- 14 Temmuz 2011
- 2.914
- 10.009
- 408
- 39
Allahümme Ya Mübdiu 99 defa düşük tehlikesi olanlar okumalı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYa inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelikler yaşatsın o kadar içten dua ediyorum ki kanamam var benimde 7 haftalık düşük riskim var yatıyorum ilaç alıyorum fitil kullanıyorum perşembe Allah nasip ederse kalp atışını duymaya gideceğim inşallah duyarım bende 2. ama gerçekten zor ne yazacağımı bilemedim kısa süreli kaldım aranızda ama hakkım varsa helal olsun sizlerde helal edin
Allahümme ya evvelu okunsun istersenizYa Evvelu açalım mı dua olarak hatta direk burdan devamda edebiliriz
Evet ben bu aralar rahat bakabiliyorum sayfayaCanlar yeni topik açın bence. Ben okuyan okumayan zor takip edebilirim. Listeyi güncelleyemeyebilirim.PiXiEE takipte çok iyi
Olur canim hangisi uygunsa o olsunAllahümme ya evvelu okunsun isterseniz
Canım gece gece ne duygulandırdın anlatamam keske diyorum bazen buradaki arkadaslarla komşu falan olsaydık ya da arkadas. Ben cok samimi buldum hepinizi de normalde insanlara cocuk istediğimi bile soyleyemiyorum düşünün o kadar ki güven yok aramızdaOohhhh elimize, parmağımıza, ağzımıza, nefesimize sağlık
Bize her topikte destek olanBlue_Black Allah ne muradın varsa versin canım, hakkın ödenmez
@Sevgibahceci15 senin temiz gönlünden öperim, kızçeye iyi bak
Whiteswan34 Allah razı olsun canım, sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin Allah
kahvecibaby canım, inşallah sağlıklı bir gebelik olur, ilk haberimizi senden aldık, darısı bize inşallah
PiXiEE ve @memurhanim kızlar çok boş laf ettim biliyorum ama işteyken okumam çok zor oluyor benim, baskı hissediyorum resmen üstümde böyle kısa okumalık gruplar olursa katılmaya çalışırım mutlaka ben de sizin olduğunuz yerlere katılmaya çalışacağım, inşallah beklemezsiniz daha fazla
@Mrvyvz4832 ve @Soonnn inşallah minnaklar sizlerledir ☺
sagliklihayat inşallah 3. Çok aratmadan gelir
@MavibirumutKara_gozlum @Hemsirecik Mucizemm222 kuzular inşallah bizler de buraya güzel haberleri yazarız.
Tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize, hakkınızı helal edin ❤❤❤
Oohhhh elimize, parmağımıza, ağzımıza, nefesimize sağlık
Bize her topikte destek olanBlue_Black Allah ne muradın varsa versin canım, hakkın ödenmez
Whiteswan34 Allah razı olsun canım, sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin Allah
kahvecibaby canım, inşallah sağlıklı bir gebelik olur, ilk haberimizi senden aldık, darısı bize inşallah
PiXiEE ve @memurhanim kızlar çok boş laf ettim biliyorum ama işteyken okumam çok zor oluyor benim, baskı hissediyorum resmen üstümde böyle kısa okumalık gruplar olursa katılmaya çalışırım mutlaka ben de sizin olduğunuz yerlere katılmaya çalışacağım, inşallah beklemezsiniz daha fazla
@MavibirumutKara_gozlum @Hemsirecik Mucizemm222 kuzular inşallah bizler de buraya güzel haberleri yazarız.
Allah razı olsun sağolun Rabbim sizlere de nasip etsin inşallahAllahümme Ya Mübdiu 99 defa düşük tehlikesi olanlar okumalı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allahım razı olsun Rabbim sizlere de nasip etsin inşallahCanim çok geçmiş olsun Allah'ım inşallah sağlıkla kucagina almayı nasip eder bebegini
Birgün evlenirsem insAllah razı olsun sağolun Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Helal olsun canım Allah senden de razı olsun dualarımız kabul olsun inşallahOohhhh elimize, parmağımıza, ağzımıza, nefesimize sağlık
yaaaa ben cookkk sevindim coookkk duygulandimmm rabbim saglikla kucağına almak nasip etsin
Allah razı olsun canım kusura bakma olsun hayırlı kısmetler çıkarsın Rabbim sana anneliği de yaşatsın inşallahBirgün evlenirsem insben size 1000 okudum Allah bebeğinize kavuştursun inşallah
yaaaa ben cookkk sevindim coookkk duygulandimmm rabbim saglikla kucağına almak nasip etsin
Amin inşaallah bitanem bu sabah gorumcem de dogum yapti bizlerede nasip olur insaallahAllah razı olsun inşAllah Rabbim sizlere de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?