Benim oglum da öyleydi zamanla geçtiMerhaba arkadaşlar. İnanın şu an o.kadar bunalmış durumdayım ki belki bir bilen yazar da bu durum son bulur diye aklıma geldi. 25 aylık son derece uysal akıllı sevecen bir oğlum var. Ama son 15 gündür oğlumda öyle bir huy oluştu ki devamlı tirmaliyor. Anlatıyorum konuşuyorum dayanamıyor kızıyorum hatta bugün o kadar canımı yaktı ki hirpalar gibi yaptim. Yani bunu o kadar abartılı yapiyor ki istediği olmadiginda sevindiginde beraber oynadigimizda her an bunu yapıyor. Yapabileceğim birşey var mı hanımlar ?
Ay inşallah ya yanina yaklaşmaya korkar oldum kuzu gibi oğlumunBenim oglum da öyleydi zamanla geçtiçok inatlasmayin
Bir de öyle birşey ki diyelim ki kizdiginda yapıyor tamam kizdirmamaya çalışayım ama yok kizarken öperken yapıyor severken yapıyor yüzüme bakarken güle güle tirmaliyor resmenBenimki de sürekli güreş modunda bir kucağımıza alip sakince sevemiyoruz,hemen boynumuza yapışıyor sıpa.çozum varsa bende bekliyorum
Benimki de 22 aylık aynı durumdayım, babasıyla çizik içinde kaldık her an tırnak kontrol ediyorum uzadı mı diye ama görünen uzun tırnağı da yok. Resmen eğleniyor oyun oynuyoruz her şey yolunda sonra pençe atıyor resmen. Uyarıyorum, söylüyorum yok. Çimdikleme huyu da edindi yapıp yapıp gülüyor, acıtıyor da anlık refleksle tepki vericek canı acıyacak diye de korkuyorum. Çözüm önerilerini bekliyorum ben de takipteyimMerhaba arkadaşlar. İnanın şu an o.kadar bunalmış durumdayım ki belki bir bilen yazar da bu durum son bulur diye aklıma geldi. 25 aylık son derece uysal akıllı sevecen bir oğlum var. Ama son 15 gündür oğlumda öyle bir huy oluştu ki devamlı tirmaliyor. Anlatıyorum konuşuyorum dayanamıyor kızıyorum hatta bugün o kadar canımı yaktı ki hirpalar gibi yaptim. Yani bunu o kadar abartılı yapiyor ki istediği olmadiginda sevindiginde beraber oynadigimizda her an bunu yapıyor. Yapabileceğim birşey var mı hanımlar ?
İnan bizimki de ayni canımızı yakiyor, bildiğin dayak yiyoruz cocuktan, 2.5 yaşında.burnumu kafa atıp morartti Allah'tan arkadaşlarına falan yapmiyor sadece bizimle böyle oynamak istiyorBir de öyle birşey ki diyelim ki kizdiginda yapıyor tamam kizdirmamaya çalışayım ama yok kizarken öperken yapıyor severken yapıyor yüzüme bakarken güle güle tirmaliyor resmen
Aynen aynen bugün o.kadar canım yandı ki birden refleksle ittim sonra da kızdım yavrum ne olduğunu anlayamadi bile oyun sandı gülüyor tabi ben pişman oldugumla kaldım o kadar sert tepki verdiğim için.Benimki de 22 aylık aynı durumdayım, babasıyla çizik içinde kaldık her an tırnak kontrol ediyorum uzadı mı diye ama görünen uzun tırnağı da yok. Resmen eğleniyor oyun oynuyoruz her şey yolunda sonra pençe atıyor resmen. Uyarıyorum, söylüyorum yok. Çimdikleme huyu da edindi yapıp yapıp gülüyor, acıtıyor da anlık refleksle tepki vericek canı acıyacak diye de korkuyorum. Çözüm önerilerini bekliyorum ben de takipteyim
Benimki de 20 aylıkMerhaba arkadaşlar. İnanın şu an o.kadar bunalmış durumdayım ki belki bir bilen yazar da bu durum son bulur diye aklıma geldi. 25 aylık son derece uysal akıllı sevecen bir oğlum var. Ama son 15 gündür oğlumda öyle bir huy oluştu ki devamlı tirmaliyor. Anlatıyorum konuşuyorum dayanamıyor kızıyorum hatta bugün o kadar canımı yaktı ki hirpalar gibi yaptim. Yani bunu o kadar abartılı yapiyor ki istediği olmadiginda sevindiginde beraber oynadigimizda her an bunu yapıyor. Yapabileceğim birşey var mı hanımlar ?
Beni her tirmaladiginda canımın yandığını belli ettim.hem yapıyordu hem üzülüyorduAy inşallah ya yanina yaklaşmaya korkar oldum kuzu gibi oğlumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?