- 9 Ocak 2012
- 14.968
- 28.795
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
maddi imkanınız varsa eltinize baktırmayın. sonuçta kendisinin bi eğitimi vs yok. evde baka bi çocuk var. kreş araştırmaya devam edin.
Sizin yerinizde olsam kreş aramalarına devam ederdim. Kreşte yaşadığınız sıkıntılardan dolayı şu an için tekrar kreş düşünmüyorsanız eltinize baktırabilirsiniz ama en fazla 1 yıl sonrasında zaten çocuğa yetersiz geleceğine inanıyorum.
Ben.olsam baska kreş araştırır elti olayına girmem
adam gibi bir kreşe verin bence..
almakta çok geç kalmışsınız..
ne o öyle her gün bir vukuat..
oğlum bir senedir gidiyor ne ısırıldı ne bir yerden düştü .. çocuklarla ilgilenilmiyor demek ki..
çocuğun geriyebileceği gibi cidden çocuğu düşünen bir kreş olsaydı bütün bu yazdıklarınız olmazdı orda..
eltime de parasıyla baktıracağım.. yani maddi bir problem yok çok şükür. sadece kreşlere bakış açım değişti, korkuyorum.. zira yolladığım köklü bir kreşti.
eltime de parasıyla baktıracağım.. yani maddi bir problem yok çok şükür. sadece kreşlere bakış açım değişti, korkuyorum.. zira yolladığım köklü bir kreşti.
sanırım yoruldum kreş araştırmasından.. ama eltimdeyken de devam edicem araştırmaya. denemeyi düşünüyorum açıkçası. bugün konuşacağım akşam eltimle. burdan yorumlar önemli o yüzden benim için.
işte sizin gibi diyorlar kreşin birine gidiyorum tamam diyorum başka bir arkadaş berbat orası başımıza şu geldi diyor.. napacağımı şaştım kaldım
nasıl köklü bir kreş orası..
ben bütün bu olanlara buldukları bahanelere inandığınıza inanamıyorum şu anda..
kökü kurusun berbat bir kreş orası..
valla bundan önce büyük oğlumda 2 sene başka bir kreşe gitti .. bir kere düşmüştü başka bir olay yaşanmadı..
eğer çocuklar birbirine zarar veriyorsa orda sıkıntı vardır zira bunu engelleyecek olan öğretmenlerdir..
başına buyruk bir kreş izlenimi oluştu bende..
bu zamana kadar olabilir dedim ama şimdi o kolundan et parçası kopana kadar müdahale edilmediği çok aşikar. açıkça söyledikde eşimle. çocuk bir ısırmadan kokrmaz bu denli kesinlikle bunun öncesi de vardır diye. şu an ısrar özür aşamasındalar açıkçası..
konu uzamasın diye çok yazmak istemedim ama çocuğun konuşması açılınca, tuvalet eğitimi bitince yollamayı düşünüyorum kreşe. en azından herşeyi anlatır düşüncesindeyim. bir de o öğretmenin grubunu atlamış olur diye düşünüyorum.
eltinizin eğitimi ne ki? yani kreş dediğimiz olay sadece bakılsın diye bırakmak değil. eğitiyolar, öğretiyolar. eltiniz bunu yapabilecek mi? annenin kayınvalideniz olsa bile bi düşünmek gerekir ama elti hiç olmaz bence. bi de evinde 14 yaşında oğlu var diyorsunuz.
bi de eltinize bıraktıktan sonra geri alma konusunda sıkıntı yaşarsınız belki. hani ayıp olur, bozulur vs vs. kreş konusunu netleştirin eltinize bırakmadan bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?