• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğuma s.. Git diye bağıran kv

Kocanıza dahi, çocuğa küfür edrcek insanı eve sokmam diye net bir şekikde söyleyin ve kesin atın. Sen annenin ölmesini tek başına bekle diyin. Bu erkekler gerçekten vicdansız ya. Sırf kendi zora girmesin diye hem annesinin ölümünü atmış ortaya hem de çocuğuna sövülmesine susuyor. İş size kalmış. Eğer öyle beni bırakmıyorlar gitmezsem darlıyorlar, eşime söylüyorlar falan derseniz zaten yanmışsınız. Çocuğu bir tarafınıza alın diğer herkesi karşınıza. Biri ona annesi varken evinde veya akrabalık kisvesinde kendi evinde sövebilecek rahatlıktayda siz niye varsınız? Hem siz hem babası denecek basiretsiz adam. Özür diledi mi çocuktan acaba, hem özür dileyecek hem de çocuğu falan göstermeyin. Yeter yahu bu çocukları yedek parça gibi hoyrat kullanmaları.Babasına da sen anneni musallaya yatırına kadar benim çocuğum gitmiyor o eve dersiniz, o da bu çocuğun olduğu eve gelemez. Çocuğum mağdur edilirken nokta kadar hakkını savunmayacaksam ben niye anneyim sen niye babasın diye sorun. Yazık çocuğa şu babayla kalmış bari siz koruyun.
Çocuk daha 3 yaşında bile değil, o yüzden özürden anlamaz ama benden defalarca özür diledi, hiç dilemesini istemedim özür dileme dedim. Bazı şeylerin telafisi yok diye düşünüyorum yanlış mıyım bilmiyorum ama, yapmıcaktı. Acayip sinirim bozuk bu insanlarla nasıl ömür geçircem onu düşünüyorum bunun bi de kız kardeşi var o on kaynanaya bedel şerli bi insan, bunlarla düğünde cenazede bile biraraya gelesim yok ben ne yapcam böyle bilmiyorum gitsem bi dert gitmesem bi dert. Şimdilik aramıyor evde kafam rahat ama içim huzursuz hiç mutlu değilim. Çocuğuma bi daha kimse bişey demeye cesaret edemez heralde, bu iyi oldu bi tek.

Örnek vererek cevap vermek istiyorum.Ben aşırı ötesi sakin bir insanımdır neler neler yaşadım hiç bir büyüğüme cevap vermedim onlar bile şoka girdi nasıl böyle sakin kalabiliyorsun diye. Geçenlerde bebeğim ateşlendi fitili kvdeme sen koyarmısın ben yanlış yapmayayım dedim o çocuklar küçükken hep fitil koyuyormuş . Eşimle birlikte koyarlarken fitili aşırı katılarak ağlamaya başlayınca bebek bir anda gözüm döndü kadının yakasından duvara yapıştırdım aynı şekilde bir baktım eşimde yerde . Eşim 1.90 kv bir okadar ben 1.58 yani söz konusu çocuk olunca düşünün insanı gözü nasıl dönüyor . Bırakın laf söyleyip görüşmeyi kesmeyi o an orda yakasından tutup sokağa atardım. Hiç kimse çocuklarımıza bu şekilde davranamaz ruh hastasıysa ailesi tedavi ettirsin sizdende evinizden de çocuklarınızdan da uzak dursun . Yokluğu yarar varlığı zarar bir tip tipmiş ay çok sinirlendim 😂
kadının ne suçu var?size çok şey derdimde banlanırım gerek yok

kadının ne suçu var?size çok şey derdimde banlanırım gerek yok
bir de komik bir sey gibi anlatmis. sinir oldum. ben de kayinvalidemi sevmem anlasamam da ama bu forumda artik bu kayinvalide konusuyla alakali kadinlar birbirini o kadar gazliyor ki, sanki kayinvalidesine en kotu davranana, en cok tersleyene, en cok kavga edene odul var. saygisizligini anlatip guleni ilk kez gordum saskinim.

bir de komik bir sey gibi anlatmis. sinir oldum. ben de kayinvalidemi sevmem anlasamam da ama bu forumda artik bu kayinvalide konusuyla alakali kadinlar birbirini o kadar gazliyor ki, sanki kayinvalidesine en kotu davranana, en cok tersleyene, en cok kavga edene odul var. saygisizligini anlatip guleni ilk kez gordum saskinim.
2 kere okudum acaba yanlış mı anladım diye ama yokk.kadından kendi rica etmiş kadın da fitil koymuş bebek ağlamaya başlayınca gözü dönüp kaynanasına saldırmış.bunu da aynen dediğin gibi sanki çok normal bir şeymiş gibi anlatıyor.ha gerçekten kötü gerçekten ağır sorunlu kayınvalideler var.Ama bu sitede herkesinki kötü herkesin ki canavar.nefes almaları bile kabahat kadıncağızların

2 kere okudum acaba yanlış mı anladım diye ama yokk.kadından kendi rica etmiş kadın da fitil koymuş bebek ağlamaya başlayınca gözü dönüp kaynanasına saldırmış.bunu da aynen dediğin gibi sanki çok normal bir şeymiş gibi anlatıyor.ha gerçekten kötü gerçekten ağır sorunlu kayınvalideler var.Ama bu sitede herkesinki kötü herkesin ki canavar.nefes almaları bile kabahat kadıncağızların
bu forumda kayinvalide bile savundum daha ne diyeyim ki benimki meshurdur :D

Örnek vererek cevap vermek istiyorum.Ben aşırı ötesi sakin bir insanımdır neler neler yaşadım hiç bir büyüğüme cevap vermedim onlar bile şoka girdi nasıl böyle sakin kalabiliyorsun diye. Geçenlerde bebeğim ateşlendi fitili kvdeme sen koyarmısın ben yanlış yapmayayım dedim o çocuklar küçükken hep fitil koyuyormuş . Eşimle birlikte koyarlarken fitili aşırı katılarak ağlamaya başlayınca bebek bir anda gözüm döndü kadının yakasından duvara yapıştırdım aynı şekilde bir baktım eşimde yerde . Eşim 1.90 kv bir okadar ben 1.58 yani söz konusu çocuk olunca düşünün insanı gözü nasıl dönüyor . Bırakın laf söyleyip görüşmeyi kesmeyi o an orda yakasından tutup sokağa atardım. Hiç kimse çocuklarımıza bu şekilde davranamaz ruh hastasıysa ailesi tedavi ettirsin sizdende evinizden de çocuklarınızdan da uzak dursun . Yokluğu yarar varlığı zarar bir tip tipmiş ay çok sinirlendim 😂
Aynı şekilde birgün esiniz de babanızın yakasını böyle aptal bir sebepten tutup bir tarafa atsında sonrasında gülün hep beraber.
Ne komik ne komik.

Eşi de gülmüş sonrasında ya utanç verici gerçekten.

bu forumda kayinvalide bile savundum daha ne diyeyim ki benimki meshurdur :KK70:
Konuyu özet geçtiğim için yanlış anlaşılmış.Bebeğin ateşlendiği gün doktor calpol şurup verdi kvdem fitil diye tutturdu.Birlikte gitmiştik doktora her konuda olduğu gibi her şeyi ben bilirim bir hali var beni ciddi anlamda korkuttu şurup işe yaramaz gece havale geçirir çocuk sabaha çıkmaz ben oğlanlara hep fitil koydum vs . Eve gelince şöyle koy geri çıkar böyle tut zarar verme diye de çok müdahale edince sen yap ozaman dedim . Çünkü tam koyucam elimi tutuyor bu şekil tut şu şekil tut diye . Neyse ben geri çekildim izliyorum bir anda öyle bir ittirdiki bebeğim mosmor oldu katıldı ağlamaktan ve poposundan kan gelmeye başladı o tabloyu görünce duvara ittirerek az bile yaptım yine olsa yine yaparım . Ertesi gün doktora götürdüm doktoru bile ne yaptınız siz yırtılma var diye kızdı. İki üç ay boyunca dört aylık bebek ne zaman babasnesini görse hep ağladı korktu. Ayrıca fitil hiç bir işe yaramadı ertesi günü verdiğim şurup iyileştirdi .

övünülerek bir de kendinden en az 25 yaş büyük kadına şiddet anlatılıyor.üstüne de kahkaha atılıyor pesss
Bana karşı yaşatılmış çok ağır şeyler var kv tarafından anlatsam inanmazsınız . Belki uzun yıllar sessiz kaldığım için birde söz konusu bebeğim olunca patlama yaşamışımdır . Tavrıma gülüp geçmelerinin sebebide tamamen haklı olduğumu bildikleri için konunun üzerini bu şekilde kapatmak istediler.

bebeğim mosmor oldu katıldı ağlamaktan ve poposundan kan gelmeye başladı
bebege atom bombasi falan da atti mi?

yaa abartma hahahajaha oyle olsa o kadar mesaj yazip gulmussunuz bunlari biraz olsun anlatirdiniz. kayinvalideye hirsinizi cikarmissiniz iste. yani bize yalan soylemenize gerek yok biz kayinvalide degiliz. ki bu hikayede de yapilacak son sey kadini duvara firlatmak olur.

Konuyu özet geçtiğim için yanlış anlaşılmış.Bebeğin ateşlendiği gün doktor calpol şurup verdi kvdem fitil diye tutturdu.Birlikte gitmiştik doktora her konuda olduğu gibi her şeyi ben bilirim bir hali var beni ciddi anlamda korkuttu şurup işe yaramaz gece havale geçirir çocuk sabaha çıkmaz ben oğlanlara hep fitil koydum vs . Eve gelince şöyle koy geri çıkar böyle tut zarar verme diye de çok müdahale edince sen yap ozaman dedim . Çünkü tam koyucam elimi tutuyor bu şekil tut şu şekil tut diye . Neyse ben geri çekildim izliyorum bir anda öyle bir ittirdiki bebeğim mosmor oldu katıldı ağlamaktan ve poposundan kan gelmeye başladı o tabloyu görünce duvara ittirerek az bile yaptım yine olsa yine yaparım . Ertesi gün doktora götürdüm doktoru bile ne yaptınız siz yırtılma var diye kızdı. İki üç ay boyunca dört aylık bebek ne zaman babasnesini görse hep ağladı korktu. Ayrıca fitil hiç bir işe yaramadı ertesi günü verdiğim şurup iyileştirdi .
kimse savunmayınca desteklemeyince bunu yazdınız :KK45:

Kimin ne yaşadığını bilemeyiz dışardan konuşmak çok kolay, hatta bi psikolog televizyonda çıkıp demişti ki, kendi derdinizi başkasınınmış gibi düşünün, nasıl başkasının derdi olunca size o kadar da ağır gelmiyor, belki öyle rahatlarsınız demişti. Ne yaşadığınızı siz bilirsiniz o yüzden burda anlattığınız 2 satır yazı ile sizi yargılamak doğru değil diye düşünüyorum, Allah yardımcınız olsun..
Bana karşı yaşatılmış çok ağır şeyler var kv tarafından anlatsam inanmazsınız . Belki uzun yıllar sessiz kaldığım için birde söz konusu bebeğim olunca patlama yaşamışımdır . Tavrıma gülüp geçmelerinin sebebide tamamen haklı olduğumu bildikleri için konunun üzerini bu şekilde kapatmak istediler.

Çocuk daha 3 yaşında bile değil, o yüzden özürden anlamaz ama benden defalarca özür diledi, hiç dilemesini istemedim özür dileme dedim. Bazı şeylerin telafisi yok diye düşünüyorum yanlış mıyım bilmiyorum ama, yapmıcaktı. Acayip sinirim bozuk bu insanlarla nasıl ömür geçircem onu düşünüyorum bunun bi de kız kardeşi var o on kaynanaya bedel şerli bi insan, bunlarla düğünde cenazede bile biraraya gelesim yok ben ne yapcam böyle bilmiyorum gitsem bi dert gitmesem bi dert. Şimdilik aramıyor evde kafam rahat ama içim huzursuz hiç mutlu değilim. Çocuğuma bi daha kimse bişey demeye cesaret edemez heralde, bu iyi oldu bi tek.
Siz tekrar gidip gelmeye başlarsanız o teyze böyle tepki vermenize inat bir şeyler der bence. Özür dilese bile gitmeyin. Madem gitmenin de derdi var gitmemenin de, siz gitmeyip en azından haksızlığa uğrama yükünden kurtulun. Bunlara ne kadar uzak o kadar iyi

Son düzenleme:
Siz tekrar gidip gelmeye başlarsanız o teyze böyle tepki vermenize inat bir şeyler der bence. Özür dilese bile gitmeyin. Madem gitmenin de derdi var gitmemenin de, siz gitmeyip en azından haksızlığa uğrama yükünden kurtulun. Bunlara ne kadar uzak o kadar iyi
Doğru ne kadar uzak o kadar iyi ama maalesef eşimin ailesi hiç gitmemek te olmuyor, uzun bi müddet gitmek istemiyorum sonra artık ne zaman gidersem de fazla konuşmadan yemek temizlik le meşgul olup çabuk evime dönerim diye düşünüyorum, hiç kapılarını açmasam aslında onu hak ediyor ama eşim üzülüyor, bi arkadaşım psikolojik danışman dedi ki kişilik bozukluğu var ruh hastası kadın mümkün olduğunca uzak dur mesafeli ol düzelmez dedi

Kayınvalidem aşşşşşırı derecede sinir bozucu bir insan. Kimsenin çekebileceği bir tip değil. Kendi annesi, kardeşi, kocası, çocukları ona sürekli bağırarak kızarlar. O kadar saçma sapan biri ki. Bu zamana kadar nasıl dayandım bilmiyorum ama dananın kuyruğu koptu bu akşam. Bana daha önce neler yaptı hiç kavga etmeden bir şekilde ya eşimi araya sokarak, ya da mümkün mertebe sakinliğimi koruyarak söyledim rahatsız olduğum şeyi. Sustuğum da çok oldu, duymazdan geldiğim de. Evinde tek başına hiç kalamıyor bu yaşa kadar annesinden ayrılmamış ilk evlendiği zamandan beri hep annesiyle, hatta kp odası ayrı, onlar annesiyle ayrı. Annesi 2g0n önce gitti, bu da hemen yanıma geldi canı sıkılıyormuş. 2 bebeğim var evim talan, çok zor bakıyorum, hayatım kaymış durumda ev işleri yönünden. Kendisi 1 bardak dahi kaldırmaz sadece tuvalete kalkar. Çocuğuma 1 lokma yedirmez kendini hiç bir şey için asla yormaz. Sadece oturur konuşur, yer, tuvalete gider. Saçççma sapan soruları, her gördüğümde aynı şeyleri sorması, aynı şeyleri anlatması.. Bu akşam da bizde kalacaktı eşime dedim götürelim biz de gidelim birlikte kp üşümüş ateşi, titremesi, halsizlik varmış bi çorba yaparım, yemek götürürüm. Çıkarken montunu düğmelemek istemiş, çocuk ta mızıklıyor huysuzluk ediyordu, izin vermemiş düğmeyi kapatmasına, bir bağırdı avazı çıktığı kadar hadi s.. Git diye bi kaç sefer aynı küfürü etti hem de iğrenç bir üslupla,tüm çirkefliğiyle. Takside eşim bekliyordu hemen indik, eve gidince dedim ki bu güne kadar bana o kadar şey söyledin hep üstünü örttüm ama çocuğuma küfür ettin çok kızdım çok üzüldüm hiç içimden çıkmıyor moralim acayip bozuldu dedim. Çocuğa denecek laf değil hemen 2 dakikada huysuzlanınca küfür ettin dedim. İlk önce etmedim dedi, üstüne gidince ne dediğimi bilmiyorum özür dilerim dedi. Ben de sayıp döktüm biraz. Akşam boyunca yüzüne bakmadım konuşmadım, eve dönerken iyi akşamlar filan demedim. Eve geldi aradı açmadım. Eşime anlattım artık sinirlerim dayanmıyor, her gün de arıyor bi müddet aramasın dedim. Yarın kesin hepsi beni arar dicem bi müddet aramasın, oraya da gitmicem. Canı sıkılıyormuş sürekli öyle söylüyor hiç ama hiç ama hiçç bir iş yapmıyor tabi ki sıkılır. Ben onun gönlünü eğlendiremem dedim eşime, onlara da her şeyi dicem. Evi köyü terk edesim var artık sinirlerim aşırı yıprandı her an baskısını üstümde hissediyorum sürekli arıyor sürekli çağırıyor, bana gelmek istiyor, gelince de hep aynı saçma sapan konuşmalar, sorular. Bu gün çocuğuma bakıp bakıp ağlayasım geldi bardak taştı artık
Görüşmeyin...

Doğru ne kadar uzak o kadar iyi ama maalesef eşimin ailesi hiç gitmemek te olmuyor, uzun bi müddet gitmek istemiyorum sonra artık ne zaman gidersem de fazla konuşmadan yemek temizlik le meşgul olup çabuk evime dönerim diye düşünüyorum, hiç kapılarını açmasam aslında onu hak ediyor ama eşim üzülüyor, bi arkadaşım psikolojik danışman dedi ki kişilik bozukluğu var ruh hastası kadın mümkün olduğunca uzak dur mesafeli ol düzelmez dedi
Eşiniz üzülüyor diyorsunuz ama eşiniz kendi çocuğuna kufredilmesine , eşinin bu kadar yipratilmasina üzülmüyor mu? Üzgünüm ama sizin davranışınıza değil , kendi annesinin davranışına üzülmeli ve tepki vermeli.

Üzülmüyor bana, doğru diyorsunuz 😒bana kimse üzülmüyor hepsi birden üstüme geliyor böyle bi sıkıntı durumunda, haklı olmama rağmen. Gelin olmak iğrenç bişeymiş. Burdan aldığım cesaretle kendi hakkımı en iyi şekilde korucam

Back
X