Niye mecbur ya , beraber mi yaptınız? Sen doğur ben yardımcı olurum mu dedin???
Böyle seylerde kaçak guresmenin yarari yok..sen net ol, kırılan kırılsın.
Öyle evde yokum, ay canım bugün müsait değilim falan...
Yok yani, birine baktirip aklı kalıp bir de parası cebinden çıkacağına anlamazlığa geliyorlar . O yuzden tek yapman gereken net olmak.
Bizde de, ben çocuklarla takılmayı çok severim..komşunun da bıcır bıcır tatlı bir çocuğu var. Birkaç kere onla evde takıldım, resim çizdik dans ettik falan. Çocuk bana dadandı.
İşten geldigim gibi evde . Artık oynamamaya başladım, anlamıyor. Bazı geldiğinde 'misafirlik her gün olmaz' dedim eve almadım , ailesi anlamadı hala ertesi gün göndermeye devam etti .
Bedava bakıcı gibi bir şey onlara göre.
Çocuk gelince banyoya giriyorum gitsin diye,banyo kapısının önünde taşa oturup bekliyor. Misafirim varken girmesin diye kapıyı kapatıyorum, kapı degilinden izliyor. Evde onla ilgilenmiyorum,sırf kovmayayim diye kız tüm odamı topluyor,kıyafetlerimi falan katlıyor
cok da tatlı bir kız ama yani bana ne?
Ailesine de defalarca ima ettim,anlamadılar. Ben "xy yaşındayım , her gün çocukla uğraşmak istesem zaten kendi çocuğumu dogururdum" dedim, gülüp geçtiler.
En son gerçekten tatsız bir gün yaşayıp ciddi ciddi kovmak zorunda kaldım,istemediğimizi söyledim
Şükür ayağı kesildi, artık ayda bir geliyor. Onda da sırf dadanir korkuma çok sevdiğim kızla ilgilenemiyorum bile .
O yüzden kesin çözüm konuşmak.
Ya da istersen eşini öne sür, rahatsız oluyor de.
Sizin çocuğunuz yoksa o kadının çocuğunun eşini çocuk sahibi olmaktan soguttugunu falan söyle
topu eşe at, kurtul