- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.397
- 29
400 okudum kalan 2600400 aldim kalan 3000
ayyyyy aminnnn bol bol aminn insallah gülüm benim bende seni cokk seviyorumCanlarım,Kara_gozlum için okumamız henüz bitmedi ancak duama ortak olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun
Her biriniz için birer tespih daha esma çektim. İsimlerinizin yanındaki kalpler o yüzden varİnşallah hepimiz en yakın zamanda mutlu haberi alırız ve sağlıkla doğum yaparız.
Sizleri seviyorum ❤
100 okudum kalan 2500400 okudum kalan 2600
Senden de Allah razı olsun canım benim inşallahCanlarım,Kara_gozlum için okumamız henüz bitmedi ancak duama ortak olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun
Her biriniz için birer tespih daha esma çektim. İsimlerinizin yanındaki kalpler o yüzden varİnşallah hepimiz en yakın zamanda mutlu haberi alırız ve sağlıkla doğum yaparız.
Sizleri seviyorum ❤
Canimmmmm ne kadar sevindim anlatamam Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Senin oldugun dua topiklerinde mutlaka olacağım bundan sonraCanlarım,Kara_gozlum için okumamız henüz bitmedi ancak duama ortak olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun
Sizleri seviyorum ❤
BendeeeeeSenin oldugun dua topiklerinde mutlaka olacağım bundan sonra