Çoçugunmu var derdin var

Oyle vala o an morardini gorunce omrumden omur gtti

Kimyon çayı çok etkili gazda çok minik versen iyi gelir

Morarması da kansızlıkta oluyor bildiğim kadarıyla benim 3 çocuğumda o sakilde morariyorlardi gaz sancısı da biri hala da morariyor canı yandığında

Yediklerime dikkat ediyorum zaten portakal mandalina diger gaz yapan yiyicekler yemiyorum artik canim istedigi halde.bnde suan bi damla kullaniyorum iyide geliyo bebegim onun uzerine uyuyo rahatliyo.damla bittktn sonra bakarim o dedign ilaca

Tesekur edrim.bnde bebek yagiyla karnina poposuna ayaklarina masaj yapiyorim

Yastigi cok ince ve dogdugu gunden beri yan yatiyorum hatta okadar alismiski yan yatmaya bazen kucagimdan alip duz uzatan olinca bebegimi agliyo donmeye caliyo

Off cok zor cokk bi yarin olsunda dr gostrrim ne icin oldugi cikar ortaya bzde ona gore tedavi uygularz

Sezaryanda tamamen mi uyuttular sizi acaba yoksa belden filanmi

Sezaryen dogum yaptım 2 yasına kadar emzirdim rezene çayı içtim bebegime de çay kaşıgıyla verdim biz çok faydasını gördük

Ben ikinci sezeryan sonrası patlayacak gibiydim. Eczaneden rezene çayı ve papatya çayı almıştım gerçekten çok işime yaramıştı. Umarım sizde de yarar. Çok geçmiş olsun Allah bu daha yasatmasin ins.

Bebeğimizi yatırıken sırt üstü yatırmayın yan yatırıp sırtını yastıkla destekleyin gaz damlalları var eczaneden alabilirsiniz sırt üstü yatarken kusup kusmuğu akciğerene kaçmış olabilir o yüzden nefes alamadığı için morarmıştır yatış pozisyonuna çok dikkat edin (hemşireyim) geçmiş olsun birde beslerken az ve sık sık besleğin bebeğinizin midesi şuan bir ceviz büyüklüğünde aileler genelde az emdiğini düşünürek yada sütünün yetmediğini düşünerek mama veriyorlar çok miktarda verdiklerinde bebek kusuyor mide boyutunu düşünürek besleyin bir ceviz kadar mide ne kadar besin alabilir

Rezene çayı günde iki kez kendin iç. Ben bebeğe kimyon ve rezeneyi doktora sormuştum dozunu ayarlayamayiz vermeyin dedi. Biogaia kullandım bebeğe günde 5 damla. Çok faydasını gördük.

Cikariyorum artik canikim gazi vardi agliyodu her agladiginda bnimki tutruyodu emzir die cok emzirdim gazi olunca hem agzindan burnundan kusti :'( odamiz Allahtan yakin oksurunce odaya kostum o an mudahale ettim

İyi yapıyorsun canım eşini bu konularda çok dikkate alma zaten sen ne yapman gerektiğini biliyorsun. Erkekler bilmez ki böyle şeyleri :) Doyur,gazını iyice çıkar sonra yatır. Bir sorun kalmaz inşallah
Benim yerime burnunu sık bebişinin

Şimdi normalde çocuk kusarken başını sağa veya sola çevirir. Sırt üstü yatarken öyle yapar nefessiz kalmaz. Senin kucaktayken başını cevirememis olabilir mi?

Sen yine de çocuk Dr veya çocuk cerrahide git bakalım.

Kusmamasi için her emzirmeye sonra mutlaka midede biriken gazı çıkartır. Omzuna al, sırtını sıvazla veya sırtına minik minik put pit vur. Mümkünse 2 kere çıkarsın gazı.

Kimyonu rezeneyi annesi de bol bol kullansa yine faydası olur. 17 günlük bebeğe vermeye cekinebilir sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…