- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.525
- Konu Sahibi Mavisaclikadin
Ayh hala kırılacağını mı düşünüyorsunuz? Kırılırsa kırılsın. Direk söyleyin. Böyle enayi yerine koyan arkadaş başka zaman da başka başka saçmalıklar yapar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende düşüncesizlik olduğunu düşünüyorum 100 200 tl verip birine baktırmamak için benim huzurumu bozuyor, ben olsam yapar mıydım diyorum kesinlikle yapmazdım kimseyi rahatsız etmek istemezdim bu şekilde ama herkes bir değil işte. Ses çıkarmadıkça kendini akıllı sanıyorlar ve arttırarak devam ettiriyorlar yaptıklarını malesefHayır demek kabalık değil ki. Böyle bir sorumluluğu alma zorunluluğunuz yok. Üstelik siz de çalışan bir bayansınız. Olduğu gibi söyleyin istemediğinizi eşinizin de rahatsız olduğunu. Arkadaşınızın yaptığı düşüncesizlik
bence size daha bakmayı teklif etmeden açıkca konusunKimseyi kırmak istemiyorum ama bu durumda ben daha çok yıpranıyorum. En yakın zamanda konuşacagım ben bakamam diye
Komşum falan olsa bende böyle net tepki verebilirdim sizin gibi ama biz aynı kurumda yan yana çalışıyoruz haliyle bir samimiyet var o şekilde konuşamam o yüzden ama eşimin rahatsız oldugunu söyleyeceğim mutlaka, siz çok iyi yapmışsınız keşke bizde bu kadar samimi olmasaydık bende rahatça söyleyebilirdim o zamanBenim üst komşum bunu bana yapmaya çalıştı. Kapıya geldi dedi kızıma bi 15dk bakabilir misin? hayır bakama dedim direk. Yalvardı dedim tama ama bir daha bana getirme. sonuç 2 hafta sonra tekrar bırakmak istedi kızdım sana bırakma dedim hala neden getiriyorsun. Ondan sonra da asla bırakmadı.
Net bir şekilde bir daha getirirse bakmayacağınız , eşinizin bir çocuğun sorumluluğunu almayı kabul etmediğini söyleyin ve getirirse de almayın çocuğu
Karşı tarafın kırılmasından ziyade karakterini tanıdıgım ve bildiğim için çirkeflik yapabileceğini iş yerimde huzurumu kaçıracagını bire bin katarak arkamdan konuşacagını biliyorum bu yüzden de sorun yaşamadan çözmeye çalışıyorum hepsi bu. Evimi ailemi düşünmediğimi nereden çıkardınız, düşünmesem eşim rahatsız oluyor diye çare aramazdım. Ben hem evimde hem işyerimde huzurum bozulmasın istiyorum hepsi bu, ama bir seçim yapmam gerekecekse tabiki tercihim eşim olacak aksini düşünmeniz beni şaşırttıSiz gerçekten saka gibisiniz. O kadar insan yorum yapmış, hala umarim kirilmaz, umarim ters tepki vermez diye karsi tarafi düşünüyorsunuz. Ben esinizin yerinde olsam kendi evini, kendi ailesini düşünmediği icin, onceligi bana vermedigi icin ayrilmayi bile dusunurdum. Size degil, esinize uzuldum. Biraz silkelenip kendinize gelin. Densizin biri sizi kullanacak ve siz buna izin vereceksiniz diye o adam neden bunu çeksin? Evinde huzuru kalmamis adamcagizin resmen.
Ben bugün kendisiyle konuşmayı düşünüyorum daha fazla ertelemeden. Sürekli kafamı kurcalayan bir durum çünkü bu en iyisi kökten çözüp kurtulmak. Eşimin çok çalıştığını eve gelince dinlenmek istediğini çocuktan rahatsız oldugunu söyleyeceğimBen çocuğu anneme bırakırken bile arkadasınızdan 40 kat daha mahcup hissediyorum.Gelin bohçası gibi kolunun altına sıkıstırıp getirmek nedir bu nasıl bir terbiyesizliktir.
Mecbur bakacaksın,mecbur çalışacaksın..Ay okudukça hem gülüyorum hen sinirleniyorum bu ne pervasizlıktır.
Eşiniz çok sabırlı bir insan ve hala ayıp etmiyim,kırmıyım,üzmiyim vs demenizden anlıyorum ki siz bu işten sıyrılamaz bu konuşmayı gerektiği şekilde yapamazsınız.
Olması gereken arkadasınızı karsınıza alıp bu üsluptan rahatsız olduğunuzu ve çocuğuna bakamayacagınızı en net ve yalın haliyler söylemek yerinizde olsam bir sonraki gelişinde kapıyı eşime açtırıp bu konuşmayı yapmasını sağlardım
Ne yapabilir Allah askina? Sizi taniyan taniyordur zaten. Yani boyle karsisinda cekingen davranmaniza anlam veremedim. Ekmeginizi, suyunuzu o mu veriyor? Ne anlatacaksa anlatsin, sanki isvereniniz mi, sizi isinizden etsin. Ayrica tabi ki care arayacaksiniz çünkü adamin bu durumda olmasinin suclusu sizsiniz. Cocuk geldiğinde kapiyi vurup cikiyor yazmissiniz. Bu cumlenizden evinizi ailenizi dusunmediginiz belli oluyor zaten. Eger dusunuyor olsaydiniz kadin kapiya gelip cocugu birakirken, esim su an evde ve cocugu alamam diyip geri cevirirdiniz. Ama siz cocugu almissiniz, adam evden kacmis artik.Karşı tarafın kırılmasından ziyade karakterini tanıdıgım ve bildiğim için çirkeflik yapabileceğini iş yerimde huzurumu kaçıracagını bire bin katarak arkamdan konuşacagını biliyorum bu yüzden de sorun yaşamadan çözmeye çalışıyorum hepsi bu. Evimi ailemi düşünmediğimi nereden çıkardınız, düşünmesem eşim rahatsız oluyor diye çare aramazdım. Ben hem evimde hem işyerimde huzurum bozulmasın istiyorum hepsi bu, ama bir seçim yapmam gerekecekse tabiki tercihim eşim olacak aksini düşünmeniz beni şaşırttı
Eşim o yüzü vermez ama işte dediğiniz şeyi yapabilecek potansiyel var gerçekten. Bir şekilde konuşacağım alınır konuşmayı keserse de yapabileceğim bir şey yokKocam istemiyor dediğinizde eve kadar gelip adamı ikna etmeye çalışacağını düşünüyorum valla ben.
Enişte bey niye istemiyorsun bakayım, hadi hadi istersin diyerek salona kurulur, bir de kahve ısmarlar.
Eşiniz o yüzü vermez de izin alan yok ki zaten. Valla gelir akşam vakti, eve dalar, adamı da çileden çıkarır. Sizin aranız da kocanızla epey açılır.Eşim o yüzü vermez ama işte dediğiniz şeyi yapabilecek potansiyel var gerçekten. Bir şekilde konuşacağım alınır konuşmayı keserse de yapabileceğim bir şey yok
bence yapamazAnlamamazlıktan gelip yine kapımı çalıp çocugun çantasını içeri atar diye tahmin ediyorum
Bir daha o şekilde gelirse kapıyı kırsa bile açmayacagım gerçekten iyilik yapmak yaramıyor insanlaraEşiniz o yüzü vermez de izin alan yok ki zaten. Valla gelir akşam vakti, eve dalar, adamı da çileden çıkarır. Sizin aranız da kocanızla epey açılır.
peki daha ne olması lazım hayır diyebilmeniz için?Zaten eşim aşırı derecede rahatsız bu durumdan, sürekli tartışma yaşanıyor aramızda bu sebeple. Oda beni kullandıklarını düşünüyor bu sebeple de kesin bir dille kabul etmediğini söylüyor
Ohoo hala ters tepkisinden çekiniyorsunuz. Çocuğa baktıramazsa işine sizi yollar bu kadın, bulmuş sizin gibisini. Sadece eşinize acıdım yazık adama.Konuyu açıp bir şekilde konuşmayı düşünüyorum bakalım umarım çok ters bie tepki vermez, ben verebileceğini düşünüyorum haklısınz