Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuğunuzu büyütürken hangi kitapları okuyorsunuz?
Adem Gunes'in tüm kitaplarını öneririm pedagojik açıdan bana çok olumluluklar kazandırdı ve pek çok konuda yanlışlarını net olarak görebildiğim kitaplar ve çok da akıcı.
Adem Gunes'in tüm kitaplarını öneririm pedagojik açıdan bana çok olumluluklar kazandırdı ve pek çok konuda yanlışlarını net olarak görebildiğim kitaplar ve çok da akıcı.
Adem Güneş beyefendinin bazı yanlislari olduğunu biliyorum Şerife tortop çiçeklerimiz solmasın serisini tavsiye etti bi ablam henüz anne değilim ama anne olmadan mutlaka alıp okucamm
Adem Güneş beyefendinin bazı yanlislari olduğunu biliyorum Şerife tortop çiçeklerimiz solmasın serisini tavsiye etti bi ablam henüz anne değilim ama anne olmadan mutlaka alıp okucamm
Şerife Tortopu da okumadım.Ben yabancı yazarların kitabını almışım sanırım fazlaca Ama okumak isterim kesinlikle.Bencede anne olmadan mutlaka okuyun derim.Çünkü hem vakit zor buluyorsunuz.Hemde önceden bilinçlenmiş oluyorsunuz.
Şerife Tortopu da okumadım.Ben yabancı yazarların kitabını almışım sanırım fazlaca Ama okumak isterim kesinlikle.Bencede anne olmadan mutlaka okuyun derim.Çünkü hem vakit zor buluyorsunuz.Hemde önceden bilinçlenmiş oluyorsunuz.
Eğer bebeğiniz varsa Bilinçli Bebek kitabını tavsiye ederim. Adem Güneş gibi doğal ebeveynlik savunucusudur yazarı. Eğer beyin ve davranış ilişkisini merak ediyorsanız Köpek gibi büyütülmüş çocuk kitabını okuyorum şu an. Okuması çok zor çünkü bir psikiyatrın gördüğü vakaları anlatıyor. İçim acıyarak okuyorum