• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoçugunmu var derdin var

Aferin :) ben kahveyi birakinca gercekten cok fark gordum bu bebegimde.. esim netten okumus o soledi.. hatta senin gibi bi annenin bunu bilmemesine sasirdim dedi...diger cocuklarda kahve icmiyodumki pek arastirma geregi duymamisim demekki
Bnde denerim insallah ise yarar kereta beni cok korkkutti cok aklimi kaybetcektim :)

Gaz zamanla geçecek, sabırlı ol.
Bize çocuk doktoru kiraz çekirdeği önerdi. Kiraz çekirdeğini ısıtıp karnına koyuyorduk, anında susup uyuyordu. Bir danış istersen doktora.

Isitip karninami koyuyodunuz bebek yanmaz mi oyle cokmu az isitiyodunuz.kiraz cekirdegi vay be daha neler duycam

Yakacak kadar ısıtmıyorduk. Düşük dereceli fırında 5-10 dk duruyordu. Sonra direk cildine değil de atletinin üzerine koyuyorduk. Bence mucizevi bir şey kiraz çekirdeği

Yan yatirmistim neden oyle oldu bnde anlamadim.emzirme konusunda cok haklisiniz esim ve ailesi bu emzirme konusunda bna cok baski ypiyolar her agladiginda emzr diolar oysa ki 5. Yada 10 dk once emzirmis oluyorum cocuk gazi var die agliyo bnlar memeyi tika agzina dio.az once biraz fazla emzirdim sanirim gun jcinde az emzirdimi dusunurek oksurdu sut yine agzindan burnundan cikti ama bukez nefesi kesilmedi cok korktim yine nefessiz klcak die sukur oyle olmadi insallah bebegimi kazasiz belasz saglikcakla buyuturum aklimi kaybetcm heran bisi olck die dunki olaydn cok etkilndm iste :KK43:
Günde 10 ile 12 arası emzirme bebekler için yeterli olur beslenme aralıkları 2 saat olmalıdır bunlara dikkat edin her ay bebeğinizi kontrolünü yaptırın en az 500 gr alması gerekiyor 500 grdan az değilse bir problem yok demektir siz kimseyi dinlemeyin bebeğinizin ihtiyaçlarını en iyi siz bilirsiniz

Günde 10 ile 12 arası emzirme bebekler için yeterli olur beslenme aralıkları 2 saat olmalıdır bunlara dikkat edin her ay bebeğinizi kontrolünü yaptırın en az 500 gr alması gerekiyor 500 grdan az değilse bir problem yok demektir siz kimseyi dinlemeyin bebeğinizin ihtiyaçlarını en iyi siz bilirsiniz
Aynen nette gormustum iki saat arayla bazen alarm kuruyorum uyanmak icin

Çok geçmiş olsun, gaz problemini bizde yaşadık 3 ay kadar sürdü biz momys bliss gaz giderici kullandık nispeten rahat geçti bu süreç bizim için..ürünü Google da aratabilirsiniz.

Tüm sayfaları okumadım öneren oldu mu bilmiyorum kocakarı yöntemi ki oğlum doğduğunda bnm bütün itirazlarıma rağmen kv vermişti gerçekten de fayda etmişti. Yemeklik soğanı soyup katmanını çay tAbağında kaşığın arkasıyla ezin. Hafif bir su bırakır üstüne kaynamış soğumuş su ilave edip bir çay kaşığı içirin. Oğlumda faydasını çok gördüm

Cok gecmis olsun lohusa halinizle o korkuyu yasamak kolay degil.
Gaz sorununa gelince rezeneyi demleyip bebeginize verebilir kendiniz de icebilirsiniz. Kimyonu islatip suyunu bebege icirebilirsiniz. Olur ya yanlislikla gaz yapacak bisey yediniz hemen agziniza 1 cay kasigi kimyon atip uzerine bol su icin sutten bebege gecip gazi onluyor.
Bir de corek otunu sicak suya demleyip onun da suyunu hem siz hem de bebeginiz icebilir.
Bu bitkisellerin haricinde biogaia die probiyotik gaz damlasi var onu kullanabilirsiniz

Çok geçmiş olsun, gaz problemini bizde yaşadık 3 ay kadar sürdü biz momys bliss gaz giderici kullandık nispeten rahat geçti bu süreç bizim için..ürünü Google da aratabilirsiniz.
Bnde suan metsil damla kullaniyorum verdigimde bebegim rahatliyo fark ediyorum ama daha cok kucuk oldugu icin kolay kolay vermekte istemiyorum 3 kere
Verilebilirmis ama bn bikez veriyorum versemde

Cok gecmis olsun lohusa halinizle o korkuyu yasamak kolay degil.
Gaz sorununa gelince rezeneyi demleyip bebeginize verebilir kendiniz de icebilirsiniz. Kimyonu islatip suyunu bebege icirebilirsiniz. Olur ya yanlislikla gaz yapacak bisey yediniz hemen agziniza 1 cay kasigi kimyon atip uzerine bol su icin sutten bebege gecip gazi onluyor.
Bir de corek otunu sicak suya demleyip onun da suyunu hem siz hem de bebeginiz icebilir.
Bu bitkisellerin haricinde biogaia die probiyotik gaz damlasi var onu kullanabilirsiniz
Bugun aynen oyle yaptim.bi cay kasigi kimyon yedim .bebegime vermeye cesaret edemem dr verdigi damlayi bile zar zor veriyorum

Tüm sayfaları okumadım öneren oldu mu bilmiyorum kocakarı yöntemi ki oğlum doğduğunda bnm bütün itirazlarıma rağmen kv vermişti gerçekten de fayda etmişti. Yemeklik soğanı soyup katmanını çay tAbağında kaşığın arkasıyla ezin. Hafif bir su bırakır üstüne kaynamış soğumuş su ilave edip bir çay kaşığı içirin. Oğlumda faydasını çok gördüm
Hayatta cesaret edemem :(

Back