- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
- Konu Sahibi julesverne
-
Merhaba,
Yaklaşık bir yıldır siteyi sadece okuyucu olarak takip ediyorum, bugün üye olmaya karar verdim. kayıt formundaki bu sorunun cevap şıkları bana garip geldi. 'Çocuğunuz var mı?' sorusunun cevap seçenekleri neden sadece 'var' veya 'yok' değil de, 'HENÜZ yok' ? Bu konudaki düşüncelerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum. Herkes mutlaka çocuk sahibi olmalı mıdır? Peki çok istediği halde çocuk sahibi olamayanlar için üzücü, yaralayıcı bir ifade değil midir 'henüz yok'? 'Hala mı yok?' Özellikle hergün burada okuduğum konularla çelişen bir form sorusu gibi geldi bana. şıkların sadece 'Var' ve Yok' olarak değiştirİlmesini ister miydiniz?
Evet ilginç bi cevap ama çokta dert edilecek bişey değil.
Bunu ben söylüyorum ve ben çocuk istemeyen biriyim.
Ama gördüğüm benim gibi olan neredeyse yok gibi. Herkeste bi bebek aşkı.
Hatta evlilik=çocuk olarak düşünüyor çoğu kadın.
Burası Türkiye en az 3 çocuk şartı olan bi ülke.
Oraya bir de "asla olmayacak" seçeneği rica ediciim
Ben de aynı durumdayım benimki de benden betersize katılıyorum :)
bu arada ben eşimi de kendime benzettim ya
dün spor yapmaya çıktık park gibi bi yere
ilerde de çocuk parkı vardı
benimki ıyyyy çocuk hiç çekemicem gürültülerini dedi (halbuki her gördüğü çocuğa sevgiyle bakardı)
sonra eve geldik facebookta bebek videosu çıktı bi tane
anında kapattı geç geç geç dedi
sonra da ben çocuk falan istemiyorum çekemicem uğraşamıcam dedi.
kendi ellerimle bir canavar yarattım galiba hatunlar
Çocuk istemiyor gibi bi seçenek de mi eklense ne :)
Çocuk istemeye bilirsiniz. Ama milletin çocuguna hayvan demek cok terbiyesizce.sizde zamaninda cocukdunuzBen de aynı durumdayım benimki de benden beterçok süslenmiş bir bebek görse " ne hale getirmişler hayvanı ya" der ona göre bebekler hayvan, beslenen, bakılan varlıklar
Bu forumda çocuk istemeyen herkesin nickini biliyorum, çok merak ediyorum bir gün birimizin çocuğu olursa düşünceleri değişecek mi diye
Ben de aynı durumdayım benimki de benden beterçok süslenmiş bir bebek görse " ne hale getirmişler hayvanı ya" der ona göre bebekler hayvan, beslenen, bakılan varlıklar
Bu forumda çocuk istemeyen herkesin nickini biliyorum, çok merak ediyorum bir gün birimizin çocuğu olursa düşünceleri değişecek mi diye
Ben de aynı durumdayım benimki de benden beterçok süslenmiş bir bebek görse " ne hale getirmişler hayvanı ya" der ona göre bebekler hayvan, beslenen, bakılan varlıklar
Çocuk istemeye bilirsiniz. Ama milletin çocuguna hayvan demek cok terbiyesizce.sizde zamaninda cocukdunuz
Cocuklara bebeklere hayvan demeye kimsenin hakki olduğunu düsünmüyorum.
Sizler istemiyor olablirsiniz ama hayvanda diyemezsiniz!
Bizim coçuklarimiz var ve süslenince hayvan olmuyolar...
Cok yanlis bi düsünce
Cok yanlis bi düsünce
Çocuk istemeye bilirsiniz. Ama milletin çocuguna hayvan demek cok terbiyesizce.sizde zamaninda cocukdunuz
Ne kadar komikmiş gerçekten ya. Gül gül öldük. Marifetmiş gibi anlatmışsın bir de.Ben de aynı durumdayım benimki de benden beterçok süslenmiş bir bebek görse " ne hale getirmişler hayvanı ya" der ona göre bebekler hayvan, beslenen, bakılan varlıklar
Cok yanlis bi düsünce
10 kişiyi geçmeyiz o seçeneği işaretleyecek olanlar olarakOraya bir de "asla olmayacak" seçeneği rica ediciim
Aaa ççok mutlu oldum tek amacım seni güldürmekkti çünkü misyonumu tamamladım oley.Ne kadar komikmiş gerçekten ya. Gül gül öldük. Marifetmiş gibi anlatmışsın bir de.
Merhaba,
Yaklaşık bir yıldır siteyi sadece okuyucu olarak takip ediyorum, bugün üye olmaya karar verdim. kayıt formundaki bu sorunun cevap şıkları bana garip geldi. 'Çocuğunuz var mı?' sorusunun cevap seçenekleri neden sadece 'var' veya 'yok' değil de, 'HENÜZ yok' ? Bu konudaki düşüncelerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum. Herkes mutlaka çocuk sahibi olmalı mıdır? Peki çok istediği halde çocuk sahibi olamayanlar için üzücü, yaralayıcı bir ifade değil midir 'henüz yok'? 'Hala mı yok?' Özellikle hergün burada okuduğum konularla çelişen bir form sorusu gibi geldi bana. şıkların sadece 'Var' ve Yok' olarak değiştirİlmesini ister miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?