• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoçugunmu var derdin var

Kiyamam ya gecmis olsun. Benim bebegim hep hortumdan fiskirir gibi kusardi. O korkuyu bilirim ben. Ayrica gazli bir bebekti. Yaglarla masaj yapin. Sen duzenli rezene cayi ic. Yemeklere kimyon koyun. Gaz yapacak yiyecekler yeme lutfen. Mercimek nohut kuru fasulye lahana gibi geriye ne kaliyorsa onlari tüket. Bebege dr gaz damlasi veirr gotururseniz doktora. Ben bunlari yapardim tavsiyelerim bunlar. Bir de ters çevirip gezdirirdim.

Ayy Rabbim bir daha gostermesin boyle birsey kendi evladim gibi icim acidi suan ya . Sizde dikkat edin lutfen . Allah yardimciniz olsun

Yok asla yapmam zaten dr verdigi gaz damlasini bile zar zor veriyorum 3 kez verilir gun icersinde ama bn versem bile bikez veriyorum en fazla

Gaz damlasını ver kuzum ya :)
İşe yaramıyor pek gerçi. Akşamları masaj yap bebek yağı ile çok iyi geliyormuş. Arkadaşım öyle yapıyor özellikle banyodan sonra.

Kiyamam ya gecmis olsun. Benim bebegim hep hortumdan fiskirir gibi kusardi. O korkuyu bilirim ben. Ayrica gazli bir bebekti. Yaglarla masaj yapin. Sen duzenli rezene cayi ic. Yemeklere kimyon koyun. Gaz yapacak yiyecekler yeme lutfen. Mercimek nohut kuru fasulye lahana gibi geriye ne kaliyorsa onlari tüket. Bebege dr gaz damlasi veirr gotururseniz doktora. Ben bunlari yapardim tavsiyelerim bunlar. Bir de ters çevirip gezdirirdim.
Bn yedikletime dikkat ediyorum cogu seyi yemeyi kestim ama yine gasi oluyo :( dr dedi hava yutuyo

Gaz damlasını ver kuzum ya :)
İşe yaramıyor pek gerçi. Akşamları masaj yap bebek yağı ile çok iyi geliyormuş. Arkadaşım öyle yapıyor özellikle banyodan sonra.
Onuda yapiyorum canikim bugun banyo yaptirdik bi guzel yagla masaj yaptim ona kereta rahatladi uyudu :) kiz seninkide gelcek Allah' in izniyle sende bnm gibi yazarsin artik buraya bebeginle ilgili

Bn yedikletime dikkat ediyorum cogu seyi yemeyi kestim ama yine gasi oluyo :KK43: dr dedi hava yutuyo

Dr daha iyi bilir tabii bjr arkadasima 15 dk emsin gerisi hava yutnak demis bunu bir sorun dr a , bana da istedigi kadar emsin demisti cunku saat tutmadim hic.
Benim bebegim 2 yasina geldi neredeyse hala hucbisey yiyeniyorum, hala kusuyor, hala sanci gelince kaskati oluyor. Ayaklarinizi kalin giyinin ikinizde. Gazli bebek deyince cok uzuluyorum biliyorum cunku nasil birsey.

Benim kızım da bizi çok korkuttu sezeryan doğum olduğu için pisliklerini atmaya çalışyor demişti doktor ayşe önerin masajlarına bakın acil durumda müdahaleye bakın biz nöbet bile tutmuştuk
Allah korusun yavrunuzu size bağışlasın

Canim oncelikle gecmis olsun.Ayni durumu bende yasadim bundan sonra aliskanlik haline geldi ve surekli tikandi minik bebegim 15 gunlukten sonra.Gunler zehir gibi olmus artk olmek istiyodum bebegim surekli bayginlik geciriyo biz hastahane hastahane dolasiyorduk.Tikandigi icin gozleri kayiyor ve nefes almiyordu yani durum bu.Bayginlik dedigim oyle gozukuyordu.herneyse gunde 3 kere oldu 1 ay boyunca inan her seferinde aglayarak bu sefer bitti diye diye Allah in izniyle hayata dondurdum.Suanda bile aglayasin geliyo gozlerim doldu.ama gazdan degildi olabiliyo yani bulunamadi suanda iyi her bebek gibi tikansada oksurerek acabiliyo.Cok gazli bi bebek oglum biogaiya kullndik 3.-4. Gunden sonra cok faydasini gordum.Tekrar gecmis olsn.

Dusundukce tuylerim diken diken oluyo.Gozlerimden yaslar suzuldu.Tek basima ugrastim durdum.Bu sefer bitti kesin bitti diye diye kendime cok vurdugum oldu.Allah im korudu.

Ama bu durumlar gecici mutlaka yan yatma yastigini eksik etme almadiysan acil al 15-20 tl bi fiyati var ve oksurup kendilerini kurtaricaklar sonuc:Bende uyku problemi kaldi.4 lere kadar hala uyuyamiyorm.Sanirim psikolojik.Sabah 9 da kalksam en erken 3 te uyuyabiliyorum.

Bebeği yan yatırın. Sırt üstü yatırmayın. Kusamadığı, o an çıkaramadığı için boğazında kalmış nefes alamamış yavrucak kıyamam. Çok geçmiş olsun, kimyon çok iyi geliyor bu arada.

Oncelikle basliktanda gorundugu gibi derdim var lutfen konumu tasimayin

Gunaydin kk uyeleri lutfen bana yardimci olun dun 17 gunluk bebegim elllerimde ölucekti nerdeyse mosmor oldu :'( odada oturuyodum bebegimin oksuruk sesi gelince kostum yanina bebegim morariyordu kucagima aldigimda agzindan burnundan kustu yaklasik iki dakika sanirim onu kendine getirmeye calistim ters cevirdim sirtini sivazladim hafif vurdum bebegim nefes alamiyodu sonra kendine geldi nefes aldi.acile goturduk dr eliyle karnina bisiler yapti gazi var dedi "gazdan morarirmi "die sorunca tabiki hanimefendi bebek hava yutuyo lavman yapin pazartesi mutluka cocuk ploklinige goturun dedi.lavman yaptik bebegim busuru kaka yapti rahatladi uyudu butun gece uyumamisti bebegim.soruma gelicek olursak.isin tuaf tarafu sezeryandan sonra ogun bugundur benimde gazim var ben bile zorlaniyorum kaldiki bebegim nekadar zorlaniyodur simdi :'( ben bu sorunu nasil halledebilirim nette biraz arastirdim ihlamur rezene cayi falan oneriyolar hic bunu deneyen varmi gercekten ise yaradimi.yada yaptiniz baska bisi varmi bana yardim edin.ilk bebegim cok korktum dun bebegim ellerimden kayip gidicekti bidaha bu durumu yasamak istemiyorum :KK43:
Kayisi suyu icin ayaginizi belinizi sicak tutun.3 litre su icin hemde sutunuz cok olur birde rezene cayi icin mercimk aslinda cok faydali ama en azindan 2 aya kadar mercimek fasulye vs gazli icicek kesinlikle tuketmeyin sizden bebeg geciyor ben bu sekilde.yaptim hic ama hic gaz problemim olmadi belimi.korseylr sarmstim.sıktırmadan fazla

Dr daha iyi bilir tabii bjr arkadasima 15 dk emsin gerisi hava yutnak demis bunu bir sorun dr a , bana da istedigi kadar emsin demisti cunku saat tutmadim hic.
Benim bebegim 2 yasina geldi neredeyse hala hucbisey yiyeniyorum, hala kusuyor, hala sanci gelince kaskati oluyor. Ayaklarinizi kalin giyinin ikinizde. Gazli bebek deyince cok uzuluyorum biliyorum cunku nasil birsey.
Ya insallah gecer ne diyim.insallah senin cocukta duzelir

Ama bu durumlar gecici mutlaka yan yatma yastigini eksik etme almadiysan acil al 15-20 tl bi fiyati var ve oksurup kendilerini kurtaricaklar sonuc:Bende uyku problemi kaldi.4 lere kadar hala uyuyamiyorm.Sanirim psikolojik.Sabah 9 da kalksam en erken 3 te uyuyabiliyorum.
Ayy canim seninkini allah korumus cok sukur atlatmissin.bn bebegim dogdugu gunden beri yan yatiriyorum neden oyle oldu anlmadim

Kayisi suyu icin ayaginizi belinizi sicak tutun.3 litre su icin hemde sutunuz cok olur birde rezene cayi icin mercimk aslinda cok faydali ama en azindan 2 aya kadar mercimek fasulye vs gazli icicek kesinlikle tuketmeyin sizden bebeg geciyor ben bu sekilde.yaptim hic ama hic gaz problemim olmadi belimi.korseylr sarmstim.sıktırmadan fazla
Bn yemedigim halde cocugun gazi oluyo

Back