Çocuğunu bana bırakmak isteyen arkadaşım

Konuyu güncelliyorum arkadaşlar yarım saat önce aradı beni açmadım, peşine mesaj atmış açabilir misin acil diye yine açmadım. Sonra binanın zili çaldı çaktırmadan baktım kapıdaki kendi arabası iki üç defa çaldı açmadım kapıdan dönüp gitti. Önemli birşey olduysa da artık bilmiyorum, o kadar dolmuşum ki merakta etmiyorum ne oldu diye sormaya hiç tahammülüm kalmamış
Sapikli korku filmi gibi olaya bak. Versin parasini tutsun bakici yuzsuz kadin.

Eviniz kiraysa taşının adresinizi de işyerinden kimseye söylemeyin.😂
Şaka bir yana kadın tebelleş oldu resmen.
Ne değişik insanlar var şu dünyada.
Ya gerçekten artık söyleyecek söz bulamıyorum sabrımı deniyor gibi

Açıklamanıza tatmin olmadi
İsim var vs tatmin etmez. Çocuk sizin çocuğunuz bakmak zorunda değilim yakamdan dus diyeceksiniz. Başka türlüsünden anlamaz
Yani gerçekten böyle mi dememi istiyor anlamıyorum tavrımı net bir şekilde belli ediyorum yinede olmuyor. Anlaması için daha ne yapacağım bilemiyorum, gerçekten acil işi çıksa bile şuan yardım edesim gelmeyecek o hale getirdi beni tüm modumu düşürüyor sanki peşimde biri var tüm gün beni izliyor gibi hissediyorum, evde hangi odanın ışığı yanıyor diye bakar, arabam kapıda mı diye bakar, eşimin çalışma saatlerini araştırır bıktırdı beni yüz göz olacağız sonunda istemesemde

Ya gerçekten artık söyleyecek söz bulamıyorum sabrımı deniyor gibi
"Çocuğu benle yapmış gibi davranma, bakamayacağın çocuğu yapmasaydın keşke, rahatça fıldır fıldır gezerdin, madem yaptın otur bak, benim de bir hayatım var ve hayatımı senin bebene göre şekillendiremem. " deyin, bir tane kene kaybınız olur sadece. Bazı insanlar terslenmeden anlamıyor.

Yani gerçekten böyle mi dememi istiyor anlamıyorum tavrımı net bir şekilde belli ediyorum yinede olmuyor. Anlaması için daha ne yapacağım bilemiyorum, gerçekten acil işi çıksa bile şuan yardım edesim gelmeyecek o hale getirdi beni tüm modumu düşürüyor sanki peşimde biri var tüm gün beni izliyor gibi hissediyorum, evde hangi odanın ışığı yanıyor diye bakar, arabam kapıda mı diye bakar, eşimin çalışma saatlerini araştırır bıktırdı beni yüz göz olacağız sonunda istemesemde
Kapıya kadar gelmişti en son başka birsey oldu mu ?

Ben bu kadar yüzsüz insanı ilk defa görüyorum , pesss yani.

Evet böyle demenizi istiyor. Gel ağzıma ağzıma tükür yoksa anlamam diyor.

Konuyu güncelliyorum arkadaşlar yarım saat önce aradı beni açmadım, peşine mesaj atmış açabilir misin acil diye yine açmadım. Sonra binanın zili çaldı çaktırmadan baktım kapıdaki kendi arabası iki üç defa çaldı açmadım kapıdan dönüp gitti. Önemli birşey olduysa da artık bilmiyorum, o kadar dolmuşum ki merakta etmiyorum ne oldu diye sormaya hiç tahammülüm kalmamış
Tövbe ya
Kadın içip içip kapıya dayanmadığı kaldı

Kadın cidden normal değil.
İnsan çocuğunu planım var diye oraya, buraya bırakır mı?
Sizin için demiyorum ama çocuğun başına herşey gelebilir bıraktığı yerlerde.
Allah korusun yavrucağızı.
Ne annesi, ne babası normal insanlar değil.
Bende aynen böyle düşündüm. Çocuk sanki seyahat çantası da birilerine emanet bırakılıyor. Herkes anne olmamalı . Çocuğa yazık :KK43:

Evet ztn kimseye açıklama yapmanıza gerek yok eşinizin evi orası
Çocuğa tutulmuş bir ev değil.
Sizin iyi niyetinizi biliyor şu an anlayamıyor
Ztn normal olan ilk sınırları aşmaya başladığında itiraz etmenizdi
Alışkın olmadığı için inanmiyor
Kimse sizin gibi davranmazdi fazla iyi niyetlisiniz
Ben bu noktaya gelsem iş dışında görüşecek birsey yok rahatsız etmeye devam edersen savcılığa gidicem fln derdim herhalde. Yada engellerdim

"Çocuğu benle yapmış gibi davranma, bakamayacağın çocuğu yapmasaydın keşke, rahatça fıldır fıldır gezerdin, madem yaptın otur bak, benim de bir hayatım var ve hayatımı senin bebene göre şekillendiremem. " deyin, bir tane kene kaybınız olur sadece. Bazı insanlar terslenmeden anlamıyor.
Ağır konuşmak istemiyorum ama böyle taciz etmeye devam ederse konuşacağım gibi duruyor, insan annesine babasına bile böyle geniş davranamaz bana öz annem böyle çat pat gelmezken bir başkasının bu davranışını anlayamıyorum saygımda kalmadı artık kendisine

Bir bu konu, bir de ödünç verilen hamile kıyafetlerini satmaya çalışan arkadaşından dertli üyenin konusu beni benden aldı.
Fırsat buldukça bu iki konuya girip bakıyorum noldu? Diye.
Bu iki değişik kadın beni de aldı girdaplarına.😂
Çıkamayacağım diye korkuyorum.

Ağır konuşmak istemiyorum ama böyle taciz etmeye devam ederse konuşacağım gibi duruyor, insan annesine babasına bile böyle geniş davranamaz bana öz annem böyle çat pat gelmezken bir başkasının bu davranışını anlayamıyorum saygımda kalmadı artık kendisine

Yapmayın kadin size saygı fln duymuyor dibine kadar kullanma çabasında siz hala saygı diyorsunuz

Ağır konuşmazsanız ömrünüz kaçmakla geçecek, ışık bile açamayacaksınız evde. Çocuğu kimle yaptıysa ona bıraksın.

Bir bu konu, bir de ödünç verilen hamile kıyafetlerini satmaya çalışan arkadaşından dertli üyenin konusu beni benden aldı.
[/QUOTE

Benimde o konuya girerken kalbimin atışı hızlanıyor:KK70:

O üye kıyafetleriyle altın küpesini geri alabildi mi ? 🥲

X