Çocuğun bilgisayar başında daha kaliteli vakit geçirmesi için ne yapmalıyım?

yagmurural

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
2
0
38
Merhaba arkadaşlar,
Çocuğum 7 yaşında. Bilgisayarda çok vakit geçiriyor. Yasak koyunca hırçınlaşıyor. Siber zorbalık gibi şeyler de beni korkutuyor. Acaba vaktini daha iyi değerlendirebileceği bir site falan var mı?

Hâlâ vaktini degerlendirecegi bir site var mi diyorsunuz?bebekken eline telefon veriyorsunuz sonra baş edemiyorsunuz.hircinlasirsa hircinlassin..alışır.. kitap okusun, yapboz yapsın,resim yapsın, ders dişi test çözsün..

İnterneti kapatın sorun var olmuyor diyin ağlar ağlar susar ve konuşma yapın kısıtlama getirin.benim kızım 8yasinda okul öncesi okudum .ben şöyle bir anneyimçok severim belli ederim hep öperim konuşurum cok değerli olduğunun söylerim ama hayir dedim mi hayırdır ağlar küser odasına gider ergen gibi kapısını çarpar tepki vermeyin ağlamak dikkat çekmek ve istediğini yaptırmak için yapılan bir eylem hatta bazen ağla daha cok bagir değişmeyecek derim.iki gün önce şunu yaşadık: Bizim evimizde internet yoktu bı zamana kadar ne zaman uzaktan eğitim oldu mecbur baglattik.tv den YouTube a girmenin zevkini keşfetti.aileler slime Challenge bilmem ne tamam eğlenceli ama sonraları ergenleri izlemeye başladı.yani yok huguvugi makcraf yazilisini bile bilmiyorum Yok evee hırsız girmiş saçma sapan videolar.yasak koydum odasına kapandı agladi bağırdı.babasiyla konuştuk senin iyiliğin için sen çocuğuna zarar verecek bişey izletmek istermiydin biraz ağlayıp sonrası psikolojin ve gelişimin için iyi olması mı aglaman mı nasıl anne baba olmamızı isterdin sussun diye istediğin izle desem hoşuma gider miydi gibi ve anlaştık.
internetten araştırın 7 yas etkinlikleri neler yumurta kolisini Bir sıra kesin sulu boyayla boyayin göz çizin iki kurdan takın tırtıl yapmış olursunuz.beraber kutu oyunları oynayın kızma birader, dedektif, üç taş, dokuz taş,sos, bunlar basit ama strateji beyin geliştiren oyunlar.beraber hamur yapın oynayın kek yapın.yani oyalanirsa tvyi istemez ve anneyle geçirilen zaman cok değerli hiç unutulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…