Oynarken ara ara yanina oturup izliyorum. Sonrasina baska aktiviteler buluyorum. Hadi parka cikalim, hadi puzzle hadi odev hadi babanla top oyna. Oyle kaynatiyoruz.
Bravo hakketenBenimki 6 yaşında hiç vermiyorum, asla oyuna özellikle çok katıyım alıştırmadım. Ben 6 yaşımdayken eve pc girdi. Bir kaç tane vardı yeğenim vs hepsi oyun bağımlısı oldular. 17 yaşında kimseyle iletişimleri yok, hep oyun tablet ekran. Ben kendime söz verdim asla çocuklarıma vermeyeceğim diye. Vermiyorum.
Biz şöyle oyalıyoruz “dansa gidiyor, baskete gidiyor, lego hastası, legolarla saatlerce oynuyor zaten, erken uyuyor, dersler kitap okuma saatleri vs derken bir bakmışız zaman geçiyor. Uzun bir süre de vermeyi düşünmüyorum. Kuzenleri oynuyor mesela benimkinin ilgisini çekmiyor, hadi beraber oyun oynayalım der sıkılır onlarla.
Gelip paralı olanı almamızı istiyor bir de..yazın tatil diye arada aldım ama halen istiyor..tablete saat koymak falan krize giriyor..ben haftasonuna kurs spor resim bakayim..gözleri de bundan bozuldu ..1,25 gözlük verdi doktor.
Kızım 3 yaşında o bile bana diyor ki anne oyun açsana telefonundan nerden gördüyse artık. Devir artık bu maalesef. Gün içinde parka markete götürüyorum unutuyor. Onu deneyebilirsiniz.Merhaba hanımlar..7,5 yaşındaki oglum tableti elinden düşürmüyor, brawl stars diye bir oyunu oynuyor..Derslerine ilgisi azaldı..Bu ve benzeri durumlarda nasıl çözüm buluyorsunuz ..
Demek bu kadar seviyor çocuklar bunuEki Görüntüle 3479483
Bizim yazki dogum gunu konsepti brawl starsdi oyle seviyor. Bir suru kiyafeti var brawl starsli o yuzden anliyorum. Parali icin de hedef koydum. 90 gun boyunca okulda uslu durur odevlerini zamaninda yaparsan paralisindan alicam diye. Takvime isaret koyuyoruz. Spor iyi olur. Ben de haftasonu iki gun yuzmeye goturuyorum eve gelene kadar oglen oluyor.
Sizinki baya baya bağımlı olmuş. Süre bitince krizlere giriyorsa sağlam bir yasak gelmeli. Benim oğlum minecraftçı. Bir dönem haftasonları tablet diye erkenden uyanıyordu. O bile beni tedirgin etti bir ay komple yasak koydum. Ayarını bilmezsen yok tablet falan dedim.Gelip paralı olanı almamızı istiyor bir de..yazın tatil diye arada aldım ama halen istiyor..tablete saat koymak falan krize giriyor..ben haftasonuna kurs spor resim bakayim..gözleri de bundan bozuldu ..1,25 gözlük verdi doktor.
Tutamıyorum.Merhaba hanımlar..7,5 yaşındaki oglum tableti elinden düşürmüyor, brawl stars diye bir oyunu oynuyor..Derslerine ilgisi azaldı..Bu ve benzeri durumlarda nasıl çözüm buluyorsunuz ..
Çok doğru söylüyorsun khomyukSizinki baya baya bağımlı olmuş. Süre bitince krizlere giriyorsa sağlam bir yasak gelmeli. Benim oğlum minecraftçı. Bir dönem haftasonları tablet diye erkenden uyanıyordu. O bile beni tedirgin etti bir ay komple yasak koydum. Ayarını bilmezsen yok tablet falan dedim.
Şimdi süre kontrolünde itiraz etmez.
Ki bir iki saat sonunda kendi sıkılır Legolarına döner.
Siz bence uzun bir süre sağlam bir yasakla önce bağımlılığını kırın. Yazık günah gözlerine
Brawl ı içinde şiddet var diye hiç oynatmamıştım. Bu yaz kuzenleriyle oynadı. İndirdi de ne yazık ki. Ama çocukları kötü etkileyecek bir oyun bence de. Bir süre sonra bende sileceğim o oyunu.Benim oglanda o yaşta ama bu oyunu hiç bilmiyor. Okul başlamadan bikac hafta önce tüm oyunları sildim. Okul süresince hiç vermeyecegimi de biliyor o yüzden istemiyor. Evet yazın ara ara veriyordum çok uzun bir zaman vardı ama şimdi öyle değil. Okul ödevler hafta içi spor kursları derken kalan zamanda da oyun oynuyor kardeşiyle. Oyun konusunda katı olmak gerek bence.
Benim oğlanda sadece kuzenleriyle bir arada olunca işte o şekilde oyun alıyor. Aslında hiç vermemek lazımda işte yapamiyoruz maalesef. Ben en azından okul zamanı hiç vermiyorum ve bu kesin kural. Hicbir şekilde oyun oynayamacagını bildiği için istemiyorda. Büyük bela gerçekten çocuklara ama yazın falan mecbur kalıyorum bende yalan yok. Komple silmeyi denesen tepki verir mi? Kesin net bir biçimde söylesen etkili olur bence.Brawl ı içinde şiddet var diye hiç oynatmamıştım. Bu yaz kuzenleriyle oynadı. İndirdi de ne yazık ki. Ama çocukları kötü etkileyecek bir oyun bence de. Bir süre sonra bende sileceğim o oyunu.