Bilmem kac senedir foruma uyeyim dur soyliyim 2007
bir takim insanlar beni sevmiyor biliyorum umursamiyorumda
ben turk degilim turkcemde boyle yazdigim gibi dan dun dan
daha once cocuguma p.c dyen oldu banada o.ospu i zamandan beri sen küfürlü konusuyosun sen seviyesizsin vay hadsiz yazliyor
bu tip durp dururken yazan pis niyetli ve pis agizli kisilerin arasinda daha fazla kalmayacagim. Cocuguma aciyormus digeri her konuda cool olacağım diye iki cumlelik yorumlar yazan fransiz ogretmen tut demis bana elbette iyi niyetli degil. Amac bagciyi dovmekmi uzum yemekmi belli olmuyor dedikleri bu olsa gerek. Bir hatam varsa ben bunu kabuo etmeyecek israrla yazim hatalarina dikkat cekecek kadar cirkin biri değilim.
Simdi konumu kapatip uyeligimi sonsuza kadar silsinler rica ediyorum. Hahaha ehehe iyiki gittin diyenlere cevap vermeyeceğim insan olamıyoruz ısrarla çünkü
ilk mesajına baktım sonra da alıntılar da bun mesajını gördüm.
bir kere sakin olmalısın cutemom.
öfkeni yanlış yere yönlendiriyorsun.
ben de oğlumu senelerce özel kreşe gönderdim.
ama senin okulunda iletişim bozukluğu olduğu ortada.
bir anne olarak buan tepki göstermekte haklısın.
bizim okulumuzda toplantılar çaylı pastalı yapılırdı düzenli olarak.
ve de çocukla ilgili her önemli meseleyi mutlaka bildirirlerdi.
ancak bu bildirimi sınıf öğretmeni değil okulun kurucu müdür ve öğretmenleri yapardı.
hastalalan çocuğu ise derhal ailesine haber verip hastaneye götürürlerdi vs.
ancak çok ufak tefek cırmalamaları bu derece abrttım mı ben diye bi sorarsam kendime hayır.
ilk başlarda aynen senin gibi defalarca dönüp sordum okula.
eğer çocuklar arasında büyük bir itişme tartışma olmuşssa ve sınıf öğretmeni görmüşsse açıkca söylerlerdi birbirlerine oyuncak fırlattılar filan diye.
ama bazen gözden kaçan olaylar olur bilirsin saniyeliktir bu durumlar çocuklar arasında.
ee o zaman tabi bilemiyorlardı kim kime ne atmış nasıl cırmalamış.
senin oğlundaki bu tür yaralanmalar sürekli ise ve aynı çocuk tarafından yapılıyorsa okul yönetimi ile birebir görüşmen ve tedbir istemen lazım.
o çocuk özel ilgiye muhtaç bir çocuk olabilir gayet normal ancak o zaman o sınıfın öğretmeni de o çocukla sınıfta özel ilgilenmeli,ailesi ile daha çok iletişimde bulunmalı.
aradaki mesajlarda yazdıysan da okumadığım için görmemiş olabilirim ama önce okulla çözebileceğin sorunları çözmeye çalış baktın olmuyor okulu değiştir.
hamile kalan öğretmenle ilgili de yine fevri konuşmuşşsun canım ya.sinirini öfkeni bu şekilde atıyorsun ve kızgınlıkla aklına geleni yazmışssın.
oğlun daha küçük.
seneler seneler boyu kaç okul değiştirecek kaç öğretmen değiştirecek. neler neler yaşayıp göreceksin daha.
o sebeple sakin olmanın faydası var.
üyelik iptali senin bileceğin iş ama neden bu noktaya taşıdın.
kk yı biliyorsun.yeri geliyor kendin de çok uç noktalarda yorumlar yazıyorsun cute.
bunu bile bile bu kadar öfke niye.
bu eleştiriyi daha önce de yaptım.bak sakince bir daha düşün üzerinde.
gerisi sana kalmış bişey.
hakarete varan yorumları kastetmiyorum tabi ki.bu tür mesajlar olduysa yönetim ilgilenecektir.
ama