çocuğumun öksürüğü kesilmiyor

nadalin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
10
3
49
Arkadaşlar 6 yaşındaki oglum 1 haftadır öksürüyor doktora götürdü k.Sirtini dinledi temiz dedi.Buhar ve antibiyotik verdi.Bilmiyorum sürekli kesintisiz öksürük var.Balda verdim.Esim aktarlardan bir kur almış ona başladım şimdi. Sizin bir tavsiyemiz varmi

ben kizima yaptum ve çok faydasini gördüm kara turp + bal kuru googleda tarif var. biiznillah geçer oksuruk

eğer içirebilirseniz kara turpun ortasını dolma oyar gibi oyup dibinden yorgan iğnesiyle birkaç delik açın bal doldurun. turpu bir bardağa yerleştirin bal turpun özüyle aksın onu içirin. küçük büyük herkes için ciğerleri temizlemenin en etkili yolu diyebilirim.

bende öksürük için uzmana götürdüm oğlumu,kesinlikle öksürüğü kesmeye çalışmamamı söyledi
bal -karabiber , zencefil ,elma tarçın pekmez karışımı ,zeytinyağı v.s herşeyi denemiştin önceden ...
öksürük vücudun savunma mekanizmasıymış ve ciğerler ancak öksürük ile temizlenirmiş,
bilginize bayanlar

tut pekmezi ya da armut pekmezi bulabilirsen bir kaşık yedir o kesiyor

zaten ilaç degil de turp bal pekmez vs ciğerleri temizlemeye fayda ediyor. şurup gibi şeylerle semptomları azaltmak bencede zararlı olabilir.

zaten dr lar öksürüğü kesmekten çok sıvılaştırıp kolay atılmasını sağlayan ilaçları tercih ediyorlar bir kışdır bizde geniz akıntısından öksürük çekiyoruz ilaç kullanmayıda bıraktım daha doğrusu bitince yeniden vernedi
boza , bıldırcın yumurtası , ballı süt , ıhlamur daha nicelerini deniyorum ama bende henüz etkili bir çözüm bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…