Çocuk Hastalıkları Çocuğunda böbrek taşı olanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esrako

HOSGELDİN KIZIM
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2007
6.410
5
156
46
İstanbul
Merhabalar,

Oğlumda 6 aylıktan beri böbrek tası var. su anda 8 yasında ve hala taslarla ugrasıyoruz. aynı durumda olan ailelerle yazısmak ve fikir paylasımında bulunmak için bu baslıgı actım. çocugunuzda taş var ise bu konuda neler yapıyorsunuz lutfen paylasalım.

saglıklı gunler,

canım geçmiş olsun,6 aylıktan 8 yasına kadar dogru yazdın degıl mı?pekı boyutları neydı?yanı bu taşlar buyudu mu yada zaman zaman kayboldu mu?ıdrar yolunda enfeksıyona sebep oluyor mu?yani bobreklerin takıbı yapılıyordur herhalde,erıten ilaçlar falan yok mu,bol su falan içse?

merhaba esrako.
Benim 4 aylık bir oğlum var ve maalesef böbreklerinde taş var. Anne karnındayken genişleme görülmüştü. Doğdu ve 3. ay kontrolümüzde taşlar görüldü. Hemen Dokuz Eylül Üniversitesi'nde dr. bulduk. Şimdi araştırıyorlar. İnsanın elinden bir şey gelmemesi ne kötü. Ağrı yapmaz dedi dr. ama bazen çok ağlıyor acaba sancı mı yapıyor diye düşünüyorum. Sintigrafi falan çekildi. Sonuçlar henüz çıkmadı. Açıkçası biraz rahatlatırsınız tecrübelerinizle diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…