Anket çocuğunu ajansa kayıt ettiren varmı

MEZDEM

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
5
0
16
İstanbul
merhabalar çocuğunu ajansa kayıt ettiripte bu süreçten haberi olan varmı
ne yapıyolar nasıl gelişiyo süreç. bilgisi olan varsa lütfennn yazsın. bende çocuğumu kayıt ettirdim.ama bi kaç defa çağırıp resim
çektirip gönderdiler.

afedersiniz başka bir sayfaya yorum yapmıstım ard arda konu açınca size çıkmış:)

Son düzenleme:
evet fotograf ve vıdeo cekımlerıne cagırıp yolluyorlar sonra fırma göruyor adayları begenılır ıse gerı dönuyorlar.

Son düzenleme:
ya canım gözyaşlarıyla okudum yazdıklarını, bir sayfada özetlediğin hayatı sen senelerce yaşadın ve bu şekilde psikolojine işledi.. diliyorum Allah tan öyle güzel bir hayat nasip etsin ki sana tüm bu yaşadıklarını sana bir daha hatırlatmasın, canını bunlar bir daha asla yakmasın..

Yalnış yere yalnış cevap sanıyorum

arkadaşım bir şey diyeceğim ama yanlış anlama
çocuğunu ajansa kaydettirmişsin ama düşün ki çocuğu çağırdılar, bu sektöre adım attı ve devam etti
ve meslek olarak da bu sektörü seçip devam etti
çocuğunu senden çok seven insan yoktur ama anneler çocuklarının geleceğini kurtarmak isterken ahiretlerini tehlikeye atıyor
ve asıl kayıp da bu değil mi
"De ki: şüphe yok, ziyana düşenler, o kişilerdir ki kıyamet günü, kendilerini ve ailelerini ziyana sokarlar; bilin ki budur apaçık ziyan." zümer suresi
Allah sizin de çocuğunuzun da hakkında hayırlı olanı nasip etsin

arkadaşım bir şey diyeceğim ama yanlış anlama
çocuğunu ajansa kaydettirmişsin ama düşün ki çocuğu çağırdılar, bu sektöre adım attı ve devam etti
ve meslek olarak da bu sektörü seçip devam etti
çocuğunu senden çok seven insan yoktur ama anneler çocuklarının geleceğini kurtarmak isterken ahiretlerini tehlikeye atıyor
ve asıl kayıp da bu değil mi
"De ki: şüphe yok, ziyana düşenler, o kişilerdir ki kıyamet günü, kendilerini ve ailelerini ziyana sokarlar; bilin ki budur apaçık ziyan." zümer suresi
Allah sizin de çocuğunuzun da hakkında hayırlı olanı nasip etsin

Ne kadar alışmışsınız at gözlükleri ile yaşamaya. Ne var yani alının teri ile çalışıp para kazanacak . Bu şekilde yazarken lütfen kendi kaybını da düşün.

Arkadaşım yazdırmıştı kızını Neşe Erberk ajansa , bir sözleşme imzalatıp cüzi bir ücret alıp fotograflarını çekmişlerdi. Birkaç kez çağırdılar farklı adreslere , gittiklerinde bazen resimleri çekilmiş bazen de kısa filmleri. Ama o kadar kalabalık oluyormuş ki bir kaç kereden sonra vazgeçti , gitmiyorlar şimdi.

Ne kadar alışmışsınız at gözlükleri ile yaşamaya. Ne var yani alının teri ile çalışıp para kazanacak . Bu şekilde yazarken lütfen kendi kaybını da düşün.

Arkadaşım yazdırmıştı kızını Neşe Erberk ajansa , bir sözleşme imzalatıp cüzi bir ücret alıp fotograflarını çekmişlerdi. Birkaç kez çağırdılar farklı adreslere , gittiklerinde bazen resimleri çekilmiş bazen de kısa filmleri. Ama o kadar kalabalık oluyormuş ki bir kaç kereden sonra vazgeçti , gitmiyorlar şimdi.

arkadaşım sana şimdi münasip bir cevap vermek istiyorum ama kendimi tutuyorum
ben konu sahibine nezaketli bir şekilde kendi fikrimi söyledim
sen hangi dış kapının mandalı olarak bana at gözlüğü yakıştırmasını yapıyorsun
at gözlüğü ile bakan sensin de farkında değilsin
yine de inşallah o at gözlüğünden kurtulursun

bu arada benim kaybım ne oluyor acaba

Son düzenleme:
Back