merhaba arkadaşlar benim 2004 doğumlu bir kızım var. ilk başlarda çişine alıştırıken oturak kullanmıştım daha sonra çoğunlukla klozete oturttum. şimdi alıştı normal tuvaleti istemiyor. biyere gidince klozet yoksa sorun yaşıyoruz keşke alıştırmasaydım diyorum sizler ne yaptınız nereye alıştırdınız buraya yazarsanız sevinirim..
bende klozete alıştırdım mecburen çünkü bizim evde normal tuvalet yok
gittiğim yerlerde hiç problem yapmadı çünkü ben başkasının klozetine oturtmayacağımı kafasına soktum
bence sizde ona başka klozetlere herkesin oturduğunu pis olduğunu klozetin sadece aile içinde kullanılan tuvalet olduğunu anlatmaya çalışın
kızınız anlayacak yaşta bence anlar ne demek istediğinizi
ayrıca gerçektende sağlık açısından başka klozetleri kullanmak uygun değil
bize bi misafir geldiği zaman tuvaleti kullanan olursa kızım domestosla iyice yıkatmadan girmiyo tuvalete
bende klozete alıştırdım mecburen çünkü bizim evde normal tuvalet yok
gittiğim yerlerde hiç problem yapmadı çünkü ben başkasının klozetine oturtmayacağımı kafasına soktum
bence sizde ona başka klozetlere herkesin oturduğunu pis olduğunu klozetin sadece aile içinde kullanılan tuvalet olduğunu anlatmaya çalışın
çok doğru haklısınız ben böyle konuşmamıştım kızımla deniycem teşekkür ederim...kaydirigubbakcemile5