• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocugumun yüzündeki tırnak izleri sebebini cocuktan değil ,öğretmenden duymak istemem sosyetik?

Bilmem kac senedir foruma uyeyim dur soyliyim 2007
bir takim insanlar beni sevmiyor biliyorum umursamiyorumda
ben turk degilim turkcemde boyle yazdigim gibi dan dun dan
daha once cocuguma p.c dyen oldu banada o.ospu i zamandan beri sen küfürlü konusuyosun sen seviyesizsin vay hadsiz yazliyor
bu tip durp dururken yazan pis niyetli ve pis agizli kisilerin arasinda daha fazla kalmayacagim. Cocuguma aciyormus digeri her konuda cool olacağım diye iki cumlelik yorumlar yazan fransiz ogretmen tut demis bana elbette iyi niyetli degil. Amac bagciyi dovmekmi uzum yemekmi belli olmuyor dedikleri bu olsa gerek. Bir hatam varsa ben bunu kabuo etmeyecek israrla yazim hatalarina dikkat cekecek kadar cirkin biri değilim.
Simdi konumu kapatip uyeligimi sonsuza kadar silsinler rica ediyorum. Hahaha ehehe iyiki gittin diyenlere cevap vermeyeceğim insan olamıyoruz ısrarla çünkü
aman cute boş ver ya. her zaman olur böyle şeyler.
sensiz bir kk düşünemiyorum ben.:KK60:

120 lıra gıbı cuzzı bır rakamları var
ama bende ne yalan soylıyeyım pısman oldum keske dıyorum devlet okuluna verseydım :S
Türkiyedeyim canım yeni bosnada ve 60 tl veriyorum o kadr mükemmel bir okulki ama sene başında çok talep olduğu için kurayla alıyorlar çocukları benimki çıkmamıştı gittim geldim yalvar yakar aldırdım iyikide aldırdım çok memnunum..

Türkiyedeyim canım yeni bosnada ve 60 tl veriyorum o kadr mükemmel bir okulki ama sene başında çok talep olduğu için kurayla alıyorlar çocukları benimki çıkmamıştı gittim geldim yalvar yakar aldırdım iyikide aldırdım çok memnunum..
burada da bazı okullar var. önce kura çekiliyor çıkarsa bir de sabahçı, öğlenci kurası çekiliyor. talep o derece yüksek yani.

burada da bazı okullar var. önce kura çekiliyor çıkarsa bir de sabahçı, öğlenci kurası çekiliyor. talep o derece yüksek yani.
Canımcım artık bayağı velilerde duyarlı okullarda duyarlı ve kaliteli olmaya başladılarr.buna çok seviniyorum yeni bosna bahçelievler (AKIN ANAOKULU)çok talep var.

ben devlette özel eğitim okulunda psikolojik danışmanım.rehabilitasyon değil yani ama maalesef durumumuz oçemler gibi.
Anlıyorum. Sizin işiniz de zor. Bizim rehabilitasyondaki danışmanla konuşmaya giriyorum Kadın kocasıyla sorunlarını anlatıyor. Kaynana derdi, görümce derdi :)
Sen git KK da anlat diyesim geliyor. :)

Hamile bir okul oncesi ogretmeni olarak zannediyorum soyleyecek cok kelamim var :) Objektif olduğumu vurgulamama lüzum yok lakin kisa zaman once bir veliyle ilgili yaşadığım sıkıntıdan ötürü biraz gergin olabilirim :)

Haklı olduğunuz konulara degineyim önce.

-ögrencinin sinif icerisinde basina gelen her turlu kazadan ve saglik probleminden ogretmen sorumludur. Ailesine haber vermek zorundadir.

-Veli toplantisinin zamanlari okula gore degiskenlik gostermekle birlikte, birinci ve ikinci donemde birer kez toplamda iki kez mutlaka yapilmak zorundadir.

-Ozellikle ozel okullarda aylik yemek listesi, egitim plani ve aylik egitim bulteni mutlaka aileye verilmek zorundadir.

Gelelim muhtesem uslubunuza :) sirf kuruma para odediginiz icin ogretmenleri hizaya getirmek seklinde gayri ciddi bir cumleyi hicbir egitimciye yoneltemez ve dahi dile getiremezsiniz. Unutmayin ki zamaninda sizi hizaya getiren zatlar da ogretmendi. Veli konumuna gecmeniz ogretmene saygisizlik yapma hakkini bahsetmiyor sizlere.

Gecenlerde bir ogrencim beni annesi uzerinden tehdit etti. Maddi durumunun getirisi olan simarikligi ile gozlerini belertmis bana bakiyordu. Ben ne mi yaptim? Hamile ve ofkeli bir ogretmen olarak "paranin" karakteri ve ahlaki maalesef satin alamadigini sevgili velime onemle vurguladim. O kustahlikla kalkmis cenesini layigiyla onune egdim. Zira isimi kaybedecek olsam dahi yaptigim isi kucumseyecek her turlu canlinin gidigina ketcap sikmayi gorev bilirim efem :) hadsizligin luzumu yok degil mi?

Cumlelerinizden birinde ogretmenin telefon numarasinin sizde var olmadigini soylemissiniz. Olmasi gereken de budur zaten. Ogretmenligimin ilk yilinda acemi olmamdan mutevellit numarami vermistim velilere. Ne mi oldu? Aksam cocuk sesinden erimeye meyletmis kulaklarim bir de telefon sesiyle irkildi. Sebeplere gelirsek...

-alo merhaba. Cocugumun sol dirseginin bir bucuk cm altinda hafif bir cizik var ne oldu?

Gonul istiyor ki ebeleri dahil etmeden nezih bir yanit vereyim. lakin ic ses ferman dinlemiyor. Ogretmen otoritesini cocugun gozunde dusuren ve gelecegin psikopatlarini yetistiren tum annelere selam ederim. Aferin boyle devam edin.Ogretmenleri hizaya getirin. Cunku yillarca egitim alan, yasiniz kadar seminere katilan bizlerden daha iyi biliyorsunuz egitimi.

Anlıyorum. Sizin işiniz de zor. Bizim rehabilitasyondaki danışmanla konuşmaya giriyorum Kadın kocasıyla sorunlarını anlatıyor. Kaynana derdi, görümce derdi :)
Sen git KK da anlat diyesim geliyor. :)

hahahaha :) o da dertliymiş demek ki siz ona söyleyin buraya üye olsun :KK53:

özel eğitimle ligili sizden bir veli gözüyle öğrenmek istediğim çok şey var,arada bir özelden rahatsız ederim ama kaynanamı falan anlatmam tabii :)

iyi günler

Ogretmen bızımle ıletısıme hıc gecmıyor
okulun tatıl oldugunu halkla ılıskıler soyluyor para ıstenıyorsa halkla ılıskıler soyluyor
oğretmenın numarası bıle yok bende. bır kopukluk var ve o ara gıt gıde ucuruma donusuyor
dıger yazdıklarınız ıcın acıklama yaptım zıra bende 3 .tüp bebek denemesınde ogluma kavustum

konu ne zaman tüp bebeye gelecek diye merakla bekliyordum.

Bilmem kac senedir foruma uyeyim dur soyliyim 2007
bir takim insanlar beni sevmiyor biliyorum umursamiyorumda
ben turk degilim turkcemde boyle yazdigim gibi dan dun dan
daha once cocuguma p.c dyen oldu banada o.ospu i zamandan beri sen küfürlü konusuyosun sen seviyesizsin vay hadsiz yazliyor
bu tip durp dururken yazan pis niyetli ve pis agizli kisilerin arasinda daha fazla kalmayacagim. Cocuguma aciyormus digeri her konuda cool olacağım diye iki cumlelik yorumlar yazan fransiz ogretmen tut demis bana elbette iyi niyetli degil. Amac bagciyi dovmekmi uzum yemekmi belli olmuyor dedikleri bu olsa gerek. Bir hatam varsa ben bunu kabuo etmeyecek israrla yazim hatalarina dikkat cekecek kadar cirkin biri değilim.
Simdi konumu kapatip uyeligimi sonsuza kadar silsinler rica ediyorum. Hahaha ehehe iyiki gittin diyenlere cevap vermeyeceğim insan olamıyoruz ısrarla çünkü

ilk mesajına baktım sonra da alıntılar da bun mesajını gördüm.
bir kere sakin olmalısın cutemom.
öfkeni yanlış yere yönlendiriyorsun.
ben de oğlumu senelerce özel kreşe gönderdim.
ama senin okulunda iletişim bozukluğu olduğu ortada.
bir anne olarak buan tepki göstermekte haklısın.
bizim okulumuzda toplantılar çaylı pastalı yapılırdı düzenli olarak.
ve de çocukla ilgili her önemli meseleyi mutlaka bildirirlerdi.
ancak bu bildirimi sınıf öğretmeni değil okulun kurucu müdür ve öğretmenleri yapardı.
hastalalan çocuğu ise derhal ailesine haber verip hastaneye götürürlerdi vs.
ancak çok ufak tefek cırmalamaları bu derece abrttım mı ben diye bi sorarsam kendime hayır.
ilk başlarda aynen senin gibi defalarca dönüp sordum okula.
eğer çocuklar arasında büyük bir itişme tartışma olmuşssa ve sınıf öğretmeni görmüşsse açıkca söylerlerdi birbirlerine oyuncak fırlattılar filan diye.
ama bazen gözden kaçan olaylar olur bilirsin saniyeliktir bu durumlar çocuklar arasında.
ee o zaman tabi bilemiyorlardı kim kime ne atmış nasıl cırmalamış.
senin oğlundaki bu tür yaralanmalar sürekli ise ve aynı çocuk tarafından yapılıyorsa okul yönetimi ile birebir görüşmen ve tedbir istemen lazım.
o çocuk özel ilgiye muhtaç bir çocuk olabilir gayet normal ancak o zaman o sınıfın öğretmeni de o çocukla sınıfta özel ilgilenmeli,ailesi ile daha çok iletişimde bulunmalı.
aradaki mesajlarda yazdıysan da okumadığım için görmemiş olabilirim ama önce okulla çözebileceğin sorunları çözmeye çalış baktın olmuyor okulu değiştir.
hamile kalan öğretmenle ilgili de yine fevri konuşmuşşsun canım ya.sinirini öfkeni bu şekilde atıyorsun ve kızgınlıkla aklına geleni yazmışssın.
oğlun daha küçük.
seneler seneler boyu kaç okul değiştirecek kaç öğretmen değiştirecek. neler neler yaşayıp göreceksin daha.
o sebeple sakin olmanın faydası var.
üyelik iptali senin bileceğin iş ama neden bu noktaya taşıdın.
kk yı biliyorsun.yeri geliyor kendin de çok uç noktalarda yorumlar yazıyorsun cute.
bunu bile bile bu kadar öfke niye.
bu eleştiriyi daha önce de yaptım.bak sakince bir daha düşün üzerinde.
gerisi sana kalmış bişey.
hakarete varan yorumları kastetmiyorum tabi ki.bu tür mesajlar olduysa yönetim ilgilenecektir.
ama

Öğretmen sizin isteklerinize göre çalışamaz ki.
Çocuk bunlar elbette kavga edecekler.
Ayrıca öğretmenin hamile kalmasına neden kızdınız onu hiç anlamadım.
Ben abarttığınızı düşünüyorum.

hahahaha :) o da dertliymiş demek ki siz ona söyleyin buraya üye olsun :KK53:

özel eğitimle ligili sizden bir veli gözüyle öğrenmek istediğim çok şey var,arada bir özelden rahatsız ederim ama kaynanamı falan anlatmam tabii :)

iyi günler
Yardımcı olacağım bir şey varsa yardım etmeye çalışırım.
Yok yanlış anlattım galiba, veli rehber öğretmene anlatıyor.
Konuyu da dağıtıyoruz özelden devam edelim:) kovulacağız şimdi.

selam cute..ben eski quarta:)tanımıyor da kimse:)
egeyle ata aynı yaşta bilyorsun.ata da bu sene özel kreşe gidiyor.öğretmenin telefonu olmamasını anlamıyorum ben.bizdeki durumu yazayım sen pay biç işte.
öğretmen toplu mesaj da atar bize.yarın sinemeya gidilecek izin kağıtları çantada vss gibi.ya da bale kursu başlıyor katılacak mısınız gibi..onun haricinde mesela,suluğu okulda kalmış oğlum bulamamaış,mesaj atarım ,yarın bakar mısınız yoksa yenisini alalım vs..
ayrıca Ata yla yaşadığım herhangi bir sorunda arayabiliyorum.mesela bir ara Ata okuldan satranç taşı oyuncak parçası vs getiriyordu..gidip yüzyüze konuşmak için zamanım yok,önce telefon açtım,durum böyle ne yapmalıyım gibi.yüzyüze görüşmek gerekir mi diye sordum.telefonda çözdük olayı mesela..
sonra Ata kafasını vurmuş okulda,aradı ve çok özür diledi..kazayı anlattı,buz koyduk vs diye de söyledi..sağolsun çok ilgili..
bence olması gereken de bu zaten..bu tip sorunları idare ile görüşmek saçma olurdu..
ayrıca önceden de söylemiştim,velilerin tamamının telefonu mevcut hepimizde.
bence okulunuzda ciddi bir sıkıntı var,abartmıyorsun da..doğru olan öğretmenle birebir iletişim içinde olman..
kaldı ki,geçen sene devlet okulunda bile öğretmenin telefonu vardı,ve herkesle de gerkli olduğunda görüşürdü mutlaka..

cute ben sen, çocuk konusunda her zaman normalden fazla pimpirikli buluyorum ama geçmişte yaşadıklarının buna neden olduğunu düşündüğümden seni de anlamaya çalışıyorum. ha şu var yazdığında hoşuma gitmeyen ifadeler olsa da genel olarak haklısın. özel ya da değil veli toplantısı her okulda dönemde en az bir kez yapılır. sizinkiler yapmamış. ayrıca özel okullarda genelde öğrenciye günlük ya da haftalık bir gelişim raporu düzenlenir. bugün şu oldu oğlunuz/kızınız şunu yaptı bunları öğrendik şu aktiviteyi gerçekleştirdik diye. sizde o da yok.

ama öğretmenin telefonunu istiyorum deme bence. ben velilerime şahsi telefonumu vermem bir kez idare benden habersiz vermişti ağızlarına etmiştim. daha önceki okullarımdan birinde verdim çünkü gece gündüz demeden arıyorlardı saçma sapan şeyler için. hatta sene sonunda not için bir velinin resmen tacizine maruz kaldım. bu benim özel hayatım özel telefonum ve iş dışında işle, öğrenci ve velilerle ilgili bir şey duymak istemiyorum özellikle saçma sapan isteklerine hiç meraklı değilim açıkçası. ha sen yaparsın diye demiyorum ama birileri yapar merak etme.

benim sana tavsiyem seneye okulu değiştir. daha profesyonel bir okulla çalış. ben şimdiden kara kara düşünüyorum çocuğu nereye gönderirim kreşe diye inan. karşı taraf bu konuda daha şanslı, dragosta küçükyalıda kadıköyde çok güzel anaokulları var. ben burda kolejlerin anasınıfları dışında bulamadım. yeşilköyde var ama bana uzak. belki ilerleyen zamanlar için olabilir ortaokul lise ama küçücük çocuk yakında olsun istiyor insan. sen de yakın çevrenden başla hatta çoğu yazın açık oluyor bir kaç gün denemek için gönder bakalım nasıl olacak, memnun kalacak mısın.

Ya ben bu sitede inanilmaz sasiriyorum.
Gecen gunlerde birinin daha hatalari gosterilmeye calisildi, iki laftan biri "beni sevemeyenler, beni cekemeyenler.." diye birtakim insanlara sesleniliyor.

Cidden boyle bir grup yapilanmasi mi var?
Yoksa hatasini goremeyenler/gormek istemeyenler mi oyle zannediyor?

Yani bu konu uzerinden sormus olayim; insanlarin isi gucu yok da dur iki laf edeyim, zaten sevmezdim, diye yer mi ariyorlar?

Fazlasiyla havali geliyor kulaga ama bence kendimizi bu kadar buyuk gormemeliyiz.
Aksi halde komik duruyor.

Ve evet fazlasiyla iticiydi hizaya getirmek, sag olsun hamile kaldi demek.
Derdini anlatma bicimi turkceyi duzgun kullanamamaktan degil de insanlara ustten bakmaktan kaynakli zannimca.

Zira imla-ifade edememe-noktalama hatalari hosgorulebilir de digerine bir care bulunamaz.

Öğretmenin en önemli görevi çocuklara birbirine zarar vermemesi gerektiğini öğretmektir, ben her sene okul açıldıgında ilk bir hafta günde en az 10 kere " kimse kimseye zarar vermemeli"" diye tekrar ediyorum, yapan olmuyor mu tabiki oluyor, eger gözle görünür ciddi bir zarar varsa tabiki veliyi bilgilendiriyorum ama kimse kusura bakmasın yok dirseğinde 0,50 mm lik bir çizik var niye haberim yok diye kimse bana hesap soramaz sordurmam da,,, bütün velilerime tel numaramı da veririm ancak bir şartla:sadece devamsızlkk konusunda ve çok çok önemli bir durumda arayacaksınız, onun çocugu benimkine şöyle yapmış, öbürüsü böyle yapmış tarzında bir kere ararsanız numaranızı engellerim diyorum.

Öğretmenlik bakıcılık değildir öncelikle bunu kafanıza yerleştirin, önemli bir sorun varsa da düzgün bir uslupla öğretmenle iletişime geçilmelidir, kimsenin kimseye haddini bildirme yetkisi yoktur

uslubumun sebebı onlara degılde burada kendım gıbı anlatırken sebeb bazı seylerın yapılmaması

hemen yazayım
- öğretmenn numarası bende yok, muhtemelen bendekıde onda yok
-bızden para ıstenecekse halkla ılıskıler ıletısıme gecıyor
-veli iletişim defteri yok
- yemek lıtesını sadece 3 ay alabıldım oda cok ısrarla
-velı toplantısı hıc yapılmadı
-dıger okullarda yapılan uygulamalar burada yok , pijema gunu bılmem ne partısı sonracıma yerlı malı haftası yok, bunlarıad ben rıca ettıgım ıcın yaptılar
-gun ıcınde neler ogrendıklerını bılmıyorum ,kıtap bıttıgınde bıtmıs halını eve gonderıyorlar
- ıngılızce egıtım goruyor ama ne ogrendı nerede kaldı bı fıkrım yok bende cocugu baska bır yonden ogretmeye calısınca sıkıntı cıkıyor
- eve gelen tek kagıt bende Muslamanım ama bana sorulmadı dını egıtım verılıyor hangı duaları tekrar edecegımızı gonderıyorlar asla boyle seyelre takılmam takılmadım hepsı turbanlı .
butun yukarıda yazdıgım seylerı kabul edebılırım ama bır acıklaması olsaydı , tamam dıyıp yapılmaması benım sabrımı cok zorluyor ve sureklı neden neden dıye dusunuyorum. bır korkularımı var dıyorum?
cute bu yazdıkların içinde birşey yazayım..
veli iletişim defteri var.çoğu özel okulda var..sabah öğlen akşam ,yemek yedi yemedi biliyorum.not kısmına da istediklerimizi karşılıklı ayzıyoruz.mesela bugün ilaç verilecekti kahvaltıdan sonra. yazdım oraya i ölçek diye.siz böyle durumda ne yapıyosunuz mesela?
toplantı kesinlikle yapılmalı.
haftalık olarak,işlenmiş konular,okulun sitesinde ve face de yayınlanıyor.sınıf sınıf ayrı ayrı.satranç ingilizce ve diğer dersleri..böylece evde de biliyoruz ona göre bazen ingilizce mesela tekrar ediyoruz.atanın da hoşuna gidiyor.
dini eğitim için veliden onay alınmalı.
her ay yemek listesi çıkmalı. evde yenecek yemeklerde mesela akşamki yemeği yemek istemiyor,öğlen yedim diyor..listeyi takip ediyorum bu durumda..
neticede sonuna kadar haklısın..biliyosun seni bazen çok üstüne düştüğünü söylerim ama okul konusunda sonuna kadar hak veriyorum.

Özel kurumlardaki meslektaşlarıma çok üzüldüm şuan. .. velilerin kendisine istediklerini yaptirabilceklerini düşündüğü ve hamile kalmasının bile sorun edildiği kurumlarda didinip duruyorlar...hanimefendi Pardon da siz kimsiniz de öğretmenin hamile kalıp kalmamasini eleştirip bir de dediklerimi yaptırıyorum diyebiliyorsunuz? Bu hakkı ne sebeple kendinize gördünüz merak ettim?

Back
X