S Spizella Realist Pro Üye 27 Ağustos 2017 16.396 37.365 30 Ağustos 2024 Konu Sahibi Yetkinsonla #21 Laale .!.: Anason ateşi daha çok yükseltmez mi ayol? Gençliğimde rakı içerken alev alev yanardım diye yanlış mı hatırlıyorum acaba? Genişletmek için tıkla... Yok uyusun diye veriyolarmış sanırım :) kafayı bulduruyolardı heralde minicik bebeklere
Laale .!.: Anason ateşi daha çok yükseltmez mi ayol? Gençliğimde rakı içerken alev alev yanardım diye yanlış mı hatırlıyorum acaba? Genişletmek için tıkla... Yok uyusun diye veriyolarmış sanırım :) kafayı bulduruyolardı heralde minicik bebeklere
Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 13 Nisan 2007 33.014 99.933 45 30 Ağustos 2024 Konu Sahibi Yetkinsonla #22 Spizella .!.: Yok uyusun diye veriyolarmış sanırım :) kafayı bulduruyolardı heralde minicik bebeklere Genişletmek için tıkla... Hımmm… Doğrudur. Rakı beni hemen uyuturdu.
Spizella .!.: Yok uyusun diye veriyolarmış sanırım :) kafayı bulduruyolardı heralde minicik bebeklere Genişletmek için tıkla... Hımmm… Doğrudur. Rakı beni hemen uyuturdu.