- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.432
- Konu Sahibi Mavisaclikadin
Bu konuya geldikçe tansiyonum ya fırlıyor ya düşüyor galiba. Kadındaki dirayetten ver bana yarabbimm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce okudum gelişmeleri henüz alamamış Tavukcum.O üye kıyafetleriyle altın küpesini geri alabildi mi ?
Az önce okudum gelişmeleri henüz alamamış Tavukcum.
Hiç yorum yapmayın bence çünkü sizin söylediklerinizle sizi suçlu çıkarma potansiyeli varAğır konuşmak istemiyorum ama böyle taciz etmeye devam ederse konuşacağım gibi duruyor, insan annesine babasına bile böyle geniş davranamaz bana öz annem böyle çat pat gelmezken bir başkasının bu davranışını anlayamıyorum saygımda kalmadı artık kendisine
Neredeyse çalıştığım birimi değiştirmek için talepte bulunacağım o kadar bunalttı beni, işimi sevmeme rağmen farklı bir birime geçmeyi düşünüyorum yüz göz olmamak adına. İnşallah kurtulabilirim bu sorundan dediğiniz gibi cevap yazmıyorum zaten şuandaHiç yorum yapmayın bence çünkü sizin söylediklerinizle sizi suçlu çıkarma potansiyeli var
Hiç bir şey olmamış gibi davranın yarın illaki sıçrayacak AA tlf duymamışım ,görmedim diyip geçin
Kendinizi germeyin durduk yere
Hayır gördüm ama acmadim deyin.Neredeyse çalıştığım birimi değiştirmek için talepte bulunacağım o kadar bunalttı beni, işimi sevmeme rağmen farklı bir birime geçmeyi düşünüyorum yüz göz olmamak adına. İnşallah kurtulabilirim bu sorundan dediğiniz gibi cevap yazmıyorum zaten şuanda
Herşeye ağlamasa neler söyleyeceğim ama ağladığı zaman öfkemi kontrol edemem diye korkuyorumHayır gördüm ama acmadim deyin.
Artık kafa dinlemek istiyorum, rica edeyim arkadaşlık hukukumuz iş arkadaşlığıni geçmesin hatta işyerinin sınırlarına da taşmasın deyin.
Çok yüzsüz çok.
İşte bu yüzden muhatap olmayın demiştimHerşeye ağlamasa neler söyleyeceğim ama ağladığı zaman öfkemi kontrol edemem diye korkuyorum
Gerçekten kapışır bence takıntılı eski sevgili konuları ileKadın belalı eski sevgili gibi ha.
Peki işyerinde diğer arkadaşlar ne yorum yapıyorlar mutlaka laf söz geliyordur.Ya gerçekten artık söyleyecek söz bulamıyorum sabrımı deniyor gibi
Çoğunluğu benim haklı olduğumu biliyor bana hak veriyorlar ama kendisinin amirlerle arası çok iyi bana huzur vermemek için elinden geleni yapacagından eminim. Yalakalıkla yürütüyor gemisini işte malesefPeki işyerinde diğer arkadaşlar ne yorum yapıyorlar mutlaka laf söz geliyordur.
Eski kocası yeni karısı ile rahat edemesin diye araya devamlı parazit yapan ruh hastası eski eş gibi .Kadın belalı eski sevgili gibi ha.
Asfagah konu sahibinin çocuk yapmasını istemeyip araya kendi çocuğunu sıkıştırıyor olabilirAralarına gir yat evladım da diyordur buEski kocası yeni karısı ile rahat edemesin diye araya devamlı parazit yapan ruh hastası eski eş gibi .
Ay evet böyle manyaklar var, çocuk özlemi çeken kadınları bakıcı olarak görüyorlar, benimki ile avunsun işte daha ne istiyor diye bakıyorlar olaya. Dehşet.Asfagah konu sahibinin çocuk yapmasını istemeyip araya kendi çocuğunu sıkıştırıyor olabilirAralarına gir yat evladım da diyordur bu
İşte hep baştan sınır çizmemekle oluyor. Bir kere yüz bulmuş ya konu sahibinin üstüne oynuyor kadın. Psikopatça hareketler.Ay evet böyle manyaklar var, çocuk özlemi çeken kadınları bakıcı olarak görüyorlar, benimki ile avunsun işte daha ne istiyor diye bakıyorlar olaya. Dehşet.
pff yarın sorarsa aa sen miydin o destursuz gelen sevişiyorduk kusura bakma açamadım de.Neredeyse çalıştığım birimi değiştirmek için talepte bulunacağım o kadar bunalttı beni, işimi sevmeme rağmen farklı bir birime geçmeyi düşünüyorum yüz göz olmamak adına. İnşallah kurtulabilirim bu sorundan dediğiniz gibi cevap yazmıyorum zaten şuanda