aman cute boş ver ya. her zaman olur böyle şeyler.Bilmem kac senedir foruma uyeyim dur soyliyim 2007
bir takim insanlar beni sevmiyor biliyorum umursamiyorumda
ben turk degilim turkcemde boyle yazdigim gibi dan dun dan
daha once cocuguma p.c dyen oldu banada o.ospu i zamandan beri sen küfürlü konusuyosun sen seviyesizsin vay hadsiz yazliyor
bu tip durp dururken yazan pis niyetli ve pis agizli kisilerin arasinda daha fazla kalmayacagim. Cocuguma aciyormus digeri her konuda cool olacağım diye iki cumlelik yorumlar yazan fransiz ogretmen tut demis bana elbette iyi niyetli degil. Amac bagciyi dovmekmi uzum yemekmi belli olmuyor dedikleri bu olsa gerek. Bir hatam varsa ben bunu kabuo etmeyecek israrla yazim hatalarina dikkat cekecek kadar cirkin biri değilim.
Simdi konumu kapatip uyeligimi sonsuza kadar silsinler rica ediyorum. Hahaha ehehe iyiki gittin diyenlere cevap vermeyeceğim insan olamıyoruz ısrarla çünkü
Türkiyedeyim canım yeni bosnada ve 60 tl veriyorum o kadr mükemmel bir okulki ama sene başında çok talep olduğu için kurayla alıyorlar çocukları benimki çıkmamıştı gittim geldim yalvar yakar aldırdım iyikide aldırdım çok memnunum..120 lıra gıbı cuzzı bır rakamları var
ama bende ne yalan soylıyeyım pısman oldum keske dıyorum devlet okuluna verseydım :S
Siz nerde çalışıyorsunuz ki.anladım canım,tamam.
maalesef devletteki özel eğitim okalları da böyle yani bizim de halimiz bu.
burada da bazı okullar var. önce kura çekiliyor çıkarsa bir de sabahçı, öğlenci kurası çekiliyor. talep o derece yüksek yani.Türkiyedeyim canım yeni bosnada ve 60 tl veriyorum o kadr mükemmel bir okulki ama sene başında çok talep olduğu için kurayla alıyorlar çocukları benimki çıkmamıştı gittim geldim yalvar yakar aldırdım iyikide aldırdım çok memnunum..
Aferim kızz.sen necisin ya imla kılavuzu musun.. Git edebiyatını kendi çevrende yap.
Siz nerde çalışıyorsunuz ki.
Canımcım artık bayağı velilerde duyarlı okullarda duyarlı ve kaliteli olmaya başladılarr.buna çok seviniyorum yeni bosna bahçelievler (AKIN ANAOKULU)çok talep var.burada da bazı okullar var. önce kura çekiliyor çıkarsa bir de sabahçı, öğlenci kurası çekiliyor. talep o derece yüksek yani.
Anlıyorum. Sizin işiniz de zor. Bizim rehabilitasyondaki danışmanla konuşmaya giriyorum Kadın kocasıyla sorunlarını anlatıyor. Kaynana derdi, görümce derdi :)ben devlette özel eğitim okulunda psikolojik danışmanım.rehabilitasyon değil yani ama maalesef durumumuz oçemler gibi.
Anlıyorum. Sizin işiniz de zor. Bizim rehabilitasyondaki danışmanla konuşmaya giriyorum Kadın kocasıyla sorunlarını anlatıyor. Kaynana derdi, görümce derdi :)
Sen git KK da anlat diyesim geliyor. :)
Ogretmen bızımle ıletısıme hıc gecmıyor
okulun tatıl oldugunu halkla ılıskıler soyluyor para ıstenıyorsa halkla ılıskıler soyluyor
oğretmenın numarası bıle yok bende. bır kopukluk var ve o ara gıt gıde ucuruma donusuyor
dıger yazdıklarınız ıcın acıklama yaptım zıra bende 3 .tüp bebek denemesınde ogluma kavustum
Bilmem kac senedir foruma uyeyim dur soyliyim 2007
bir takim insanlar beni sevmiyor biliyorum umursamiyorumda
ben turk degilim turkcemde boyle yazdigim gibi dan dun dan
daha once cocuguma p.c dyen oldu banada o.ospu i zamandan beri sen küfürlü konusuyosun sen seviyesizsin vay hadsiz yazliyor
bu tip durp dururken yazan pis niyetli ve pis agizli kisilerin arasinda daha fazla kalmayacagim. Cocuguma aciyormus digeri her konuda cool olacağım diye iki cumlelik yorumlar yazan fransiz ogretmen tut demis bana elbette iyi niyetli degil. Amac bagciyi dovmekmi uzum yemekmi belli olmuyor dedikleri bu olsa gerek. Bir hatam varsa ben bunu kabuo etmeyecek israrla yazim hatalarina dikkat cekecek kadar cirkin biri değilim.
Simdi konumu kapatip uyeligimi sonsuza kadar silsinler rica ediyorum. Hahaha ehehe iyiki gittin diyenlere cevap vermeyeceğim insan olamıyoruz ısrarla çünkü
Yardımcı olacağım bir şey varsa yardım etmeye çalışırım.hahahaha :) o da dertliymiş demek ki siz ona söyleyin buraya üye olsun
özel eğitimle ligili sizden bir veli gözüyle öğrenmek istediğim çok şey var,arada bir özelden rahatsız ederim ama kaynanamı falan anlatmam tabii :)
iyi günler
cute bu yazdıkların içinde birşey yazayım..uslubumun sebebı onlara degılde burada kendım gıbı anlatırken sebeb bazı seylerın yapılmaması
hemen yazayım
- öğretmenn numarası bende yok, muhtemelen bendekıde onda yok
-bızden para ıstenecekse halkla ılıskıler ıletısıme gecıyor
-veli iletişim defteri yok
- yemek lıtesını sadece 3 ay alabıldım oda cok ısrarla
-velı toplantısı hıc yapılmadı
-dıger okullarda yapılan uygulamalar burada yok , pijema gunu bılmem ne partısı sonracıma yerlı malı haftası yok, bunlarıad ben rıca ettıgım ıcın yaptılar
-gun ıcınde neler ogrendıklerını bılmıyorum ,kıtap bıttıgınde bıtmıs halını eve gonderıyorlar
- ıngılızce egıtım goruyor ama ne ogrendı nerede kaldı bı fıkrım yok bende cocugu baska bır yonden ogretmeye calısınca sıkıntı cıkıyor
- eve gelen tek kagıt bende Muslamanım ama bana sorulmadı dını egıtım verılıyor hangı duaları tekrar edecegımızı gonderıyorlar asla boyle seyelre takılmam takılmadım hepsı turbanlı .
butun yukarıda yazdıgım seylerı kabul edebılırım ama bır acıklaması olsaydı , tamam dıyıp yapılmaması benım sabrımı cok zorluyor ve sureklı neden neden dıye dusunuyorum. bır korkularımı var dıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?