Çocuğunu bana bırakmak isteyen arkadaşım

Çok ilginç sanki çocuğun ebeveynisiniz de ortada bırakmışsınız gibi davranmış. Size forumda rastlıyorum hep naif yorumlar yapıyorsunuz, çokta beğeniyorum tarzınızı. Bu kadar naif birinin arkadasligi maalesef hep ayni oluyor. Kırmak istemiyorsunuz hakları zannediyorlar. Gerçekten çok yüzsüzce.
Benim 4 çocuklu arkadaşım var kac kez teklif ettim, eşinle tek çıkmak istersen bir nefes almak istersen bakarım diye çünkü ailesi baska şehirde ve yıllardır eşiyle hic tek dışarı çıkamadı. Ona rağmen bana tesekkur eder ama hic gel bak demedi.
Gerçek arkadaşlıkta kullanma yoktur ki arada bir olsa kullanma demezdim. Ben kendim teklif etmiştim mesela kabul bile etseydi arkadaşım kullanma olmazdı. Hatta mutlu olurdum ona eşiyle zaman geçirmesine sebep olacağım için. Ona rağmen kabul etmedi ki bir de surekli olacak. Bu arkadaşlık değil.
Gerçekten arkadaşım olduğunu düşünsem bana değer verdiğini kullanmaya çalışmadığını düşünsem dediğiniz gibi zaten bende seve seve yardımcı olurdum ama bizimkisi arkadaşlık değil çıkar ilişkisi gibi oldu malesef. Bana iyi gibi görünüyor işi düştüğü için ama aslında çok farklı karakterlerde iki insanız.Aynı işyerinde çalışmasak ortak çalışma mecburiyetimiz olmasa özel hayatımda benim arkadaşlık edeceğim biri kesinlikle değil

Var mı bugün bi laf çakma😄😄😄?
Bugün laf çakma yok ama muhatap olmamak için sözde tepkisini göstermek için evrakları fırlatırcasına masaya atıp gitme var :)) tahmin edersiniz ki iş konusunda da benzer bir karakter sergiliyor arkadaş, sürekli birilerine kendi işini yaptırmaya çalışma durumu var . Ben ondan daha kıdemli olduğum için bir çok şeyi kendisine ben öğrettim ama minnet duygusu hiç yok. Bu saatten sonra kendi işimi yaparım daha fazlasına da karışmam

Bugün laf çakma yok ama muhatap olmamak için sözde tepkisini göstermek için evrakları fırlatırcasına masaya atıp gitme var :)) tahmin edersiniz ki iş konusunda da benzer bir karakter sergiliyor arkadaş, sürekli birilerine kendi işini yaptırmaya çalışma durumu var . Ben ondan daha kıdemli olduğum için bir çok şeyi kendisine ben öğrettim ama minnet duygusu hiç yok. Bu saatten sonra kendi işimi yaparım daha fazlasına da karışmam
Embesil

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, ben kırmak istemediğim için hayır demedim hiç ama akşam saat 11de 12de insan haliyle uyuyacak oluyor mesela pat diye ben çocugu getirdim deyince olmuyor. Yada böyle geç saatte gelip içeri gireyim birde kahve içeyim diyor pijamalarla otururken ev hali bi anda misafir gelmiş oluyor haliyle eşimde rahatsız bu durumdan arkadaşımdan ve rahat davranıslarından hoşlanmadığı için kesinlikle istemiyor gelmesini
Açıkça konuşacaksınız.
Eşim evde olduğu saatlerde dinlenmek istiyor,bu şekilde devam edemeyiz ben sorun yaşıyorum. Çocuk zaten sorumluluk,sen etrafa bak,bu günlerde çocuğu bırakabileceğin biriyle ücreti karşılığında anlaş bence zira ben artık alamayacağım çocuğu diyeceksiniz.
Rica eder,ayda yılda bir mecburiyetten olur belki idare edilir süreklilik arz etmiyorsa ama bu şekilde kafasına göre olmaz,çocuk onun,kimseye rahatsızlık vermeden çözümü kendi bulmalı.

Sitecek uyuz olduk kadına

Ahahahhaha kudurmuş 😂
Pazartesi ise dönünce ay haftasonum cik güzel geçti bir gun dışarı çıktık dolaştık gezdik ,birgunde evde başbaşa vakit geçirdik diye anlatın etrafa ahahhajanananam
Sakın işle.ilgilide yüz vermeyin resmi olun çünkü sizinle arkadaşlığı devam ettirebilecek bir kapasiteye sahip değil .yani bu konu burda kalır sonra eskisi gibi arkadaş oluruz yok .
Bence kulisinide yapın arada sürekli çocuğu bana bırakıyordu elimi verdim kolumu kurtaramadim gibi ajahjajaj

Konuyu güncelliyorum arkadaşlar yarım saat önce aradı beni açmadım, peşine mesaj atmış açabilir misin acil diye yine açmadım. Sonra binanın zili çaldı çaktırmadan baktım kapıdaki kendi arabası iki üç defa çaldı açmadım kapıdan dönüp gitti. Önemli birşey olduysa da artık bilmiyorum, o kadar dolmuşum ki merakta etmiyorum ne oldu diye sormaya hiç tahammülüm kalmamış

Konuyu güncelliyorum arkadaşlar yarım saat önce aradı beni açmadım, peşine mesaj atmış açabilir misin acil diye yine açmadım. Sonra binanın zili çaldı çaktırmadan baktım kapıdaki kendi arabası iki üç defa çaldı açmadım kapıdan dönüp gitti. Önemli birşey olduysa da artık bilmiyorum, o kadar dolmuşum ki merakta etmiyorum ne oldu diye sormaya hiç tahammülüm kalmamış

Kapıyı acsaydiniz çocuğu top gibi atacak kacacakti valla pes billahi pes

Önemli bir şey yoktur aklınca çocuğu atıp kaçmaya geldi. Ne yüzsüz ama...

Korkuma polis çağırırdım ben 😁

👏 👏 açmadığınız için tebrik ediyorum valla çok kızardım açsaydınız 😂

X