- 11 Kasım 2017
- 53
- 14
- Konu Sahibi Ilkgozagrim00
Selam annelerdaha önceden açmıştım buna benzer postlar. Aradan 14 ay geçti ve 4 doktorun normal demesi sonucu tam rahatlamıştım ve bu aralar yine beynimi kontrol edemiyorum. Düşünmeden araştırmadan duramıyorum. Neyse konuya başlayayım belki benle aynı olan annelerimiz vardır. 4 aylık iken kızımda beyaz lekeler fark ettim.4 doktor gezdim normal herkesde var takip et diyen oldu bende seyrine bıraktım. Aradan 14 ay geçti kızımın dudaginda beyazımsı zor görünen ama benim rahat gördüğüm tekrar beyazımsı bir leke oldu travmadandir dedim üstüne düşmedim. Sonra 3 ay geçti dudağı hala aynı olunca tekrar yola koyulup cildiye doktoruna gittim. Gittiğimde pişman oldum o ayrı tabbi . Sadece inceledi ve üniversiteye git ışıkla bakılsın nörolojik de olabilir dedi. Ve başladım yine araştırmalara. Derken üniversitede nöroloji ve cildiye doktoruna randevu aldım. İlk cildiyeye gittim ışık ile bakıldı vintiligo değil dedi önemli görünmüyor dedi çok üstüne düşme dedi. Sonra norolojiye gittim kan ve eeg istedi . Eeg mız çok şükür temiz çıktı. Kan tahlilimizde kansizligimiz sinirda çıktı. İlaç tedavisi verdi . Lekeler içinde takip et büyürse cogalirsa getir dedi. En nefret ettiğim şey sonuç normal çıkıyor ama takip et olursa getir demeleri. Ben zaten takintiliyim ve 5 aylık gebeyim zaten kızımı ihmal ettiğimi düşünüyorum vicdan azabı çekiyorum. Çok şükür beterin beteri var Rabbim evlatlarimizi korusun ama neden böyleyim bilmiyorum duygusalim herkese danisiyorum. Her daka vücuduna bakiyorum. Eşim çok rahat keşke bende öyle olsam ama olamıyorum. Beni bir tek benim gibi evhamlı panik anneler anlar . Lütfen bu duruma şahit olan yada bilgisi olan annelerin yorumlarını bekliyorum sevgilerle