Cocuguna konulan yanlis atipik otizm teshisi nedeniyle psikolojisi bozulan anneler varmi benim gibi?

Evet biliyorum düzelme ihtimalleri yüksek. Dönen eşyalara ilgisi 2 yaşındayken başladı. Bizim çocuk doktorumuz, bu kış götürdüğümüz 3 ayrı çocuk doktoru ve 1 göz doktoruna bizzat sordum ama el kol hareketleri yoktu konuşmada ekolali ve zamir karıştırma vb yoktu ama tv fazla izledi ve bu süreçte hep dışardan yedi( köfte ve iskender) hiç çikolata ve abur cubur vermemişken oldu.

Bu arada çamaşır makinesi, ışıklar, klimalar ve pervaneler hakkında konuşuyor hep ve ben artık çamaşır makinesini o uyurken çalıştırıyorum.

Bu arada çamaşır makinesi, ışıklar, klimalar ve pervaneler hakkında konuşuyor hep ve ben artık çamaşır makinesini o uyurken çalıştırıyorum.
Canim anladigim kadariyla konusmasi masallah var.o konuda sanslisin.insallah duzelir egitime ve bol bol sevgiye devam.allah evlatla sinamasin cok zor.

Tv falan hikaye,nice tanidigim cocuk var tv basindan kalkmiyor hic biseyleride yok.tamam cok izletmemek lazim o ayri.aburcubur hicbir cocuk yemesin zaten.ama kendini uzme cok tv izledi disardan yedi ondanmi acaba deme.insallah duzelecek,inan 3ay bile cocuklarda fatk ediyor.egitime devam

İyi geceler siz bu yazıyı yazalı iki sene olmuş benim oğlumda şu an 38 aylık sayıları nesneleri renkleri taşıtları biliyor geometrik şekilleri biliyor biz ekolale için götürdük doktorlar otizm için emin olamadılar karar vermediler bir ay sonra ya randevu verdiler kreşe yazdırın TV telefon yasak dediler 1 yaşında başladı telefondan bir şeyler izlemeye şimdi kreşe başladık dönen şeylere dikkati yok ama açılır kapanır kapılar la oyun oynayın seviyor kapı kapanınca saklanıyor sonra bir anda ortaya çıkıp açılmasına gülüyor evde ki bütün oyuncakları kamyon olduğu için bir yere gittiğinde kamyon araba varsa sadece onlarla oynuyor top oynaması sınırlı ama salıncak çok sever ailesi ile sık sık konuşmaya çalışıyor dedi babaannesi ile ama doktorda biraz çekingen kaldı doktor Bi kaç kens Selendi bazılarına baktı bazılarına bakmadı asistan doktorlar erkek ti birisi dikkatini çekti abi abi diyerek peşinde dolaştı ama ekolale yı çok yaptı doktor fark etmiş ben de çocuğun söylediklerinden bir kaçını tekrar etmişim yapmayın dedi sonra bende baktım dedesi babaannesi amcası devamlı onun sözlerini tekrar ediyor acaba öğrenilmiş bir davranış mi diyoruz bilemedik çok sıkıntılı bir dönemde yiz siz şu an ne durumda siniz ve bizim durumumuz için söyleyebileceği iz bir şey var mı

Su an ne durumdasınız ekolale kac yasin a başladı kaç yaşında bitti

Mrblar iki çocuğum var oğlum 34 aylıkken konuşmaya başladı işaret parmağını kullanıyordu herşeyi anlıyordu ama kızım 24 aylık oldu hala işaret parmağını kullanmıyor ama kelimeleri anlıyor ince ve kaba motor gelişiminde hiçbir gerilik yok neden işaret parmağını kullanmıyor ismine dönüp bakıyor ceeeceeeee oyunu severek oynuyor göz teması da var anne olarak korkuyorum aynı duyguları yaşayan var mı acaba

Mrblar iki çocuğum var oğlum 34 aylıkken konuşmaya başladı işaret parmağını kullanıyordu herşeyi anlıyordu ama kızım 24 aylık oldu hala işaret parmağını kullanmıyor ama kelimeleri anlıyor ince ve kaba motor gelişiminde hiçbir gerilik yok neden işaret parmağını kullanmıyor ismine dönüp bakıyor ceeeceeeee oyunu severek oynuyor göz teması da var anne olarak korkuyorum aynı duyguları yaşayan var mı acaba

Sizi ilk suphelendiren şeyler neydi benim oğlumda 15 aylik silik otizm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…