- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Ben de sizin gibi olabilsem keşke. Tepki vermemeye yemin mi ettim nedir. Kalbim çarpıyor sinirden, moralim çok düşüyor ama içime atıyorum. Dün konuştum biraz rahatladım ama bugün daha çok şey söylemeye ihtiyacım var. O yüzden burdan cesaret almak istiyorum.
eÖrnek vererek cevap vermek istiyorum.Ben aşırı ötesi sakin bir insanımdır neler neler yaşadım hiç bir büyüğüme cevap vermedim onlar bile şoka girdi nasıl böyle sakin kalabiliyorsun diye. Geçenlerde bebeğim ateşlendi fitili kvdeme sen koyarmısın ben yanlış yapmayayım dedim o çocuklar küçükken hep fitil koyuyormuş . Eşimle birlikte koyarlarken fitili aşırı katılarak ağlamaya başlayınca bebek bir anda gözüm döndü kadının yakasından duvara yapıştırdım aynı şekilde bir baktım eşimde yerde . Eşim 1.90 kv bir okadar ben 1.58 yani söz konusu çocuk olunca düşünün insanı gözü nasıl dönüyor . Bırakın laf söyleyip görüşmeyi kesmeyi o an orda yakasından tutup sokağa atardım. Hiç kimse çocuklarımıza bu şekilde davranamaz ruh hastasıysa ailesi tedavi ettirsin sizdende evinizden de çocuklarınızdan da uzak dursun . Yokluğu yarar varlığı zarar bir tip tipmiş ay çok sinirlendim![]()