İyi akşamlar kısa tutmaya çalışacağım baya bır uzun konu şöyle anlatayım evlendik eşimin ailesiyle bir sure kalmak durumundaydık kaynanam herşeyime karşırdı yatak odamızın düzeninden evde yaptıgın işlere kadar evde yokken odamıza gırer karıstırır vb.hamile oldugunu öğrendim eşimle ailesine açıkladık kaynanam ordan çıkıp ben zaten bılıyordum test alıp yapmışınız dedi neyse hamile iken kaynanam yok çocuk bakamaz ben alıp büyütürüm fln baya bır hakeret etti anneliğime doguma sadece eşimi istedim eşim işten dolayı gelemedi görümcem geldi keşke o da gelmeseydi hastanede tek kalsaydım dogumhaneden çıkar çıkmaz bebegımı aldı vermıyordu bana kendim doğurmuş gıbı bakarım fln dedi strese girmek istemedim sütüm gider dıye hastaneye herseyıne o yaptı etti doktorum bana soru sormuyo atlayıp çocuğum ıcın cevap verıyordu neyse eve geldik kaynanamla anlaşamıyorum dıye pek yanlarına gıdıp oturmazdım bebeğimi benden alış alıp götürdüler emzirşnce getirıyorlardı başımda beklıyorlardı emzırınce alıp tekrarı götürüyordu ve malesef eşim laf yapsa da dinlemıyorlardı bildiklerini yapıyorlardı en sonunda sütümü kestirmeyı başardılar yok ben emzirmek ıstemıyormuşum yanıma gelıp gözleri üzerimdeydi rahat rahat emzıremıyordum formül mamaya başlayınca da bebegı istemıyor bakamıyo zaten açtı çocuk iyi oldu mamaya başladı fln dediler olaylardan sonra evı bir an önce ayırdım şuanda ne kaynanamla ne görümcelerimle muhatap değilim bebeğimi Uşak tutuğum içim görümcelerim kendi eşlerinden eşimi arayıp boşan gıtsın karı bulunur ana bulunmaz diye defalarca aradılar boşanmadık ama ben ne bayramda ne normal günde çocuğumu göstermek ıstemıyorum göstermek istemediğim içinde neymiş halasıymış babannesıymiş sen gelmıyorsan gelme cocugu gönder gorecegız fln emır ederek laf yapıyorlar göndermıyorum dediğimde de o ev kardeşımın oğlumun evı o kapıyı kırar gelır masaya oturur yemegımı yer cocugu görerim dıyorlar,yasal olarak halasına babaanesıne göstermeme gibi bı durumum var mı,her defasına evliliğimi bozmaya çalısıyorlar neymiş kayınpederim vefat ettı dıye eşim annesıne bakmak zorundaymış bızde kalacakmış cocugımı babannesıne verecegıö bende kaynanam ne dıyorsa onu yapacağım köleleri olacağım onların söylemlerine göre