• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çoçuğunuza itina ile bakılır.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

duruberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
6
0
46
İstanbul
istanbul bağcılarda oturuyorum 2 çoçuk annesiyim evimde çocuk bakmak istiyorum yakın çevrelerde ihtiyacı olan anneler varsa bana ulaşsınlar teşekkürler.

Kolay kolay kimse çocuğunu başkasının evine göndermiyor..düşünsene bu soğukta sabah götür akşam getir..yazık çocuklara...niye çocuklar bu eziyeti çeksinki..şahsen ben karşıyım..
üstelik komşun gelir misafirin gelir akraban gelir...mutlaka olacak bunlar...atıyorum benim çocuğum mecburmu tanımadığı insanlarla akşama kadar vakit geçirmeye...zaten götürenleride hiç anlamıyorum

istanbul bağcılarda oturuyorum 2 çoçuk annesiyim evimde çocuk bakmak istiyorum yakın çevrelerde ihtiyacı olan anneler varsa bana ulaşsınlar teşekkürler.

Bağcılar tabya tarafında oturuyorum..ancak kış günü bebiş evden sabahın köründe çıksın istemiyorum, evimde baktırmak istiyorum siz eve gelmezmisiniz?bebeğin yükü tamamen sizde olmayacak, kayınvalidem de destekçiniz olacak.. Bir de bebek 3.5 aylık , sizin bir yaş grubunuz var mı? ve fiyat nedir acaba?

Back