- 9 Ağustos 2021
- 15.430
- 52.834
- 548
Allah yardım etsin umarım kısa sürede yavrunuza kavuşursunuz. Çok haklısınız zaten onu düşündükçe de kendime kızıyorum bu kadar güçsüz ve cesaretsiz olduğum için ona bunu yaşatmaya hakkım yok diye düşünüyorum tabiki
sizin anlattığınız kadarıyla ölmüş bitmiş bir durumunuz yok ben tedaviyle yüzde iki hamile kalırsın denilen insanların tedavi olmayı seçtiklerini gördüm hemen bu kadar hayattan korkup çekinmeyin ya hu adama da yazık emin olun karşı tarafın anne veya baba olma hakkının senden dolayı elinden alınma ihtimali insanı o kadar üzüyor ki bende de pko var kilo ve haşimato var bu sebeple tedavi görüyorum eşinizi anlayabilirim bence siz ona destek olmalısınız eşim benimle şakalaşır olmuyorsa bi tane yoldan alır götürürüz falan der mesela evet benimle aynı şeyleri yaşıyor eminim ona da zor ama tedavi gören taraf daha fazla yıpranıyor
çocuk istiyorsanız savaşmaktan vazgeçmeyin tıp ilerledi olmazsa da en azından denedik olmadı dersiniz kilo vermeniz bir bakıma iyi olmuş bu süreçte kilo vermek tüp bebek tedavisinde başarı şansını yükseltiyor en kısa zamanda alanında tecrübeli doktorlarla görüşün içinizi rahatlatsınlar bu kadar umutsuz olmak iyi değil